.
Затворена тема
Страница 57 от 59 ПървиПърви ... 74753545556575859 ПоследнаПърви
Резултати от 1 401 до 1 425 от общо 1454
    Повече от фен Аватара на weenonas
    Град
    София
    Здравейте. Започнах здравословна диета, защото имам проблеми със стомаха. Понякога ме боли непоносимо. Ходих на изследвания, които показаха че нищо ми няма. Личната ми лекарка ми каза да спазвам диета - да спра да ям чипс, зрънчо, пържено, спагети и други такива. И така реших съвместно с тази диета да започна да спортувам всеки ден и да сваля няколко килограма и да стегна тялото си, защото цяло лято съм спортувала г/д 5 пъти :X Висока съм 170 и тежа 63 кг. И така имам няколко въпроса:

1) Ям шоколад всеки ден, не много но все пак похапвам.. Това ще ми попречи ли при свалянето килограмите?
    2) Казаха ми да ям пълнозърнест хляб, но аз не го харесвам.. Може ли да го заменя с бял препечен хляб?

Мисля, че това е. Знам че въпросите ми може да ви се сторят тъпи, но никога не съм спазвала диети, нито съм смятала че ще спазвам и не съм се интересувала от такива неща.

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от weenonas
    Здравейте. Започнах здравословна диета, защото имам проблеми със стомаха. Понякога ме боли непоносимо. Ходих на изследвания, които показаха че нищо ми няма. Личната ми лекарка ми каза да спазвам диета - да спра да ям чипс, зрънчо, пържено, спагети и други такива. И така реших съвместно с тази диета да започна да спортувам всеки ден и да сваля няколко килограма и да стегна тялото си, защото цяло лято съм спортувала г/д 5 пъти :X Висока съм 170 и тежа 63 кг. И така имам няколко въпроса:

1) Ям шоколад всеки ден, не много но все пак похапвам.. Това ще ми попречи ли при свалянето килограмите?
    2) Казаха ми да ям пълнозърнест хляб, но аз не го харесвам.. Може ли да го заменя с бял препечен хляб?

Мисля, че това е. Знам че въпросите ми може да ви се сторят тъпи, но никога не съм спазвала диети, нито съм смятала че ще спазвам и не съм се интересувала от такива неща.
    На първия ти въпрос - едно голямо НЕ. Но естествено с мярка и гледай да е черен шоколад.
    На втория ти въпрос - принципно не може.Белият хляб е изключен във всяка диета или хранителни режим, целящ стягане и сваляне на килца. И аз не харесвах пълнозърнестия хляб в началото, но после като че свикнах и го "обикнах". Сега не ща и да чуя за бял.

Успех. И благородно ти завиждам за височината.

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    Здравейте
    Преди време се бях включила с 90-дневната диета, но просто не ми остава време и внимание, за да я спазвам, при положение, че прекарвам вкъщи 4 часа на ден.
    Сега съм решила да спра хлям, сладко, чипсове, пържено, сокове, газирано. Освен това тичам всяка сутрин и правя кардиото на Били Бланкс, също така тренирам хип-хоп. Висока съм 173 и тежа 63 килограма. Мислите ли, че с този режим ще успея да достигна до 55-57 и по-важното, да стегна тялото?
    I heard that your dreams came true.
    Guess she gave you things I didn't give to you...
    I hate to turn up out of the blue uninvited,
    but I couldn't stay away, I couldn't fight it...
    I had hoped you'd see my face
    and that you'd be reminded that for me it isn't over.

Never mind, I'll find someone like you.
    I wish nothing but the best for you too...
    Don't forget me, I beg.
    "I'll remember", you said...
    Sometimes it lasts in love.
    But sometimes it hurts instead...
    Yeah.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от blueberryyy
    Здравейте
    Преди време се бях включила с 90-дневната диета, но просто не ми остава време и внимание, за да я спазвам, при положение, че прекарвам вкъщи 4 часа на ден.
    Сега съм решила да спра хлям, сладко, чипсове, пържено, сокове, газирано. Освен това тичам всяка сутрин и правя кардиото на Били Бланкс, също така тренирам хип-хоп. Висока съм 173 и тежа 63 килограма. Мислите ли, че с този режим ще успея да достигна до 55-57 и по-важното, да стегна тялото?
    Напълно възможно е! По мое мнение с тичане най-бързо се свалят кг, а и комбинирано с кардио, хип-хоп и здравословно хранене ще постигнеш желаните резултати!

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Ако си под 20 кила е горе-долу добре храната
    Храната е добре,като за човек който иска да отслабне Леко-тежко-леко.Много диетолози точно това препоръчват,но ти откъде да знаеш? :P

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от Yankee
    Храната е добре,като за човек който иска да отслабне Леко-тежко-леко.Много диетолози точно това препоръчват,но ти откъде да знаеш? :P
    Колко леко да е :P Братчето ми на 5 годинки и половина и яде повече от теб
    Цял ден на салати и някой плод караш С вода ли ще живееш.Кои са тези диетолози,които препоръчват да ядеш 3 пъти на ден салата и нищо друго

Град
    в психиатриата ;))
    Колко леко да е :P Братчето ми на 5 годинки и половина и яде повече от теб
    Цял ден на салати и някой плод караш С вода ли ще живееш.Кои са тези диетолози,които препоръчват да ядеш 3 пъти на ден салата и нищо друго
    Три пъти ли?Казах на момичето да яде за закуска плод,мляко или салата,на обяд силна храна и за вечеря едно от трите за закуска

It is necessary
    to wrestle with me

but you can't help it
    you've gone momentum

Аз за твойто хранене говоря,ти за храненето на някво друго момиче..Сал да чешем..

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    3oPuTy, здравей!

Няколко пъти попадам на твои мнения, в които казваш че си свалила доста кг. Ще споделиш ли как? На 90 дневната ли беше? Всичко ли спазваше стриктно или имаше и прегрешения? Колко време я спазваше и колко кг свали за това време? А освен режима, спорт някакъв практикуваше ли?

Съжалявам ако вече си споделяла такава информация, но не ми се рови назад в темата... затова ще съм ти много благодарна ако споделиш отново!
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    в психиатриата ;))
    Аз за твойто хранене говоря,ти за храненето на някво друго момиче..Сал да чешем..
    Добре,ще повторя пак...казах,че подобен режим спазвам и й го препоръчах

It is necessary
    to wrestle with me

but you can't help it
    you've gone momentum

Което е далеч-далеч по-лошо

Град
    в психиатриата ;))
    За някой културист да,но не и за мен Явно не и за нея щом ми благодари

It is necessary
    to wrestle with me

but you can't help it
    you've gone momentum

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    GossipGirl89,бъркаш ме май Не са много килограмите.
    Аз по принцип свалям лесно,но не съм сваляла повече от 5кг. на диета,защото не съм по диетите и редовното хранене (за съжаление).Иначе всеки път,когато съм била на 90 дневната за около 2 седмици съм си ги сваляла тези 5-6кг. без да спортувам и успявам да ги задържа в продължение на 5-6 месеца,докато пак не започна да ям по веднъж на ден и организма ми не започне пак да складира ...
    Абе общо взето съм несериозна,когато става дума за диети,но поне знам от какво и защо качвам лесно килограми,знам и какво трябва да премахна от менюто си за да започна да свалям.Общо взето за всеки е добре,преди да започне някакъв режим,да си опознае организма и да разбере кое как му действа.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

И какво като ти благодарила ? Тя те пита,ти отговаряш(в случая непоготвено) Как да е , яж салатите там и си "отслабвай"

Град
    в психиатриата ;))
    И какво като ти благодарила ? Тя те пита,ти отговаряш(в случая непоготвено) Как да е , яж салатите там и си "отслабвай"
    Означава че е доволна от отговора ми,ум Какво се бъркаш където не ти е мястото?!Въобще знаеш ли нещо от диети,муцка? Все пак,това е тема за момиченца

It is necessary
    to wrestle with me

but you can't help it
    you've gone momentum

Е да,то сигурно диетите за момиченца са някакъв друг принцип (като гледам)-салата и плод -пълна глупост. Лошото е,че говориш с такава увереност все едно ти само си го правила с години наред и имаш още 20-30 познати,които си съветвала и са имали същите (благоприятни за визията) резултати,тук вече всяко 2ро-3то 13-14 годишно момиченце се пише за диетоложка..

Град
    в психиатриата ;))
    Хмх,да,прави си че съм на толкова И,представи си чела съм много повече книги на тази тематика от теб,така че на тази тема не можеш да ме затапиш

It is necessary
    to wrestle with me

but you can't help it
    you've gone momentum

Град
    Оффф,спрете със спора ... Достатъчно сме обсъждали тези теми преди!!!
    И двамата говорите/пишете неща,които за даден човек са верни,но за друг - не са!!!Ето за това хората са ИНДИВИДУАЛНИ и РАЗЛИЧНИ!!!
    Ако ХолиШит може да изяде едно пиле на едно хранене,то това не значи,че аз,Янки или някой друг също ще може!!!Ако Янки кара цял ден на салати,спортува и накрая на деня не се чувства като парцал,то това не значи,че ако аз се водя по нейния режим ще се чувствам също толкова добре!!!
    Всеки си има глава на раменете и може да прецени кое е най-добро за него!!!
    ХолиШит,крайно време е да проумееш,че мъжкия и женския организъм се нуждаят от различно количество храна и енергия.Също така от голямо значение е и това дали дадения човек спортува и колко точно спортува.Това,че ти по цял ден блъскаш в залата и на едно ядене не ти стигат 10 яйца не означава,че някоя от нас,която се занимава с доста по-лек спорт има нужда от същите количества храна ...
    Казваш на другите,че се правели на диетолози,но ти си същия ... Сам заставаш срещу думите си ... Отново!

Град
    в психиатриата ;))
    Зори,реши спора Ииии точка.Лично на мен повече не ми се занимава с недорасли деца

It is necessary
    to wrestle with me

but you can't help it
    you've gone momentum

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Здравейте отново

днес беше първия ден от моята диета.Менюто ми беше :

Сутринта:Половин геврек

Обяд:Пилешка супа

Вечеря:Пилешка супа и саладка

Какво мислите?

BuBy

13-14 годишно ми вика недорасло дете,айде сега.Кви постижения имаш ти , кви аз..Да не става въпрос отново,защото не знаеш дори как да отслабнеш и да задържиш , въпреки книгите ,които си изчела (вероятно комикс или някоя 90 дневна глупост) Щото мога да сваля 3 пъти повече от теб в 2 пъти по-кратко време и да ги задържа килограмите ;
    И не мога да изям 1 пиле на един път..Смешно звучи,дори като пример..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от BuBzzz
    Здравейте отново

Какво мислите?
    Мисля, че е добре

Аз днес бях на варива:
    З пропуснах я
    О 2 картофени кюфтета, пълнени с грах, царевица и моркови
    С препечена филийка с лютеница
    В картофено пюре

Град
    13-14 годишно ми вика недорасло дете,айде сега.Кви постижения имаш ти , кви аз..Да не става въпрос отново,защото не знаеш дори как да отслабнеш и да задържиш , въпреки книгите ,които си изчела (вероятно комикс или някоя 90 дневна глупост) Щото мога да сваля 3 пъти повече от теб в 2 пъти по-кратко време и да ги задържа килограмите ;
    о0о точно пък това го беше писал в една от старите теми ... Беше обяснявал на някое от момичетата,че едно пиле за цял ден ще им е достатъчно и въпросното момиче каза,че това си е много месо,а ти се похвали,че го ядеш на едно ядене ...
    Що се отнася до постиженията - къде се слагаш при нас?Едно е да блъскаш по цял ден в залата и да искаш възможно най-силно изразен релеф и съвсем друго е да си спортуваш от време,на време за удоволствие и тонус ...

Град
    в психиатриата ;))
    Ти сериозно ли? Преди да спориш намери в речника какво е сарказъм,дечко,защото може и да съм ти кака
    Пък и плюс това както вече казах няма как да знаеш какво съм чела и изчела-и нито едно от тях не е за 90-дневната диета.И да,точно това е и моят въпрос-Кви постижения имаш ти , кви аз..

It is necessary
    to wrestle with me

but you can't help it
    you've gone momentum

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от BuBzzz
    Здравейте отново

Какво мислите?
    и какъв е тоя геврек на закуска? като цяло си яла малко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си