- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.4
Аз мисля, че сандвичите и филийките, дори да са пълнозърнести ти идват в повече. Не е особено здравословно. По-добре хапвай нещо готвено, но в малко количество, отколкото тия филии. Добре един ден на сандвичи ама примерно цяла седмица как би издържала, ще ти стане нещо. Яж месо с гарнитура салата или нещо такова.
МерсииПървоначално написано от katericArofl
![]()
Женско съм ;]
Разбира се,че ще ям шоколад.Но за супите не съм съгласна нали някой от тях съдържат олио?Първоначално написано от n3ri7ka
Женско съм ;]
И аз съм чула , че е така. Но когато си на училище изборът е между 1) сандвич , бургер, пица и т.н. 2) активиа , фитнес с мляко ( в нашата лафка има ) , несвита или нещо подобно.Първоначално написано от Rebirthing
![]()
С моите съученички често сме водили спора кое е по-здравословно . Аз съм на мнение , че макар да има консерванти и т.н вторият избор е по-добър
Memento mei, memini tui!
В интернет съм чела , че едно чисто кафе без захар и сметана не е проблем .Първоначално написано от Sevdito
Но не е добре да се прекалява с количеството кофеин - едно кафе на ден е достатъчно , когато искаш да отслабнеш
Memento mei, memini tui!
За това хората си носят пилешкото с изварата и пълнозърнестият хляб в кутийки от вкъщиПървоначално написано от s3nsual
![]()
HolyShit кои хора по-точно?Нищо лично де, но просто никога не съм виждала такива
![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
и аз като си бях в БГ не бях виждала някой да си носи, но сега съм в Англия и тук абсолютно всички си носят обяд в кутийки и не е нещо необичайно. Аз също си нося, и да ви кажа, много е удобно, вкусно и по-здравословно. :PПървоначално написано от justasmile
Днес варива:
З грозде
О леща
С чаша гъбена супа
В леща
Сериозно занимаващи се хора,които правят всичко,за да постигнат целта си,не от тия глезльовци,дето при първата спънка се чудят кво и как и накрая се отказват.
Да,ясни са ми тия неща "ще ми се смеят,ала-бала" , на мен не са ми се смяли,но не изключвам като възможност,но не трябва да ти пука,а да ги затапиш,ползваш устенцето си и за друго,освен за това,което мислиш,че намеквам в момента![]()
Подкрепям с двете ръце!Имам една приятелка , която всеки ден си носи храна от вкъщи.Нито и се смеят нито нищо.Първоначално написано от HolyShit
![]()
Женско съм ;]
Оффффффф.... Стана тя каквато стана... Напълно ми се провали 90 дневната.. Т-Т Понеже сега сме малко ограничени с финансите и майка не може да купува отделни продукти за мен заради диетата и готви каквото има вкъщи.. Та така де.. В последните дни съвсем не мога да вляза в режим. Т-Т И реших да се откажа.. Замислих се за някакъв режим, който ще ми е по-удобно да спазвам ии реших: Разделно хранене (до колкото схванах в нета каквото пише о.о хД Но една приятелка има книга по тази тема и ще ми я заеме). Та освен това естествено няма да пия газирано, няма да ям сладки и хляб (може би веднъж седмицата редче натурален шоколад или мед?), няма да ям след 7 вечерта и ще се движа много! (Охх.. Още ме болят краката от онзиден - едно 15км извървяхме пеша с една приятелка! ;Х).. Таа.. Ако имате някакви съвети ще съм ви много благодарна!
Уфф толкова ме е яд за диетата ама.... Какво да се прави..![]()
Аз също си нося кутийки с храна от вкъщи и досега никой не ми се е смял, а пък и дори някой да го направи - хич не ми дреме! Важното е, че аз се чувствам добре и си спазвам режима... какво ми пука кой ми се смее, и кой неА пък и не виждам нищо смешно. Доста хора съм виждала, които си носят. Дори и мама си носи от време на време. За мен даже това е най-добрият вариант, защото така поне знаеш какво ядеш, защото сам си си го приготвил, а не боклуците от магазина дето пише едно на опаковката ама съдържанието вътре е съвсем друго...
Днес ми е въглехидратен ден, но още не съм измислила какво ще ям.
Вчера бях на бобови храни:
З: Банан
О: малко салатка + малко задушени картофки
В: зелева салатка + супа от зелен фасул
Попиваш всяко обещание,всяко вричане,всяка красива дума,попиваш като гъба и вярваш,че този път ще бъде РАЗЛИЧНО,а след поредната порция лъжи,оправдания, недомлъвки и болка се чувстваш отново като гъба,но вече изтискана от обещанията... празна...
Първоначално написано от chizuru
Споко,същата история е и при менАз съм си измислила мой си режим обаче-примерно за закуска плод,мляко с мюсли или салата,за обяд каквото е правила мама или супа,за вечеря мляко или салата
Просто трябва да се движиш-свали си упражнения от нета,скачай на въже,ходи много или тичай и няма да ти трябват диети
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Е .. Кво да се движиш ,тия салати как да задвижат огромното ти тяло :P
На кой точно говориш?Първоначално написано от HolyShit
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away