- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.4
Закуска 1 : 3 сини сливи
Закуска 2 : сусамен геврек + някакво 25 гр. шоколадово десертче
Обяд: една синя слива
Следобед: 2 кивита
Вечер: таратор
Горе долу по система минус 60![]()
Моят плодов неразположен ден мина без инциденти.
Закуска: 2 ябълки
Обяд: Грозде
В училище: 2 ябълки за около 5-6 часа.
Вечеря: Салата от зеле.
Държах се мъжки и не посегнах към нищо сладко нито веднъж и съм горда от себе си.![]()
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
Здравейте..Как върви с диетите? Имате ли минусчета?
Закуска1: 1 филия пълнозърнест хляб, пуешко филе, малко домати и краставичка
Закуска2: 3 сини сливи
Обяд: таратор и топено сирене и 1/2
Следобед: 2 сини сливи
Вечеря: ориз със зеленчуци
Здравейте!Присъединявам се и аз към вас!![]()
Засега не съм на определена диета,по-скоро гледам да ям определени неща и да изключа сладко,тестено и прекалено мазно/пържено от менюто си.Преди ходех на тае-бо,но май няма да почвам пак.Ще пробвам вкъщи Insanity и тае-бо на Били Бланкс(ако така се казваше ;д)
Понякога ще правя и упражненията на Синди или някакви рандом упражненийца,които са ми се набили в главата откъде ли не![]()
успех на всички в свалянето![]()
^ Според мен не трябва да изключваш тестеното и сладкото напълно от менюто си. Организма ти е създаден така че се нуждае от всичко и не трябва да го лишаваш. Може да хапваш по по малко, но недей напълно да се лишаваш. Най-малкото, ако не ядеш изобщо сладко е възможно кръвното ти да започне да пада и да ти прилошава. Поне 1 път седмично си хапвай по мъничкоНе съм компетентна в тия неща и ако бъркам нека някой ме поправи.
Ох, аз скоро не съм писала тук, но все още си спазвам 90 дневната
Лошото само е, че последната седмица се отпуснах и почнах да хапвам повече от позволените храни. В смисъл такъв, че преди ядях по по-малки порции, а сега нещо взех по повечко да ям иии не е добре така, защото усещам, че задържам сегашните кг, които никак не ме устройват. Трябва да сваля поне още 6-7 кг и тогава да ги запазвам
Днес ми е белтъчен ден:
З: Грозде
О: Кренвирши с кашкавал и един домат
В: Печено пилешко бутче без кожа ще хапна
Попиваш всяко обещание,всяко вричане,всяка красива дума,попиваш като гъба и вярваш,че този път ще бъде РАЗЛИЧНО,а след поредната порция лъжи,оправдания, недомлъвки и болка се чувстваш отново като гъба,но вече изтискана от обещанията... празна...
Аз вече трети ден се придържам към система минус 60 и се чувствам повече от перфектно!
Закуска1: варен геврек, twix
закуска2:3 малки парчета руло 7days и вафла троя (попрекалих)
Обяд: 1 кюфте и краставичка
Следобед: 2 сини сливи
Вечеря: таратор
Обожавам я тая система!![]()
Здравейте!
Днес варива:
З банан
О пържени картофки (трябваше да са печени )
СЗ задушени зеленчуци
В печени картофи и салата от зеле
Аз скоро не съм смъквала кг, задържам си 2-та свалени. Сега ще почвам упражнения вкъщи, че усещам, че без упражнения няма да мога да сваля още 3 кг.
Да ми препоръчате някакви ефикасни упражнения в домашни условия, които не отнемат много време?
Какво мислите, че е по-добре? Система минус 60 или 90 дневната диета???
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Не съм пробвала система минус 60, но мисля, че поне в едно отношение е по-добре от 90-дневната- това че на закуска ти е позволено да хапваш много. А 90-дневната ядеш някоя ябълка и цял ден ти стърже корема. Но пък според система -60 след 18:00 не можеш да ядеш, а много хора нямат възможност да вечерят преди 18:00.Първоначално написано от justasmile
Иначе аз в момента съм на 90-дневната и съм доволна, въпреки закуската![]()
А да попитам и аз тая система -60 колко време се спазва?
Хора кажете някоя ефикасна диетаа..със режим не свалям,със японската не свалям,със оризовата не свалям, не могаа![]()
![]()
![]()
Кажете преди да съм се САМОУБИЛА ! 2 седмици диета не съъм мръдналааа..![]()
![]()
![]()
^ 2 седмици е малко време. По принцип свалянето на кг си зависи от конкретния организъм и най-вече от метаболизма. Някои хора могат да свалят и 5 кг. за 2 седмици, други ще ги свалят за 1 месец примерно... С 90 дневната като цяло няма начин да не свалиш или поне аз до сега не съм чула някой да я спазва и да не е мръднал 3 месеца. Просто изисква повечко време, воля и най-вече търпение. Така че не се отчайвай и не бързай - бързото сваляне на кг не е хубаво, защото после ги връщаш двойно. За другите диети нищо не мога да кажа, но за 90 дневната специално съм много доволна - сваля се, но се иска време и постоянство. Аз първият месец не бях мръднала въпреки че спазвах стриктно абсолютно всичко и после за 1 седмица смъкнах 5 кг. Просто може би самият режим е на периоди - има такъв, в който не сваляш нищо и после изведнъж смъкваш няколко кг. Вече близо 2 месеца съм на тая диета и за момента още не намирам кой знае колко видими резултати, но по дрехите си усещам, че свалям - ето днес например бях с едни дънки, които са ми стари и преди режима не можех дори да си помисля да се намърдам в тях. След това започнаха да ми стават, но пак ми бяха леко теснички - днес като ги обух и ми стояха супер свободно и широко, което ще потвърди за пореден път теорията ми, че кантара е развален и няма как да си стоя на едни и същи кг след като дрехите ми стават широки![]()
Бобови храни и варива днес:
З: Три печени ябълки
О: Пълнени чушки с ориз
В: Най-вероятно пак пълнени чушки с ориз
Попиваш всяко обещание,всяко вричане,всяка красива дума,попиваш като гъба и вярваш,че този път ще бъде РАЗЛИЧНО,а след поредната порция лъжи,оправдания, недомлъвки и болка се чувстваш отново като гъба,но вече изтискана от обещанията... празна...
Нали със японската всички сваляли,аз и там не мръднах,имам чувството,че ще си остана така завинаги.Бавен ми е метаболизма,юли месец бях 60 кила,септември вече бях 70 и сега още съм си толко..Как ги качих нямам идеяяя...170 съм висока,искам да съм ПОНЕ 55 кила..като бях 60 не се харесвах...
Преди 2 седм бях започнала Insanity но през ден,попринцип все си намирам какво да правя,защото имам велоергометър.Но от няколко дена нищо,все се прибирам от училище скапана лягам и заспивам.На ден ходя около 3,4 км пешаа..
^CupcakeMonster разбирам теаз сега ще спазвам 90 дневната и като смъкна 5 кг ще започна минус 60, защото по принцип много бързо ми омръзват всякакви диети ;Д
да попитам за 90-дневната такова меню става ли или е твърде малко:
З: 1 или 2 портокала
О: 2 парчета кашкашал + домат
В: домат
?????
Моляяя кажете .. : |
^ Да, малко е.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
CupcakeMonster, прочети това ... http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49744 .. Направи си едни прости сметки и се води по тях. За един месец аз свалих 6 кг. като ядах по 5-6 пъти на ден! (вярно, че аз имам много да свалям .. но и при теб ще има резултат ) ..
justasmile, прекалено малко е .. а и повече от 3 дена на това(или подобно) меню няма да издържиш !
Какво точно представлява тази диета?Първоначално написано от VampireLover3
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Ми всъщност съм издържала седмица и повече, ама после ми омръзна... ;д иначе трябва да е 90-дневната. пак да питам, ще има ли някакъв проблем ако ям в 19:30, защото съм на даскало... И така ефектът на диетата няма ли да е по-малък. Защото аз принципно мога да си взема ябълка/айран (зависи от деня) и да не вечерям..
Аз мога да кажа и за двете диети, защото и двете съм ги пробвала. Значи първо за 90 дневната, много е ефикасна дори и да не спазваш плодовия и водния ден пак сваляш! Но след това трябва ааааааадски много да внимаваш за да не си върнеш кг и дори за предпочитане е да се продължи разделното хранене.
За система минус 60 .. сутрин ядеш каквото си пожелаеш, без да броиш калориите без никакво значение торта ли ще ядеш или вратна пържола. Всичко което си пожелаеш. Малко е гадно, че последното ти ядене трябва да свърши точно в 17:45 .. Ако е след това може да се яде само кашкавал или сирене. За вечерята попринцип си е написано подробно. На обяд може да смесваш храните. А има и друго за вечеря например не можеш да ядеш месо + салата или едното или другото, и от плодовете може да ядеш определени. Например не може кайсии, пъпеш, банани, грозде и т.н.т тоест може, но само сутринта!Аз днес няма да казвам какво съм яла, че въобще не бях системна, вечерта се наплюсках едно хубаво ..
![]()
justasmile за да сваляш трябва да ядеш повече и по често, направи си и една следобедна закуска също така на вечеря трябва да има нещо от определения ден не може само домат.
^ Meрси.. но аз искам и да попитам за система -60... ако да кежем 1 седмица се спазва ще се свали ли същото като за 90-дневната, или повече/по-малко?
Ами не, защото система минус 60 предлага НАПЪЛНО здравословно и бавно сваляне на килограми все пак позволява да ядеш това коте искаш. Зависи колко имаш да свалиш и какво ще ядеш до обяд. Но попринцип не се свалят бързо кг с тази диета.
Също системата няма определен срок за спазване.. продължаваш колкото си искаш или когато си свалиш желаните кг. хубаво е да стане като начин на живот, но в днешно време е трудно да се въздържаме на тези изкушения които се предлагат на всяка втора крачка.![]()
Някой да ми пише ако иска да сваляме килограми заедно!!![]()