.
Затворена тема
Страница 56 от 59 ПървиПърви ... 6465253545556575859 ПоследнаПърви
Резултати от 1 376 до 1 400 от общо 1454
    Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    На теб,малката :P
    Откъде знаеш че имам "голямо тяло"?Виждал ли си ме случайно?

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Супер фен Аватара на HolyShit
    Ако си под 20 кила е горе-долу добре храната

Голям фен
    Здравейте момичета (и момчета)!

Вчера имах мускулна треска от упражненията миналия ден, и днес съм + 1-1.5 кг мислите ли, че може да е защото мазнините се превръщат в мускулна маса? Понеже последните 2 дни бях повече от стриктна, и очаквах да съм -, а то какво стана А иначе трябва да ми дойде другата седмица, та може и заради това да е (но пък още нямам никакви признаци) Какво мислите?

Днес съм на плодчета, имам грозде, ябълки, банани и ядки и ще ги разпределя за деня.

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Здравейтееее :]
    днес ми беше много по-успешен ден от последните два - ядох варена царевица сутринта,за обяд броколи на фурна,запечени със смес от кисело мляко,яйца и мъничко брашно.За вечеря сигурно пак ще ям броколи

Правих упражнения:
    за ръце Workout 2 Cindy Crawford
    крака и дупе Workout 1 Cindy Crawford
    корем http://www.youtube.com/watch?v=mz-d97h6ZZw

мисля да пробвам и другите клипчета на тази мацка това много ми хареса

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Здравейте ! Днес стават два месеца от както съм на режим.. Първия месец свалих 6кг. , а втория 0 .. ;д .. Не мога да кажа, че не се разочаровах, но аз съм си виновна! От днес се стягам.. Ще се опитам да пиша всеки ден.. така е по-лесно.. ;д .. Дано при вас всичко е наред и нямате разочарования.. ;д

Днес
    11:00 корнфлейкс с кисело мляко
    13:00 две филийки пълнозърнест хляб намазани с топено сирене, шунка
    15:00 зелен пипер с извара
    17:00 кисело мляко
    21:00 шунка, извара

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    HolyShit
    имам въпрос конкретно към теб и се надявам да ми отговориш подобаващо без да ми се караш или да ми правиш забележки за нещо.

Въпроса ми е:Ще отслабна ли ако се храня по цял ден единствено с месо и салати,без млечни продукти,сладко,хлебни изделия и т.н.,и пия 1-2 кафета и много вода?

Yankee благодаря. ^^ Наистина ми е някак си по-лесно като си знам, че съм на режим.. В смисъл.. Когато си на диета и постоянно като видиш нещо "забранено" и все си повтаряш "на диета съм! на диета съм!" и още повече го искаш.. Хаха.. А сега просто изключвам вредните храни и си ям каквото имам.. хД

Да се отчета за днес:
    към 10:30 - купичка варени броколи
    към 16:00 две мандарини
    къъм 19:40 една фурнетка с кашкавал (яд ме е, но се радвам, че устоях на само 1! о_О) и 3 лъжички руска салата.. хД
    + около литър вода (уфф все се насилвам с тази вода.. не мога да я пия! не ми е вкусна хахаха)

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    HolyShit
    имам въпрос конкретно към теб и се надявам да ми отговориш подобаващо без да ми се караш или да ми правиш забележки за нещо.

Въпроса ми е:Ще отслабна ли ако се храня по цял ден единствено с месо и салати,без млечни продукти,сладко,хлебни изделия и т.н.,и пия 1-2 кафета и много вода?
    Зависи от количествата,но като знам,че вероятно няма да са големи,ще отслабнеш.Ако мислиш да теглиш ще е още по-добре.Салатите,зехтинче или олио,по-добре гледай колко (освен ако не си много под калорийният оптимум) Иначе,да,става.Не забравяй да включиш добавки,някви витамини,щото може да те тръшне някой зимен вирус ;d
    Междудругото и да сложиш повече зехтин от нужното ,това което ще стане вероятно е да качиш килограми,но визията ти ще се промени към добро,независимо от килограмите..

Голям фен
    Имам още един въпрос: лютеница в кой от дните се яде? На всякъде пише във въглехидратен, защото има много захар, но аз питам за домашна, правена от баба ми, която съдържа много малко захар и истински зеленчуци. Може ли в деня за варива или в плодовия?

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    HolyShit

Зависи от количествата,но като знам,че вероятно няма да са големи,ще отслабнеш.Ако мислиш да теглиш ще е още по-добре.Салатите,зехтинче или олио,по-добре гледай колко (освен ако не си много под калорийният оптимум) Иначе,да,става.Не забравяй да включиш добавки,някви витамини,щото може да те тръшне някой зимен вирус ;d
    Междудругото и да сложиш повече зехтин от нужното ,това което ще стане вероятно е да качиш килограми,но визията ти ще се промени към добро,независимо от килограмите..
    Аз вече 6 дена се храня така и до тук съм свалила 2кг.Ям си нормално,докато се почувствам сита,но не прекалявам чак да преяждам.Витамини,може ли лимони и от аптеката да си взема Калмацин форте?И колко време е добре да спазвам такъв режим?

Ем дай около 2 месеца.И после гледай да поддържаш просто.Ако не ти харесва все още резултата,почини 2-3 седмици 1 месец с малко по разнообразно хранене (тоест включваш малко ядки,картофи,ориз,яйца и изварка) И после пак.Важно е също така някои неща да ги спираш постепенно,а не веднага,защото тогава резултата е до няква степен и после вече идва застой..Тоест говоря примерно за спиране отначало на джънк фууда,после на картофите,после на ориза (тоест като намаляш въглехидрата постепенно)

Цитирай Първоначално написано от n3ri7ka
    Имам още един въпрос: лютеница в кой от дните се яде? На всякъде пише във въглехидратен, защото има много захар, но аз питам за домашна, правена от баба ми, която съдържа много малко захар и истински зеленчуци. Може ли в деня за варива или в плодовия?
    Не се безпокой толкоз..То плодовете имат в пъти повече въглехидрати от доматите.

Град
    Пловдив
    Ем дай около 2 месеца.И после гледай да поддържаш просто.Ако не ти харесва все още резултата,почини 2-3 седмици 1 месец с малко по разнообразно хранене (тоест включваш малко ядки,картофи,ориз,яйца и изварка) И после пак.Важно е също така някои неща да ги спираш постепенно,а не веднага,защото тогава резултата е до няква степен и после вече идва застой..Тоест говоря примерно за спиране отначало на джънк фууда,после на картофите,после на ориза (тоест като намаляш въглехидрата постепенно)
    То аз съм си решила да го спазвам 1 месец,после докато минат празниците да си хапвам по-малко от всичко без да прекалявам и след НГ пак да я започна.

Тая Нова Година след 2 + месеца чак ;]

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Здравейте момичета и момчета
    Как сте?
    От доста време не съм се появявала,но нямах интернет,а и сесията ми свърши и имах изпити ...
    Заради доста събития като рождени дни,годишнини,годеж и т.н. си развалих режима,но мисля скоро пак да го започна,защото започнаха да ми се проявяват разни неприятни симптоми за проблеми със стомаха,за които е виновно нередовното ми ядене (по 1-2 пъти на ден) Този път няма да мисля за свалянето на килограмите,защото прекалено много се затормозявам с тях Сега просто ще гледам да си създам навик да ям поне по 3 пъти на ден и да спортувам по-редовно (макар и само вкъщи през зимата).
    Успех на всички
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Здравейте всички!

Мисля и аз да се включа в тази тема. Висока съм 165 см и тежа около 55-57kg. Искам да сваля няколко килограма, както и се науча на правилен режим на хранене. Избягвам тестени храни като пици, кроасани, хляг и т.н., но за сметка на това шоколада ми е страст.

Мисля да не спазвам диети, но да наблягам на плодове, зелечуци, супи и т.н. Също така, от днес започвам да спортувам редовно. Ще пиша резултати!

Здравейте!
    Днес съм на плодов ден .. и понеже съм много гладна, днес съм яла само 1 банан, 1 ябълка и малко грозде, и сега искам да попитам дали може да хапна 4 5 кестена .. и те какъв вид точно храна са? В кой ден мога да ги ям и дали стават за плодов .. Чувала съм, че в плодовия ден могат да се ядът сурови ядки .. А кестени може ли?

Град
    Пловдив
    Тая Нова Година след 2 + месеца чак ;]
    Ще видя,може би месец преди празниците ще повторя пак.

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    26.10

11:00 чай
    12:30 банан
    14:30 2 филийки пълнозърнест хляб, варено пилешко месо
    17:30 няколко бисквитки, натурален сок
    .. Вечерята не съм я измислила още :д

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Здравейте,приятели

и аз смятам да се присъединя към вашата тема,защото имам да свалям малко кг.Висока съм 179 и тежа 56 кг.Въобще не си харесвам краката и имам малко паласки и коремче.Смятам да откажа напълно хляба от менюто си,да намаля сладкото и пърженото.От утре започвам с диетата

Сутрин:Мюсли

Обяд:Саладка,Може и малко месо

Следобяд:Плод

Вечеря:Саладка

Мислите ли,че е добре?

BuBy

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Тези килограми са добре за височината ти.Вместо да спазваш диети,защо просто не започнеш да спортуваш (повече)?
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

А да,забравих да кажа,че спортувам доста,но просто не се чувствам добре в тялото си

BuBy

Голям фен
    BuBzzz, и аз мисля, че само със спорт ще успееш.. не знам обаче защо ще сваляш, аз бях същите килограми, но с 20см по-ниска завиждам ти (благородно, разбира се), но щом си решила да сваляш- успех!

DisappointedDreamer, добре дошла сред нас и успех!

3oPuTy, успех и на теб!

Днес трябваше да ми е воден, но реших да го пропусна и си продължих със следващата 4ка:
    З пропуснах я
    О 2 пържени яйца (изпържих си ги в съвсем малко зехтин)+ краставичка и парче кашкавал
    С няколко лъжици кисело мляко
    В пилешки хапки и салата

Да,обаче моя спорт е доста натоварващ и краката са ми предимно мускули ,които не искам как да се отърва от тях

BuBy

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от n3ri7ka
    BuBzzz, и аз мисля, че само със спорт ще успееш.. не знам обаче защо ще сваляш, аз бях същите килограми, но с 20см по-ниска завиждам ти (благородно, разбира се), но щом си решила да сваляш- успех!

DisappointedDreamer, добре дошла сред нас и успех!

3oPuTy, успех и на теб!

Днес трябваше да ми е воден, но реших да го пропусна и си продължих със следващата 4ка:
    З пропуснах я
    О 2 пържени яйца (изпържих си ги в съвсем малко зехтин)+ краставичка и парче кашкавал
    С няколко лъжици кисело мляко
    В пилешки хапки и салата

Мерси много!

Мотивирам се всеки път като видя плосък корем или пък тънки, хубави крака и стегнато дупе ще видя какви резултати ще постигна!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си