.
Затворена тема
Страница 53 от 59 ПървиПърви ... 343495051525354555657 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 301 до 1 325 от общо 1454
    ^ами аз обожавам цитруси и си ги ям като шоколадови бонбони.. На мен не ми е мнооого кисело. :3

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    chizuru аз бях чела някъде преди доста време, че лимоните сутрин на гладно не се препоръчват, защото от тях се получават кисилини и язва. И аз преди ядях по едно парче лимон преди да тръгна за училище, но след това спрях. По добре хапвай грейпфрут.

Ох при мен изникна проблем.. утре ще ходя на село, а там задължително ще трябва да ям хляб и то БЯЛ. Офф... и какво ще правя сега?

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    офффф... много се ядосвам 3-те дни всичко идеално и точно до преди 30 мин Помнеже имахме гостенка и тя ни направи индийска храна и просто нямаше как да откажа (буквално) и сега сиггурно утре ще е воден много се ядосвам и демотивирам при тези мой глупости, и особено като ям нещо, което не трябва
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

n3ri7ka, супер си! Продължавай в същия дух!

Белтъчен ден:

З: 2 банана
    О: 2 пилешки кюфтета с 2 пилешки кебапчета + малко кисело мляко
    В: Риба на скара с малко зелева салатка

И след вечеря хапнах и 3 малки печени ябълки - не им устоях просто
    Попиваш всяко обещание,всяко вричане,всяка красива дума,попиваш като гъба и вярваш,че този път ще бъде РАЗЛИЧНО,а след поредната порция лъжи,оправдания, недомлъвки и болка се чувстваш отново като гъба,но вече изтискана от обещанията... празна...

Град
    Варна *
    Цитирай Първоначално написано от justasmile
    офффф... много се ядосвам 3-те дни всичко идеално и точно до преди 30 мин Помнеже имахме гостенка и тя ни направи индийска храна и просто нямаше как да откажа (буквално) и сега сиггурно утре ще е воден много се ядосвам и демотивирам при тези мой глупости, и особено като ям нещо, което не трябва
    в никакъв случай не прави разтоварващи дни! Няма значение, че си яла от "непозволената храна"! Просто забравяш и продължаваш напред!

Привет момичета Виждам, че освен мен има и други нови попълнения lgirl успехчета и на теб!
    n3ri7ka, страхотна си! Възхищавам се на упоритостта ти, мотивираш ме!
    chizuru, определено си режимна, но защо ми се струва, че храната ти е твърде малко? :S
    VampireLover3, според мен режимчето, което сама си съставила е чудесно, защото щом това предпочиташ да хапваш, значи организма ти си го иска А за белия хляб - хапни сутринта, по възможност препечен (а ако е топъл-няма как, поддай се на изкушението) Не вярвам филийка или две да са проблем ))
    justasmile, просто си опитала храната, яла си, или си преяла? Според мен не е правилно да гладуваш утре, по-собре карай по-лекичко и спортувай нещо, но преяждане - глад не е добро решение...
    MyPleasureMyPain, твоето меню най-ми хареса Keep goin` :P

Моето меню днес (пак оскъдно, но съм неразположена и така ми влияе..)
    З. Кафе с мляко и мед
    М. Круша
    О. Зелева супичка и салата краставици
    М. Ябълка
    В. Чай (?!)

Това е отчетът за днес, утре пак Приятна вечер и хубави сънчета
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

VampireLover3 така ли?! О_О Това не го знаех.. Жалко.. А толкова обичам лимони.. Явно ще ги заменя с други плодове.. Благодаря за информацията! ^^

edit: Desir3 ами опитвам се да контролирам порциите си.. Защото ако си сложа повече, дори да се наситя и е останало просто ще го изям - по навик.. И затова ям по малко и ако съм още гладна си сипвам още.. Но за сега не съм се чувствала гладна (което е много странно, защото преди ВИНАГИ се чувствах гладна О_О).. Само днес следобед около 1 час след като си изядох ябълката ми беше някакво.. некомфортно на стомаха.. не знам дали беше от глад, но издържах.. хД А и пишеше, че има по-добър ефект диетата при по-малко количество храна.. ^^

Град
    Варна *
    Desir3 проблема е, че ще бъда там цялата седмица и ще ми се налага и на обяд и на вечеря да ям хубавото е, че ще бъде домашен и поне ще знам какво има, а не като тези от магазина дето стават на топка в корема ти. Но все пак...

chizuru ти пак може да си хапваш стига да не е на гладно..

Град
    Sofia
    VampireLover3: няма, няма.... Ще си карам с плодов ;д въпреки, че през лятото правх водни дни през ден ;о по едно време само ;д

ПС. Аз те видях в снимките на потребителите от козметика и диети (темичката де ;р) не изглежгаш ужасно или болно слаба, даже бих казала, че си пример за подръжание ;д

ПС2: Desir3 Ми може да се каже, че ядох, но напоследък ям по мн.малко и сега като хапнах нормално ми стана малко тежко ;р

Град
    Варна *
    justasmile ее чак пример за подражание .. Но благодаря. Според мен няма смисъл да караш цял ден на плодове още по-малко пък на вода, все пак не си яла кой знае колко много и не си се натъпкала с шоколади, вафли бисквити и така нататък.. така, че спокойно.

Ох аз днес съм на ;
    закуска: 1/2 грейпфрут
    Обяд:зелеви сърмички
    Следобед: не знам
    Вечеря: "нещо" с 1 филия
    по-късно ще допълвам..

Вие правите ли някакви упражнения? Аз от време на време си пускам tae bo, скачам на въже или бягам на едно място.

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Започна малко да ми преминава мускулната треска
    днес мисля да тренирам ръце и корем само,ще оставя краката и дупето да починат
    менюто за днес:
    в 7 и нещо:3 в 1 - май ще е добре да ги спра обаче :/
    10:айрян
    14:доматена супа и 2 печени ръжени филийки
    вечеря,може би към 8:не съм сигурна,може би пак доматена супа или пък таратор ;д

Град
    Sofia
    Такамммм да се отчета и аз:
    З: банан
    М: банан + няколко орехчета
    О: 2 банана
    В: 2 банана

Знам, че бананите не срез на-добрите плодове за диета, но...все пак са си плодове ;д

Голям фен
    благодаря, момичета!

Днес въглехидратен
    З банан
    О макарони и бисквити с крем
    С 1 парче шоколадово руло
    В филия с лютеница и още нещо ще измисля

Малко прекалявам с количеството, но затова пък утре следва плодов ден

Другата седмица ми е вторият воден ден, но ще го пропусна, понеже след първият воден изобщо не бях -. аз съм си виновна де, понеже, умряла от глад на другия ден се тъпках с всичко, което ми попадне и резултата беше -0гр. Знам, че и този път ще стане така, затова по-добре да си карам нормално- и без водният си постигам желаното за сега.

Как мислите, да карам втори плодов или направо следващата 4-ка да си започвам вместо водния?

Уфф аз сега как се издъних на вечеря.. Не съм яла от забранените храни ама пък за сметка на това количеството беше.............. уфф как ме е яд! Т_Т таа да се отчета за днес

з. круша
    о. варен кренвирш с маруля и маааалко парченце сирене
    сз. ябълка
    (!) в. кренвирш, маруля, малко сирене, омлет... Т-Т

Ухх как ме е яд!! Винаги когато съм ядосана или нервана започвам да ям! Трябва да разкарам този гаден навик! Т_Т

Утре 6-ти ден - Бобни и варива.. Мисля да си направя постни сарми (само с ориз) :3 Ще гледам утре да не прекалявам с количеството.. :<

Град
    Sofia
    Туко-що прегреших с един италиянски шоколад, но не съжалявам, защото си взех малко, а и в България няма такива ;д Утре ще се мера и ще пиша какъв е резултата сле 4 дни на диета (включително вчерашния ужас ;д)

Град
    Варна *
    Ох аз днес се отървах само с 2 хапки от едни содени питки.

Та така менюто ми беше:
    Закуска: 1/2 грейпфрут
    Обяд: 6 сърмички (знам, че са много, но те са толкова мънички, че е пълен абсурд да се наям с по-малко)
    Следобед: грозде
    Вечеря: скумрия на скара, бобена салата и 2 хапки от питката.

Дано и утре ми се размине.. ;д

Град
    София
    Абе момичета как уцелявате с такова количество храна

Добър вечер, режимни момичета
    n3ri7ka, щом не се чувстваш добре , правейки воден ден, според мен е най-правилно да продължиш с Б, вместо с втори плодов - организмът ти е свикнал с тази последователност, недей да го стресираш и да измъчваш себе си
    chizuru, май всеги го има този лош навик с хапване в разни особени психологически състояния (извън глад), наистина е много вредно.. Добре ще е ако можеш да го промениш, правейки нещо друго (любимо) напр. спорт, книга, музика или друго, което те разейва.. А относно менюто ти - тези кренвирши хич не ми се връзват :3 страшно са ми любими и на мен, ама като си помисля какво имат вътре... Нещо като пуешко/пилешко филе/шунка няма ли да е по-добре?
    VampireLover3, показваш изключителна воля! Успех с НЕподдаването на вкусните питки и хляб ии др изкушения!

Моето меню днес:
    10ч - кафе с мляко и мед, круша;
    13ч - ябълка;
    14.30 - бяло фрапе;
    17ч - задушени зеленчуци;
    20.30 - зелева супа;
    по-късно - малко сурови бадеми и орехи;

Доволна съм от днес, само тези ядки накрая не ми се връзват много, ама по-добре да си легна хапнала и доволна, отколкото още от сутринта да съм зверски гладна :X
    Спокойна вечер ви желая и слънчево утро ))
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Desir3 определено по-добре ще е.. Но само това изрових от хладилника. Сега сме малко. ограничени.. Иначе благодаря за предложенията - наистина ще се опитам да го заменя с нещо любимо. :3

Град
    Sofia
    Резултатите ми са повече от добре, но малко ме страх да ви кажа колко съм отслбнала, защото сигурно ще си кажете, че съм няква 100 килограмова А всъщност килограмите са ми в норма И за това преди да напиша минус колко съм, ще кажа, че ядях по малкоооо. И тарадъъъъмм..... минус 1.5 кг съм Изненадах се като видях колко много, като се има предвид онзи ден (с индийското), а и това, дето го пишете ( че, който е по-дебел отслбва повече ) само пак да си кажа, че кг са ми в нормата и НЕ съм дебела

И така малко да се порадвамммм -1.5 кг съъмммммм

justasmile Поздравления *о* Аз още не съм се мерила.. Ще се измеря след 2 дни (след плодовия). Надявам се и аз да имам добри резултати като твоите

току-що закусих с ябълка бту :3

Град
    Sofia
    ^мерси ^^ стискам палци и за теб

Оффф... Аз винаги след като се премеря и видя добри резултати се успокоявам (в лошия смисъл на думата) и преди малко си изядох обяда, та и 2 реда от онзи италиянски шоколад (това го обяснявам, с това, че си чакам цикала) и сега няма да обядвам, а в даскало ще си взема едно чисто кафе и чак в 19:30 ми е вечерята... В такива моменти много се мразя

Здравейте диетуващи!

Вчера трябваше да ми е бобов ден, но го размених с въглехидратния, защото се налагаше...

З: Кроасан с шоколад (знам че трябваше да е плод, но както казах обстоятелствата така се стекоха, че нямаше откъде да си взема)
    О: Макарони с доматен сос и босилек
    В: Малко пица

Прегреших мнооого Но... нямах избор.

Днес ще ми е бобовия ден:

З: Нектаринка
    О: Зелеви сърмички
    В: Още не съм го решила какво да е

n3ri7ka, и на мен следващата седмица ми е втория воден и от сега се настройвам психически Първият път издържах някак без да посегна към храната, но принзнавам, че вечерта беше най-гадно... Кофтито е, че водните дни се падат след плодовите, а това си е убийствено направо На мен плодовите са ми най-трудни от всичките и не знам как ще се справя след плодове само на вода...
    Попиваш всяко обещание,всяко вричане,всяка красива дума,попиваш като гъба и вярваш,че този път ще бъде РАЗЛИЧНО,а след поредната порция лъжи,оправдания, недомлъвки и болка се чувстваш отново като гъба,но вече изтискана от обещанията... празна...

Хей, здравейте в тази прекрасна топла петъчна вечер
    justasmile, поздравления за резутата ти! Кажи все пак от колко на колко си свалила, мерила ли си обиколки?

Аз попринцип гледам по-късно да се отчитам, за да е приключил деня, но днес по изключение по раничко

Меню за деня:
    8.30ч - 100ml мляко с нес;
    10.00ч - банан;
    12.00ч - еспресо с мляко и кафява захар;
    15.00ч - зелева супа, 1/2 банан;
    16.30ч - мляко с какао, 1/2 банан, чашка кисело мляко, малко бадеми и орехи;
    20.00ч - салата зеле, салата домати+краставици(+извара)

Ох, тези ядки продължават да ме изкушават, но се успокоявам с мисълта, че са полезни в разумно количество.. само че колко е разумното количество и как да не го превиша :S .. Какво мислите?

Град
    Варна *
    Хейй
    justasmile браво страхотни резултати, много се радвам за теб!

Моето меню за днес беше:
    Закуска: грозде-мнооооооог
    Обяд:2 кюфтета и шопска салата
    Вечеря: отново скумрия на скара, салата от домати и една питка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си