.
Затворена тема
Страница 51 от 59 ПървиПърви ... 41474849505152535455 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 251 до 1 275 от общо 1454
    Голям фен Аватара на fakesmiles
    Успех на всички през новата седмица!

Супер фен Аватара на rosencetooo
    ^Мерси ще ми е нужен..
    Ухх.. няма нещо не се получава , не мога да сваля кг. Тази седмица ще съм още по-упорита.. , дано да има ефект..
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Успех..

Закуска1: 3 сини сливи
    Закуска2: 3 парчета бисквитена торта
    Обяд:пилешка супа
    Следобед: 1 киви
    Вечеря:шопска салата

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Уффф.. На 90-дневната много ме нервира закуската... Но с търпение и усилие се надявам да успея ; )
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Ухууу!! Здравейтее. :3 хДД Аз също започнах 90 дневната диета (днес ми е 2-ри ден). И преди съм я спазвала, но не много дълго и не.. както трябва.. хД И пак свалих (О_О) ... Та сега съм си поставила за цел да съм режимна! Без никакви прегрешения! Имах само малък въпрос (който го зададох вече в 2 теми, но никой не ми отговори).. Ако някой може да помогне. Проблем ли ще е, ако обядвам преди 12? (към 11:30 най-късно?) Защото всеки ден имам СИП-ове и в 12 без 15 трябва да съм на училище... Та проблем ли е, ако хапна за обяд половин час по-рано? Естествено ще закусвам по-рано за да спазя интервалите между храненията.. И естествено няма да се тъпча.. хДД Дано не е проблем.. Че иначе обяда ми се пада чак към 16 часа..

Град
    Варна *
    Цитирай Първоначално написано от chizuru
    Ухууу!! Здравейтее. :3 хДД Аз също започнах 90 дневната диета (днес ми е 2-ри ден). И преди съм я спазвала, но не много дълго и не.. както трябва.. хД И пак свалих (О_О) ... Та сега съм си поставила за цел да съм режимна! Без никакви прегрешения! Имах само малък въпрос (който го зададох вече в 2 теми, но никой не ми отговори).. Ако някой може да помогне. Проблем ли ще е, ако обядвам преди 12? (към 11:30 най-късно?) Защото всеки ден имам СИП-ове и в 12 без 15 трябва да съм на училище... Та проблем ли е, ако хапна за обяд половин час по-рано? Естествено ще закусвам по-рано за да спазя интервалите между храненията.. И естествено няма да се тъпча.. хДД Дано не е проблем.. Че иначе обяда ми се пада чак към 16 часа..
    Няма да е проблем даже по-добре така от колкото по-късно когато ще си умряла от глад и има голяма възможност да се натъпчеш.

Град
    Варна *
    Цитирай Първоначално написано от justasmile
    Уффф.. На 90-дневната много ме нервира закуската... Но с търпение и усилие се надявам да успея ; )
    + другото нещо което ме дразни мен е, че всеки ден ми е еднообразен, тоест трябва да ям едно и също нещо и то на обяд в едно количество, а вечер в друго. Докато при система минус 60 е за предпочитане и трите ядения да са едни и същи като количество.

Голям фен
    Здравейте, така като чета за система -60 ми се иска да бях чула за нея по-рано мислила съм си да прекъсна 90-дневната и да започна -60, но пък вече 49 дни съм изкарала и съм си свикнала и някак си не ми се иска да прекъсвам. А и часовете на 90-дневната са ми по-удобни.

MyPleasureMyPain, кантарът ти електронен ли е? Понеже моя е от тези обикновените и на мен ми показва грешно. Качвам се- показва ме 54, качвам се след 1-2 минути-показва ме между 52-53, качвам се след 5 минути- показва ме между 53-54, направоо се побърквам, трябва да си взема електронен.
    Но и аз усещам по-дрехите- имах едни боксерки, който ми се впиваха в тлъстинките на кръста и ги правеха да изглеждат още по-големи, а сега изобщо не ме стягат, а и вече на всички дънки слагам колан. Побрах се в едни дънки от преди 4 години... направо не мога да повярвам, не съм била под 55кг от 2-3 години

Днес плодов ден
    З грозде
    О малини и круша
    СЗ круша
    В салатка ще си направя

А иначе започнах и да правя по 100 коремни преси всеки ден и някакви измислени упражнения с топка, и карам колело по 30 минути на ден, като ми остава повече време скачам на въже и въртя обръч.
    Дано да има по-голям ефект от упражненията.

И аз вече няколко пъти съм на 90-дневната, но проблемът ми е закуската.
    Понеже съм 1 смяна и съм свикнала да закусвам (2 филийки или мюсли с мляко и тнт) преди да тръгна към училище (към 7.00) , обаче сега като закусвам плод и до обяд ужасно много ми стърже на корема...

Мега фен Аватара на krasiveli
    Град
    Варна
    Здравейте на всички! И аз ще се присъединя към вас.

Та, целта ми е да сваля 4кг. В 8 клас отслабнах с 6кг, ноо лятото си върнах един. Няма да спазвам диета, ще съм на ограничения (без сладко, пържено, хляб ще гледам да ям колкото се може по-рядко). От упражненията може би Pump it up (вече ми стана тъпо и еднообразно, направо знам наизуст движенията), обръч и събота и неделя, когато не вали, ще бягам (температурите не са ми проблем).

П.С.: 170см, 15г, 54кг

Град
    Варна *
    ^За това си прави две закуски, така даже е по-здравословно!
    Например закусваш в къщи с една ябълка и си взимаш втора за голямото междучасие. Така горе долу се издържа. Аз преди така правех, че иначе беше голямо мъчение..

Да, мисля че ще си нося. То и без това у нас само ябълки има
    Ще пробвам утре и дано не огладнея до 13.00 - 13.30

Здравейте, диетуващи и отслабващи!
    Първо ще се отчета: осми ден от 90-дневната на плодчета. През деня изядох четири ябълки, като пих и много вода и не почувствах глад до вечерта. На вечеря пък хапнах салата със зеле и моркови.
    Утре - белтъчини. Сготвила съм си едно месце пак, смятам да го употребя на вечеря.
    Аз не повтарям яденето на обед и на вечеря и пак си ми се получава. Диетата не ми е дотолкова за отслабване (и за това, де, разбира се!), но просто да се чувствам по-здрава и по-добре.
    When you awaken in the morning’s hush
    I am the swift uplifting rush
    Of quiet birds in circling flight.

I am the soft starlight at night.
    Do not stand at my grave and cry,
    I am not there; I did not die.

n3ri7ka - като твоя е. Имам и електронен ама той не работи изобщо. Явно наистина проблема е в самите кантари Иначе евала за волята! А от упражненията ще има ефект 100%. Аз не правя никакви все още, но възнамерявам да започна с колелото и к коремните пък да видим.
    Иначе аз в началото (първите 2-3 седмици) ядях едно и също и за обяд, и за вечеря, но после почнах да разнообразявам. Взе да ми омръзва и почнах да си ям пак позволени храни за деня, но не едно и също и на обяд, и на вечеря. И пак има ефект.

Днес въглехидратен ден:

З: 2 нектарини
    О: Пица със зеленчуци
    В: 2 препечени филийки, домат и едно парченце торта
    Попиваш всяко обещание,всяко вричане,всяка красива дума,попиваш като гъба и вярваш,че този път ще бъде РАЗЛИЧНО,а след поредната порция лъжи,оправдания, недомлъвки и болка се чувстваш отново като гъба,но вече изтискана от обещанията... празна...

Град
    Варна
    Някой може ли да предложи някаква хубава закуска (без да е само плод или мюсли)?

Супер фен Аватара на HolyShit
    Като сваляш килограми ли :P

То пак ще вземеш и малко въглехидрат,ама сложи 30-40 грама (2 супени лъжици) овес , объркай с кисело мляко една кофичка и сложи 100 грама извара,аз правя нещо такова ,но всичко x3 (поне овеса , а и слагам стафиди :P )

Вчера бях на бисквити Житен дар с фибри , и вечерта изядох едно малко парченце баклава ;дд Това ми беше за целия ден, въпреки , че не беше много диетично , все пак ядох малко ;д
    За днес не съм решила какво точно да си купя за в университета.

Град
    Варна *
    ^ тя не иска манджата на прасетата ти пак там я пращаш
    Може да си правиш сандвич от пълнозърнест хляб, кашкавал/сирене/някакво филе/домати/краставица
    макарони- не ги смесвай само с месо
    спагети

За друго не се сещам ако искаш започни система минус 60, аз съм свалила 2 кг макар, че я използвам само за поддържане и до сега не съм била системна, тоест имах доста прегрешения и неправилно спазване на храненията, но пак сваляш. Попринцип каквото и да ядеш през деня ако не се храниш след 18:00 няма да надебелееш е не говоря сега да се натъпчеш с 5 чипса, 2 шоколада и 1000 вафли, но ако е в разумни количества няма от какво да се притесняваш. Аз забелязах, че когато се храня в 17:00 ми е много лекичко и спокойно.

Град
    Варна *
    Цитирай Първоначално написано от rosencetooo
    Вчера бях на бисквити Житен дар с фибри , и вечерта изядох едно малко парченце баклава ;дд Това ми беше за целия ден, въпреки , че не беше много диетично , все пак ядох малко ;д
    За днес не съм решила какво точно да си купя за в университета.
    там е проблема, че ядеш малко за това и не сваляш.. Каквато и диета да прочетеш в интернет навсякъде пише да се яде най-малко 3 пъти, а най-хубаво е 5-6 пъти-защо? Защото така организма има какво да храносмила, ако не му дадеш храна той черпи енергия от мускулите тоест те се стопяват, а мазнинките стоят и ти си оставаш дебела. За да гориш мазнини трябва да ЯДЕШ! И наистина да ядеш не само плодове и зеленчуци, а и истинска храна.. не знам ти ли беше казала по-напред, че не можеш да отслабнеш.. може би в това е проблема храниш се един два пъти и то с боклуци и си мислиш, че си приела малко калории и ще отслабнеш. Не е така трябва да приемаш калории нужни за организма да работи правилно без да черпи енергия от мускулите, а от мазнините които мисля, че са ти на цел да премахнеш. За това ме послушай и днес си хапваш 3 основни хранения и 2 междинни. Можеш да си вземеш хляб "вита" вярно е, че няма истински пълнозърнест хляб на пазара, но до сега този на мен най-много ми е харесал да си направиш един хубав сандвич и да си го сложиш в чантата също така и един банан или една ябълка. Не се обиждай от нищо, не искам да те засегна, а да ти помогна!

Да , знам че е така , благодаря много .. не се обиждам.. знам как се свалят кг и как да се храня здравословно.. винаги съм го правила.. до сега.. откакто ги качих тея кг.. и съм супер отчаяна , хранех си се пак здравословно и не се получава и като ме избий и се тъпча с боклуци без дори да съм гладна ... а попринцип си ям по 3 пъти на ден понякога с още 2 междинни хранения , ще видим.. днес ще пробвам пак да почна да се храня здравословно.. А хляб не обичам , и не ям никакъв .. иначи в университета си взимам ябълки , банани или някакво мляко , ако няма плодове

Град
    Варна *
    Разбирам, наистина е гадно когато качиш килограми и после не можеш да ги свалиш, но това не означава глад и изтезаване на организма. Когато не се храниш дебелееш не отслабваш. Ясно ми е, че искаш да свалиш колкото се може по-бързо килограмите, но не това е начина.. Няма смисъл да гладуваш виждаш, че няма никакъв смисъл. А да не говорим, че един ден ще ти писне от това и ще си кажеш ми какво пък пробвах не успях дай да се натъпча и тогава ще напълнееш на 100% и какво се оказва накрая глад и на всичкото отгоре с повече кг. Щом знаеш как трябва да се храниш действай! Не се измъчвай, с глад нищо не се постига!!!

Град
    Варна
    VampireLover3 и HolyShit - мерси за съветите.

rosencetooo, VampireLover3 е права. С глад не се отслабва. Аз също преди време съм пробвала, но ефекта беше пагубен след това. Освен че не свалих почти нищо и се измъчих тотално, в момента, в която почнах да се храня нормално започнах и да качвам още повече. Винаги съм се чудела на хората, които карат на диети от сорта на "ябълки и чай" - по този начир тормозиш зверски много организма, а да не говорим, че нередовното хранене не води до нищо добро. Хората са го казали - организма има нужда от всичко, просто не трябва да се прекалява. Не трябва да го лишаваш от нищо - нито от сладко, нито от тестено, нито от нищо, защото той просто се нуждае от тези неща. Въпроса е да не прекаляваш с тях. Може да хапваш по 2-3 филийки хляб на ден. Сладко като ти се дояде си вземи една вафла примерно или хапни 3-4 парченца шоколад. От това няма да надебелееш. Въпроса е да се храниш редовно - задължително поне 3-те основни хранения трябва да ги имаш. Хайде, междинните ако не ги искаш не ги прави, но основните недей да пропускаш. Аз така преди се хранех адски нередовно - сутрин не закусвах, защото нямах време, на обяд ям нещо мъничко или понякога като съм на лекции дори не ядях и вечерта като се прибера се натъпквах много, защото бях адски гладна. Освен че ефект с кг нямаше, развих и гастрит от нередовното хранене и от това, че в малкото пъти, в които хапвах все се тъпчах с боклуци - Мак Доналдс, сладки неща, чипсове... Аз също не искам да те засегна или обидя, а просто ти казвам като минал човек през това - не го прави, нищо добро няма да си докараш на главата

Момичета, днес ми е плодов ден.

За закуска пийнах едно чайче и хапнах 3 малко ябълки.
    За обяд май ще хапвам нектарини, а за вечеря още не съм го измислила - най-вероятно ще си взема 2 банана или 2-3 круши.
    Попиваш всяко обещание,всяко вричане,всяка красива дума,попиваш като гъба и вярваш,че този път ще бъде РАЗЛИЧНО,а след поредната порция лъжи,оправдания, недомлъвки и болка се чувстваш отново като гъба,но вече изтискана от обещанията... празна...

Хей мацки Аз никога не съм писала тук, но ви следя повече от активно ( разбирайте - чета ви ежеднежно, знам кой на какъв режим е, от колко време... ). Сега се "престрашавам" да пиша - за подкрепа и един вид самоконтрол
    Също смея да твърдя, че съм доста на ти с разни диети, хранителни режими, тренировки... макар че по моментната ми форма не си личи. Поизпуснах се от контрол в края на лятото - лесничко ми беше на плодове и зеленчуци, 21г,165см и 51кг се чувствах чудесно, но си казах "малко радикално НЕхранене за една седмица, за да достигна заветните 50кг(49)" и може би щях, ако на третия ден не бях преяла брутално.. И до сега така - 2,3 дни се старая да се храня прилично после преяждам - резултат 55кг. Не може нещата да продължават така. Вече не мисля за килограмите, а за здравето си - глада и тренировките до омаломощяване не са решението.. Балансирано хранене и спорт за тонус - всички знаем, че това е ключът към крепко здраве, перфектна форма и добро самочувствие.
    С цел постигане на тези резултати реших, че ще е добре да си открия някакво режимче, към което да се придържам. Диетата със зелева супа ми звучи добре, защото има баланс на хранителните вещества, не лишаваш организма си от количество и качество.. Ще пробвам, пък да видим И този път няма да е "от утре", а "от днес" !
    Надявам се да ме приемете в отборчето си
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Град
    Варна *
    Още на третия ден от тази диети и ще си минус 3 кг и смяташ, че това е здравословно? Та то попринцип 3 кг трябва да се свалят за един цял месец! Не, това не е правилен нито пък здравословен режим, ограничава те от толкова много неща .. Започни 90 дневната или система минус 60 която си избереш, но стига с тези моменти диети. Аз също бях като теб два дена добре и на третия тъпчене като за световно, знам колко е неприятно и как в момента си мислиш, че ще си свалиш излишните килограми и после ще можеш да си хапваш нормално без да качиш. Да ама с тая диета съм 99% сигурна, че ще има йо-йо ефект. Не се скапвай, като можеш да си хапваш нормално и пак да си слабееш. Все пак ти си решаваш.

Такива диети дет пише за X дена ще свалите Y килограми са ми ясни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си