- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.4
^ами аз обожавам цитруси и си ги ям като шоколадови бонбони..На мен не ми е мнооого кисело. :3
chizuru аз бях чела някъде преди доста време, че лимоните сутрин на гладно не се препоръчват, защото от тях се получават кисилини и язва. И аз преди ядях по едно парче лимон преди да тръгна за училище, но след това спрях. По добре хапвай грейпфрут.
Ох при мен изникна проблем.. утре ще ходя на село, а там задължително ще трябва да ям хляби то БЯЛ.
Офф... и какво ще правя сега?
![]()
офффф... много се ядосвам3-те дни всичко идеално и точно до преди 30 мин
Помнеже имахме гостенка и тя ни направи индийска храна и просто нямаше как да откажа (буквално) и сега сиггурно утре ще е воден
много се ядосвам и демотивирам при тези мой глупости, и особено като ям нещо, което не трябва
![]()
![]()
![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
n3ri7ka, супер си! Продължавай в същия дух!
Белтъчен ден:
З: 2 банана
О: 2 пилешки кюфтета с 2 пилешки кебапчета + малко кисело мляко
В: Риба на скара с малко зелева салатка
И след вечеря хапнах и 3 малки печени ябълки - не им устоях просто![]()
Попиваш всяко обещание,всяко вричане,всяка красива дума,попиваш като гъба и вярваш,че този път ще бъде РАЗЛИЧНО,а след поредната порция лъжи,оправдания, недомлъвки и болка се чувстваш отново като гъба,но вече изтискана от обещанията... празна...
в никакъв случай не прави разтоварващи дни! Няма значение, че си яла от "непозволената храна"! Просто забравяш и продължаваш напред!Първоначално написано от justasmile
Привет момичетаВиждам, че освен мен има и други нови попълнения lgirl успехчета и на теб!
![]()
n3ri7ka, страхотна си! Възхищавам се на упоритостта ти, мотивираш ме!
chizuru, определено си режимна, но защо ми се струва, че храната ти е твърде малко? :S
VampireLover3, според мен режимчето, което сама си съставила е чудесно, защото щом това предпочиташ да хапваш, значи организма ти си го искаА за белия хляб - хапни сутринта, по възможност препечен (а ако е топъл-няма как, поддай се на изкушението) Не вярвам филийка или две да са проблем
))
justasmile, просто си опитала храната, яла си, или си преяла? Според мен не е правилно да гладуваш утре, по-собре карай по-лекичко и спортувай нещо, но преяждане - глад не е добро решение...
MyPleasureMyPain, твоето меню най-ми харесаKeep goin` :P
Моето меню днес (пак оскъдно, но съм неразположена и така ми влияе..)
З. Кафе с мляко и мед
М. Круша
О. Зелева супичка и салата краставици
М. Ябълка
В. Чай (?!)
Това е отчетът за днес, утре пакПриятна вечер и хубави сънчета
![]()
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
VampireLover3 така ли?! О_О Това не го знаех..Жалко.. А толкова обичам лимони.. Явно ще ги заменя с други плодове.. Благодаря за информацията! ^^
edit: Desir3 ами опитвам се да контролирам порциите си.. Защото ако си сложа повече, дори да се наситя и е останало просто ще го изям - по навик.. И затова ям по малко и ако съм още гладна си сипвам още.. Но за сега не съм се чувствала гладна (което е много странно, защото преди ВИНАГИ се чувствах гладна О_О).. Само днес следобед около 1 час след като си изядох ябълката ми беше някакво.. некомфортно на стомаха.. не знам дали беше от глад, но издържах.. хД А и пишеше, че има по-добър ефект диетата при по-малко количество храна.. ^^
Desir3 проблема е, че ще бъда там цялата седмица и ще ми се налага и на обяд и на вечеря да ям хубавото е, че ще бъде домашен и поне ще знам какво има, а не като тези от магазина дето стават на топка в корема ти.Но все пак...
chizuru ти пак може да си хапваш стига да не е на гладно..![]()
VampireLover3: няма, няма.... Ще си карам с плодов ;д въпреки, че през лятото правх водни дни през ден ;о по едно време само ;д
ПС. Аз те видях в снимките на потребителите от козметика и диети (темичката де ;р) не изглежгаш ужасно или болно слаба, даже бих казала, че си пример за подръжание ;д
ПС2: Desir3 Ми може да се каже, че ядох, но напоследък ям по мн.малко и сега като хапнах нормално ми стана малко тежко ;р
justasmile ее чак пример за подражание ..Но благодаря.
Според мен няма смисъл да караш цял ден на плодове още по-малко пък на вода, все пак не си яла кой знае колко много и не си се натъпкала с шоколади, вафли бисквити и така нататък.. така, че спокойно.
Ох аз днес съм на ;
закуска: 1/2 грейпфрут
Обяд:зелеви сърмички![]()
Следобед: не знам
Вечеря: "нещо" с 1 филия![]()
по-късно ще допълвам..
Вие правите ли някакви упражнения? Аз от време на време си пускам tae bo, скачам на въже или бягам на едно място.![]()
Започна малко да ми преминава мускулната треска![]()
днес мисля да тренирам ръце и корем само,ще оставя краката и дупето да починат![]()
менюто за днес:
в 7 и нещо:3 в 1 - май ще е добре да ги спра обаче :/
10:айрян
14:доматена супа и 2 печени ръжени филийки
вечеря,може би към 8:не съм сигурна,може би пак доматена супа или пък таратор ;д
Такамммм да се отчета и аз:
З: банан
М: банан + няколко орехчета
О: 2 банана
В: 2 банана
Знам, че бананите не срез на-добрите плодове за диета, но...все пак са си плодове ;д
благодаря, момичета!![]()
Днес въглехидратен![]()
З банан
О макарони и бисквити с крем
С 1 парче шоколадово руло
В филия с лютеница и още нещо ще измисля
Малко прекалявам с количеството, но затова пък утре следва плодов ден![]()
Другата седмица ми е вторият воден ден, но ще го пропусна, понеже след първият воден изобщо не бях -. аз съм си виновна де, понеже, умряла от глад на другия ден се тъпках с всичко, което ми попадне и резултата беше -0гр. Знам, че и този път ще стане така, затова по-добре да си карам нормално- и без водният си постигам желаното за сега.
Как мислите, да карам втори плодов или направо следващата 4-ка да си започвам вместо водния?
Уфф аз сега как се издъних на вечеря.. Не съм яла от забранените храни ама пък за сметка на това количеството беше.............. уфф как ме е яд! Т_Т таа да се отчета за днес
з. круша
о. варен кренвирш с маруля и маааалко парченце сирене
сз. ябълка
(!) в. кренвирш, маруля, малко сирене, омлет... Т-Т
Ухх как ме е яд!! Винаги когато съм ядосана или нервана започвам да ям! Трябва да разкарам този гаден навик! Т_Т
Утре 6-ти ден - Бобни и варива.. Мисля да си направя постни сарми (само с ориз) :3 Ще гледам утре да не прекалявам с количеството.. :<
Туко-що прегреших с един италиянски шоколад, но не съжалявам, защото си взех малко, а и в България няма такива ;д Утре ще се мера и ще пиша какъв е резултата сле 4 дни на диета (включително вчерашния ужас ;д)
Ох аз днес се отървах само с 2 хапки от едни содени питки.
Та така менюто ми беше:
Закуска: 1/2 грейпфрут
Обяд: 6 сърмички (знам, че са много, но те са толкова мънички, че е пълен абсурд да се наям с по-малко)
Следобед: грозде
Вечеря: скумрия на скара, бобена салата и 2 хапки от питката.![]()
Дано и утре ми се размине.. ;д
Добър вечер, режимни момичета![]()
n3ri7ka, щом не се чувстваш добре , правейки воден ден, според мен е най-правилно да продължиш с Б, вместо с втори плодов - организмът ти е свикнал с тази последователност, недей да го стресираш и да измъчваш себе си
chizuru, май всеги го има този лош навик с хапване в разни особени психологически състояния (извън глад), наистина е много вредно.. Добре ще е ако можеш да го промениш, правейки нещо друго (любимо) напр. спорт, книга, музика или друго, което те разейва.. А относно менюто ти - тези кренвирши хич не ми се връзват :3 страшно са ми любими и на мен, ама като си помисля какво имат вътре... Нещо като пуешко/пилешко филе/шунка няма ли да е по-добре?
VampireLover3, показваш изключителна воля!Успех с НЕподдаването на вкусните питки и хляб ии др изкушения!
Моето меню днес:
10ч - кафе с мляко и мед, круша;
13ч - ябълка;
14.30 - бяло фрапе;
17ч - задушени зеленчуци;
20.30 - зелева супа;
по-късно - малко сурови бадеми и орехи;
Доволна съм от днес, само тези ядки накрая не ми се връзват много, ама по-добре да си легна хапнала и доволна, отколкото още от сутринта да съм зверски гладна :X
Спокойна вечер ви желая и слънчево утро))
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
Desir3 определено по-добре ще е.. Но само това изрових от хладилника.Сега сме малко. ограничени..
![]()
Иначе благодаря за предложенията - наистина ще се опитам да го заменя с нещо любимо. :3
Резултатите ми са повече от добре, но малко ме страх да ви кажа колко съм отслбнала, защото сигурно ще си кажете, че съм няква 100 килограмова![]()
![]()
А всъщност килограмите са ми в норма
И за това преди да напиша минус колко съм, ще кажа, че ядях по малкоооо. И тарадъъъъмм..... минус 1.5 кг съм
![]()
Изненадах се като видях колко много, като се има предвид онзи ден (с индийското), а и това, дето го пишете ( че, който е по-дебел отслбва повече
) само пак да си кажа, че кг са ми в нормата и НЕ съм дебела
![]()
![]()
И така малко да се порадвамммм -1.5 кг съъмммммм![]()
![]()
![]()
justasmile Поздравления *о* Аз още не съм се мерила.. Ще се измеря след 2 дни (след плодовия). Надявам се и аз да имам добри резултати като твоите
току-що закусих с ябълка бту :3
^мерси ^^ стискам палци и за теб
Оффф... Аз винаги след като се премеря и видя добри резултати се успокоявам (в лошия смисъл на думата) и преди малко си изядох обяда, та и 2 реда от онзи италиянски шоколад (това го обяснявам, с това, че си чакам цикала) и сега няма да обядвам, а в даскало ще си взема едно чисто кафе и чак в 19:30 ми е вечерята... В такива моменти много се мразя![]()
Здравейте диетуващи!
Вчера трябваше да ми е бобов ден, но го размених с въглехидратния, защото се налагаше...
З: Кроасан с шоколад (знам че трябваше да е плод, но както казах обстоятелствата така се стекоха, че нямаше откъде да си взема)
О: Макарони с доматен сос и босилек
В: Малко пица
Прегреших мнооогоНо... нямах избор.
Днес ще ми е бобовия ден:
З: Нектаринка
О: Зелеви сърмички
В: Още не съм го решила какво да е
n3ri7ka, и на мен следващата седмица ми е втория воден и от сега се настройвам психическиПървият път издържах някак без да посегна към храната, но принзнавам, че вечерта беше най-гадно... Кофтито е, че водните дни се падат след плодовите, а това си е убийствено направо
На мен плодовите са ми най-трудни от всичките и не знам как ще се справя след плодове само на вода...
Попиваш всяко обещание,всяко вричане,всяка красива дума,попиваш като гъба и вярваш,че този път ще бъде РАЗЛИЧНО,а след поредната порция лъжи,оправдания, недомлъвки и болка се чувстваш отново като гъба,но вече изтискана от обещанията... празна...
Хей, здравейте в тази прекрасна топла петъчна вечер![]()
![]()
justasmile, поздравления за резутата ти! Кажи все пак от колко на колко си свалила, мерила ли си обиколки?![]()
Аз попринцип гледам по-късно да се отчитам, за да е приключил деня, но днес по изключение по раничко![]()
Меню за деня:
8.30ч - 100ml мляко с нес;
10.00ч - банан;
12.00ч - еспресо с мляко и кафява захар;
15.00ч - зелева супа, 1/2 банан;
16.30ч - мляко с какао, 1/2 банан, чашка кисело мляко, малко бадеми и орехи;
20.00ч - салата зеле, салата домати+краставици(+извара)
Ох, тези ядки продължават да ме изкушават, но се успокоявам с мисълта, че са полезни в разумно количество.. само че колко е разумното количество и как да не го превиша :S .. Какво мислите?![]()
Хейй
justasmile браво страхотни резултати, много се радвам за теб!
Моето меню за днес беше:
Закуска: грозде-мнооооооог
Обяд:2 кюфтета и шопска салата
Вечеря: отново скумрия на скара, салата от домати и една питка.![]()