- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.4
Първоначално написано от HolyShit
Откъде знаеш че имам "голямо тяло"?Виждал ли си ме случайно?
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Здравейте момичета (и момчета)!
Вчера имах мускулна треска от упражненията миналия ден, и днес съм + 1-1.5 кгмислите ли, че може да е защото мазнините се превръщат в мускулна маса? Понеже последните 2 дни бях повече от стриктна, и очаквах да съм -, а то какво стана
А иначе трябва да ми дойде другата седмица, та може и заради това да е (но пък още нямам никакви признаци)
Какво мислите?
Днес съм на плодчета, имам грозде, ябълки, банани и ядки и ще ги разпределя за деня.
Здравейтееее :]
днес ми беше много по-успешен ден от последните два - ядох варена царевица сутринта,за обяд броколи на фурна,запечени със смес от кисело мляко,яйца и мъничко брашно.За вечеря сигурно пак ще ям броколи![]()
Правих упражнения:
за ръце Workout 2 Cindy Crawford
крака и дупе Workout 1 Cindy Crawford
корем http://www.youtube.com/watch?v=mz-d97h6ZZw
мисля да пробвам и другите клипчета на тази мацкатова много ми хареса
Здравейте ! Днес стават два месеца от както съм на режим.. Първия месец свалих 6кг. , а втория 0 .. ;д .. Не мога да кажа, че не се разочаровах, но аз съм си виновна! От днес се стягам.. Ще се опитам да пиша всеки ден.. така е по-лесно.. ;д .. Дано при вас всичко е наред и нямате разочарования.. ;д
Днес
11:00 корнфлейкс с кисело мляко
13:00 две филийки пълнозърнест хляб намазани с топено сирене, шунка
15:00 зелен пипер с извара
17:00 кисело мляко
21:00 шунка, извара
HolyShit
имам въпрос конкретно към теб и се надявам да ми отговориш подобаващо без да ми се караш или да ми правиш забележки за нещо.
Въпроса ми е:Ще отслабна ли ако се храня по цял ден единствено с месо и салати,без млечни продукти,сладко,хлебни изделия и т.н.,и пия 1-2 кафета и много вода?
Yankee благодаря. ^^ Наистина ми е някак си по-лесно като си знам, че съм на режим.. В смисъл.. Когато си на диета и постоянно като видиш нещо "забранено" и все си повтаряш "на диета съм! на диета съм!" и още повече го искаш.. Хаха.. А сега просто изключвам вредните храни и си ям каквото имам.. хД
Да се отчета за днес:
към 10:30 - купичка варени броколи
към 16:00 две мандарини
къъм 19:40 една фурнетка с кашкавал (яд ме е, но се радвам, че устоях на само 1! о_О) и 3 лъжички руска салата.. хД
+ около литър вода (уфф все се насилвам с тази вода.. не мога да я пия! не ми е вкусна хахаха)
Зависи от количествата,но като знам,че вероятно няма да са големи,ще отслабнеш.Ако мислиш да теглиш ще е още по-добре.Салатите,зехтинче или олио,по-добре гледай колко (освен ако не си много под калорийният оптимум) Иначе,да,става.Не забравяй да включиш добавки,някви витамини,щото може да те тръшне някой зимен вирус ;dПървоначално написано от titinkaa
Междудругото и да сложиш повече зехтин от нужното ,това което ще стане вероятно е да качиш килограми,но визията ти ще се промени към добро,независимо от килограмите..
Аз вече 6 дена се храня така и до тук съм свалила 2кг.Ям си нормално,докато се почувствам сита,но не прекалявам чак да преяждам.Витамини,може ли лимони и от аптеката да си взема Калмацин форте?И колко време е добре да спазвам такъв режим?Първоначално написано от HolyShit
Ем дай около 2 месеца.И после гледай да поддържаш просто.Ако не ти харесва все още резултата,почини 2-3 седмици 1 месец с малко по разнообразно хранене (тоест включваш малко ядки,картофи,ориз,яйца и изварка) И после пак.Важно е също така някои неща да ги спираш постепенно,а не веднага,защото тогава резултата е до няква степен и после вече идва застой..Тоест говоря примерно за спиране отначало на джънк фууда,после на картофите,после на ориза (тоест като намаляш въглехидрата постепенно)
Не се безпокой толкоз..То плодовете имат в пъти повече въглехидрати от доматите.Първоначално написано от n3ri7ka
То аз съм си решила да го спазвам 1 месец,после докато минат празниците да си хапвам по-малко от всичко без да прекалявам и след НГ пак да я започна.Първоначално написано от HolyShit
Здравейте момичета и момчета![]()
Как сте?
От доста време не съм се появявала,но нямах интернет,а и сесията ми свърши и имах изпити ...
Заради доста събития като рождени дни,годишнини,годеж и т.н. си развалих режима,но мисля скоро пак да го започна,защото започнаха да ми се проявяват разни неприятни симптоми за проблеми със стомаха,за които е виновно нередовното ми ядене (по 1-2 пъти на ден)Този път няма да мисля за свалянето на килограмите,защото прекалено много се затормозявам с тях
Сега просто ще гледам да си създам навик да ям поне по 3 пъти на ден и да спортувам по-редовно (макар и само вкъщи през зимата).
Успех на всички![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Здравейте всички!
Мисля и аз да се включа в тази тема. Висока съм 165 см и тежа около 55-57kg.Искам да сваля няколко килограма, както и се науча на правилен режим на хранене. Избягвам тестени храни като пици, кроасани, хляг и т.н., но за сметка на това шоколада ми е страст.
![]()
Мисля да не спазвам диети, но да наблягам на плодове, зелечуци, супи и т.н. Също така, от днес започвам да спортувам редовно. Ще пиша резултати!![]()
![]()
Здравейте!
Днес съм на плодов ден .. и понеже съм много гладна, днес съм яла само 1 банан, 1 ябълка и малко грозде, и сега искам да попитам дали може да хапна 4 5 кестена .. и те какъв вид точно храна са? В кой ден мога да ги ям и дали стават за плодов .. Чувала съм, че в плодовия ден могат да се ядът сурови ядки .. А кестени може ли?![]()
![]()
![]()
Ще видя,може би месец преди празниците ще повторя пак.Първоначално написано от HolyShit
Здравейте,приятели
и аз смятам да се присъединя към вашата тема,защото имам да свалям малко кг.Висока съм 179 и тежа 56 кг.Въобще не си харесвам краката и имам малко паласки и коремче.Смятам да откажа напълно хляба от менюто си,да намаля сладкото и пърженото.От утре започвам с диетата
Сутрин:Мюсли
Обяд:Саладка,Може и малко месо
Следобяд:Плод
Вечеря:Саладка
Мислите ли,че е добре?![]()
Тези килограми са добре за височината ти.Вместо да спазваш диети,защо просто не започнеш да спортуваш (повече)?![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
BuBzzz, и аз мисля, че само със спорт ще успееш.. не знам обаче защо ще сваляш, аз бях същите килограми, но с 20см по-нисказавиждам ти (благородно, разбира се), но щом си решила да сваляш- успех!
DisappointedDreamer, добре дошла сред нас и успех!
3oPuTy, успех и на теб!
Днес трябваше да ми е воден, но реших да го пропусна и си продължих със следващата 4ка:
З пропуснах я
О 2 пържени яйца (изпържих си ги в съвсем малко зехтин)+ краставичка и парче кашкавал
С няколко лъжици кисело мляко
В пилешки хапки и салата
Първоначално написано от n3ri7ka
Мерси много!
Мотивирам се всеки път като видя плосък корем или пък тънки, хубави крака и стегнато дупеще видя какви резултати ще постигна!
![]()