.
Затворена тема
Страница 54 от 59 ПървиПърви ... 444505152535455565758 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 326 до 1 350 от общо 1454
    Голям фен
    Здравейте!!

Justasmile, поздравления, продължавай в същия дух!

Desir3, мерси за съвета, мисля, че така ще е най-добре.

MyPleasureMyPain, успех с втория воден ден!

Аз днес съм на плодчета, и за моя голяма радост много леко ми минава, много малко съм изяла, а изобщо не чувствам глад
    З малини
    О салата (домати+краставици) + круша
    В грозде

Лека петъчна вечер на всички!

P.S. TodorMarkov, издържаме някак налага се, младите момичета да поддържаме форма... на вас- момчетата ви е лесно, че метаболизмът ви е по-добър и без много усилия сваляте, а и да имате коремче или някоя и друга мазнинка не ви е толкова голям проблем

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Мерси на всички
    Аз обаче, отавратително много мразя белтъчните дниииии... особено след като се премеря Сега след хубавите новини.... се натъпках като прасенце И за това в следващите 8 дни няма да поглеждам към кантара.... и се надявам, това, дето го качих днес да го махна Утре поне съм на тенис и ще си ги поизхабя калорийките. Какво мислите - по време на бобовия: може ли да се яде китайска храна: в случая ориз с зеленчуци (естествено в малко количество)... или е по-добре нещо друго вкъщи да си направя?
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от TodorMarkov
    Абе момичета как уцелявате с такова количество храна
    Не, че нещо .. ама .. Оцеляваме

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Цитирай Първоначално написано от justasmile
    Мерси на всички
    Аз обаче, отавратително много мразя белтъчните дниииии... особено след като се премеря Сега след хубавите новини.... се натъпках като прасенце И за това в следващите 8 дни няма да поглеждам към кантара.... и се надявам, това, дето го качих днес да го махна Утре поне съм на тенис и ще си ги поизхабя калорийките. Какво мислите - по време на бобовия: може ли да се яде китайска храна: в случая ориз с зеленчуци (естествено в малко количество)... или е по-добре нещо друго вкъщи да си направя?
    Може, но гледай наистина да е в малко количество, защото се пърже.

Закуска: грозде
    Обяд: не знам
    Следобед:-
    Вечеря: пиле на грил и сигурно салата от варени яйца.

Момичета знаете ли колко калории съдържа една чаша кафе с 2 лъжички кафява захар? Приблизително

Голям фен Аватара на fakesmiles
    http://fatsecret.com/calories-nutrit...da/brown-sugar

Според този сайт има 11 калории/чаена лъжичка.Малко ми се струва,но ако е така е супер.В кафето бяха някакви много малки,но можеш да провериш в същия сайт.

Цитирай Първоначално написано от fakesmiles
    http://fatsecret.com/calories-nutrition/usda/brown-sugar

Според този сайт има 11 калории/чаена лъжичка.Малко ми се струва,но ако е така е супер.В кафето бяха някакви много малки,но можеш да провериш в същия сайт.
    Благодаря!
    Аз сутринта пих и това ми беше за закуска. Иначе ще обядвам пилешка пържола и малко салатка Доволна съм защото сега направих Workout 1 от Cindy Crawford (45 мин.)

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Може би така си свикнала,но това не е много добра закуска
    Добре е да хапнеш нещо,за да накараш тялото си да "заработи" - поне един плод
    Иначе и аз почти всеки ден правя тази тренировка,но ползвам упражненията за ръце от втората - страхотни са!

Цитирай Първоначално написано от fakesmiles
    Може би така си свикнала,но това не е много добра закуска
    Добре е да хапнеш нещо,за да накараш тялото си да "заработи" - поне един плод
    Иначе и аз почти всеки ден правя тази тренировка,но ползвам упражненията за ръце от втората - страхотни са!
    Не, не съм свикнала така. По принцип си закусвам плод или препечени филийки обаче винаги пия кафе. Днес реших да съм по сериозна и не трябваше да пия обаче... Та заради захарта просто реших да не закусвам. Утре определено ще закусвам и няма да пия кафе. Решила съм го.

Здравейте момичета!
    За да не правя нова тема пък и тук мога да намеря достатъчно подкрепа и разбиране ..
    Така .. Преди година - две спазвах 90 дневната диета и от 63 станах 47 .. висока съм 161 и сега съм качила 5кг и се чувствам много зле така и искам да съм си като преди 47 се чувствах отлично .. Сега искам да ми препоръчате някакъв режим, диета, за да мога да сваля тези проклети 5кг .. 90 дневната пробвах пак да я спазвам, защото 1-вия път ми беше лесна и не ми правеше впечатление бях толкова свикналаа ... После реших да я спра и си върнах почти предишния режим на хранене - хамбургери, пици, сандвичи и всякакви тестени неща .. Сега съм решила да ги спирам и искам да ме посъветвате каква диета да започна или просто да си поставя някакъв режим, за да мога да сваля тези кг до празниците ..

Цитирай Първоначално написано от aniikrysteva
    Здравейте момичета!
    За да не правя нова тема пък и тук мога да намеря достатъчно подкрепа и разбиране ..
    Така .. Преди година - две спазвах 90 дневната диета и от 63 станах 47 .. висока съм 161 и сега съм качила 5кг и се чувствам много зле така и искам да съм си като преди 47 се чувствах отлично .. Сега искам да ми препоръчате някакъв режим, диета, за да мога да сваля тези проклети 5кг .. 90 дневната пробвах пак да я спазвам, защото 1-вия път ми беше лесна и не ми правеше впечатление бях толкова свикналаа ... После реших да я спра и си върнах почти предишния режим на хранене - хамбургери, пици, сандвичи и всякакви тестени неща .. Сега съм решила да ги спирам и искам да ме посъветвате каква диета да започна или просто да си поставя някакъв режим, за да мога да сваля тези кг до празниците ..
    Щом имаш малко кг за сваляне не започвай диета. Аз смятам че много добре знаеш коя храна е вредна, коя не и тнт. Направи си сама режим с повече плодове зеленчуци и протеини, но не само и спортувай всеки ден и върви пеша. Също така изкачвай стълби. Мисля че това ще ти помогне. Успех!

Град
    Sofia
    aniikrysteva и аз мисля, че няма смисъла да почваш диета. Храни се по-здравословно, яж по-рядко шоколад и захари (да кажем 2 пъти седмично), движи се и всичко ще стане.

ПС: Ти като си била отслабнала от 90-дневната, това за вичките 90 дни или по-малко Сори за нахалството

Цитирай Първоначално написано от justasmile
    aniikrysteva и аз мисля, че няма смисъла да почваш диета. Храни се по-здравословно, яж по-рядко шоколад и захари (да кажем 2 пъти седмично), движи се и всичко ще стане.

ПС: Ти като си била отслабнала от 90-дневната, това за вичките 90 дни или по-малко Сори за нахалството
    Не, не всичките 90 но .. към 2 месеца и половина сега ще си създам някакъв режим .. а за ходенето пеша и изкачването на стълби - всеки ден ми се налага, за да се добера до училище

На плодове съм днес:

З: Чаша кафе
    О: Сини сливи
    В: 2-3 банана ще хапна или ще ги заменя с някаква салатка
    Попиваш всяко обещание,всяко вричане,всяка красива дума,попиваш като гъба и вярваш,че този път ще бъде РАЗЛИЧНО,а след поредната порция лъжи,оправдания, недомлъвки и болка се чувстваш отново като гъба,но вече изтискана от обещанията... празна...

Голям фен
    Моят кантар напълно се побърка.. качвам се сутринта и ме показва 52кг и супер много се зарадвах, качвам се след 5мин показва ме 54кг идваше ми да го счупя

Днес протеини:
    З пропуснах я
    О печено пиле със салата
    В сигурно същото

От днес пак започнах 90 дневната диета:
    сутринта: малко грозде
    На обяд: 3 филийки препечени хляб от този диетичния "Фитнес" намазах го с топено сирене отгоре малко салам и хапнах и малко сирене ...
    следобед: 1 банан или ябълка ..
    към 7 и 30 вечерта ще хапна 1 яйце ....
    Днес направо прекалих ...... Трябва да се стегна малко много съм зле само ми се ядеее!! Ужас направоо ........

Здравейте момичета..
    Вчера много, много се издъних Ядох от всичко по много и на всичкото отгоре пих бира, че и вино. Много съм разочарована от себе си и от утре наново.. Оставям я тая зелева супа, че колкото по-малко трябва да ям, толкова повече ми се яде (парадокс?!). Но пък ми трябва някакъв режим, към който да се придържам иначе ям безразборно.. Ще гледам да се храня по-разумно уж (ама как .. ).
    VampireLover3, бях чела, че ти като хапнеш нещо по-засищащо и калорично се плашиш от напълняване и се самонакзваш с глад.. аз пък точно обратното - като ям нещо уж "непозволено", колкото и малко да е, си казвам "е, и без това обърках нещата.." и изяждам всичко, което съм пропускала..наведнъж. Много погрешно мислене. Сега се боря най-вече с него. До тук - безуспешно

В резултат на вчерашното преяждане, днес ми се гади ужасно и хапвам малко, колкото да се каже, че съм яла:
    13ч - круша,кафе с мляко;
    17ч - шишче, салата краставици+домати+извара;
    предстоят ми няколко глътки 3в1, че ми е адски ниско кръвното..
    Ох до къде се докарах пак.. с тая моя сбъркана психика..
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от aniikrysteva
    От днес пак започнах 90 дневната диета:
    сутринта: малко грозде
    На обяд: 3 филийки препечени хляб от този диетичния "Фитнес" намазах го с топено сирене отгоре малко салам и хапнах и малко сирене ...
    следобед: 1 банан или ябълка ..
    към 7 и 30 вечерта ще хапна 1 яйце ....
    Днес направо прекалих ...... Трябва да се стегна малко много съм зле само ми се ядеее!! Ужас направоо ........
    Здравеей, успешно отслабване и на теб!
    Не е много, спокойно, като за начало е добре :P

Аз днес трябваше да съм на варива, но тате има рожден ден, та съм на въглехидрати, а утре ще съм на варива..
    З ябълка
    О няколко бисквитки Чизи, 2-3 сладки и вафла
    С 1/3 чипс
    В нзм още, но торта ще има със сигурност

Днес ще попрекаля, особено на вечеря, но няма как, имаме празник

Момичета възможно ли е до лятото да изкарам 90 дневната и още някоя диета и да сваля 25 кг ?
    .................

Град
    Sofia
    ^ Възможно е, ако не се отказваш

Супер фен Аватара на scrooper
    Цитирай Първоначално написано от Desir3
    като ям нещо уж "непозволено", колкото и малко да е, си казвам "е, и без това обърках нещата.." и изяждам всичко, което съм пропускала..наведнъж. Много погрешно мислене. Сега се боря най-вече с него.
    ...
    [/i][/color]
    Ахх, колко познато! Все пак си мисля, че е по- добре да клониш към преяждане, отколкото при гладуване, когато си нарушиш режима. Все пак много хора умират от недохранване, а малко от прехранване :Р
    И мене ме е яд, но пък това е част от израстването ни като личности...
    може би.
    always late but worth the wait!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от aleks07
    Момичета възможно ли е до лятото да изкарам 90 дневната и още някоя диета и да сваля 25 кг ?
    Възможно е ако си упорита и спазваш диетите стриктно... но ти препоръчвам задължително някакъв спорт или на фитнес да ходиш, за да си стегнеш тялото и да не ти е увиснало след толкова много свалени килограми. Успех

Супер фен Аватара на HolyShit
    25 кг да свалиш до лятото Да,възможно,резултата няма да ти хареса.

Цитирай Първоначално написано от scrooper
    Цитирай Първоначално написано от Desir3
    като ям нещо уж "непозволено", колкото и малко да е, си казвам "е, и без това обърках нещата.." и изяждам всичко, което съм пропускала..наведнъж. Много погрешно мислене. Сега се боря най-вече с него.
    ...
    [/i][/color]
    Ахх, колко познато! Все пак си мисля, че е по- добре да клониш към преяждане, отколкото при гладуване, когато си нарушиш режима. Все пак много хора умират от недохранване, а малко от прехранване :Р
    И мене ме е яд, но пък това е част от израстването ни като личности...
    може би.
    същото е и при мен ..аз обаче или съм в едната крайност.. или в другата ..
    ~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    И аз мисля , да спазвам диета,но здравословна.
    Ето какво мисля да хапвам.
    Закуска (7:00):Купичка фитнес или препечена филийка на тостера с чаша чай.

В 10:00:Една ябълка и (задължително) да изпия една вода банкя. (Малка бутилка)

Обяд (13:30):Салата или домашно направен сандвич включващ :
    2 филийки на тостера с малко топено сирене вътре с пилешко филе,домат,млечна салата.

16:30:Някакъв плод.Или "Aктивиа"

Вечеря: Пак някаква салата,но най-вероятно с парченца риба тон.Или пък пак ще си направя сандвич.
    Какво ви е мнението за диетата?Пак повтарям,че не искам да свалям нещо от типа на 10-20 килограма.Искам да сваля малко килограми.
    Мисля и да комбинирам със спорт.Веднъж седмично ще ходя на фитнес с майка ми.
    Женско съм ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си