- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.4
Здравейте. Започнах здравословна диета, защото имам проблеми със стомаха. Понякога ме боли непоносимо. Ходих на изследвания, които показаха че нищо ми няма. Личната ми лекарка ми каза да спазвам диета - да спра да ям чипс, зрънчо, пържено, спагети и други такива. И така реших съвместно с тази диета да започна да спортувам всеки ден и да сваля няколко килограма и да стегна тялото си, защото цяло лято съм спортувала г/д 5 пъти :X Висока съм 170 и тежа 63 кг. И така имам няколко въпроса:
1) Ям шоколад всеки ден, не много но все пак похапвам.. Това ще ми попречи ли при свалянето килограмите?
2) Казаха ми да ям пълнозърнест хляб, но аз не го харесвам.. Може ли да го заменя с бял препечен хляб?
Мисля, че това е. Знам че въпросите ми може да ви се сторят тъпи, но никога не съм спазвала диети, нито съм смятала че ще спазвам и не съм се интересувала от такива неща.
На първия ти въпрос - едно голямо НЕ. Но естествено с мярка и гледай да е черен шоколад.Първоначално написано от weenonas
На втория ти въпрос - принципно не може.Белият хляб е изключен във всяка диета или хранителни режим, целящ стягане и сваляне на килца. И аз не харесвах пълнозърнестия хляб в началото, но после като че свикнах и го "обикнах". Сега не ща и да чуя за бял.
Успех. И благородно ти завиждам за височината.![]()
Здравейте
Преди време се бях включила с 90-дневната диета, но просто не ми остава време и внимание, за да я спазвам, при положение, че прекарвам вкъщи 4 часа на ден.
Сега съм решила да спра хлям, сладко, чипсове, пържено, сокове, газирано. Освен това тичам всяка сутрин и правя кардиото на Били Бланкс, също така тренирам хип-хоп. Висока съм 173 и тежа 63 килограма. Мислите ли, че с този режим ще успея да достигна до 55-57 и по-важното, да стегна тялото?
I heard that your dreams came true.
Guess she gave you things I didn't give to you...
I hate to turn up out of the blue uninvited,
but I couldn't stay away, I couldn't fight it...
I had hoped you'd see my face
and that you'd be reminded that for me it isn't over.
Never mind, I'll find someone like you.
I wish nothing but the best for you too...
Don't forget me, I beg.
"I'll remember", you said...
Sometimes it lasts in love.
But sometimes it hurts instead...
Yeah.
Храната е добре,като за човек който иска да отслабнеПървоначално написано от HolyShit
Леко-тежко-леко.Много диетолози точно това препоръчват,но ти откъде да знаеш? :P
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Колко леко да е :P Братчето ми на 5 годинки и половина и яде повече от тебПървоначално написано от Yankee
![]()
Цял ден на салати и някой плод карашС вода ли ще живееш.Кои са тези диетолози,които препоръчват да ядеш 3 пъти на ден салата и нищо друго
![]()
Три пъти ли?Казах на момичето да яде за закуска плод,мляко или салата,на обяд силна храна и за вечеря едно от трите за закускаПървоначално написано от HolyShit
![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
Аз за твойто хранене говоря,ти за храненето на някво друго момиче..Сал да чешем..
3oPuTy, здравей!
Няколко пъти попадам на твои мнения, в които казваш че си свалила доста кг. Ще споделиш ли как? На 90 дневната ли беше? Всичко ли спазваше стриктно или имаше и прегрешения? Колко време я спазваше и колко кг свали за това време? А освен режима, спорт някакъв практикуваше ли?
Съжалявам ако вече си споделяла такава информация, но не ми се рови назад в темата... затова ще съм ти много благодарна ако споделиш отново!![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Добре,ще повторя пак...казах,че подобен режим спазвам и й го препоръчахПървоначално написано от HolyShit
![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
За някой културист да,но не и за менПървоначално написано от HolyShit
Явно не и за нея щом ми благодари
![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
GossipGirl89,бъркаш ме майНе са много килограмите.
Аз по принцип свалям лесно,но не съм сваляла повече от 5кг. на диета,защото не съм по диетите и редовното хранене (за съжаление).Иначе всеки път,когато съм била на 90 дневната за около 2 седмици съм си ги сваляла тези 5-6кг. без да спортувам и успявам да ги задържа в продължение на 5-6 месеца,докато пак не започна да ям по веднъж на ден и организма ми не започне пак да складира ...
Абе общо взето съм несериозна,когато става дума за диети,но поне знам от какво и защо качвам лесно килограми,знам и какво трябва да премахна от менюто си за да започна да свалям.Общо взето за всеки е добре,преди да започне някакъв режим,да си опознае организма и да разбере кое как му действа.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
И какво като ти благодарила ?Първоначално написано от Yankee
Тя те пита,ти отговаряш(в случая непоготвено)
Как да е , яж салатите там и си "отслабвай"
Означава че е доволна от отговора ми,умПървоначално написано от HolyShit
Какво се бъркаш където не ти е мястото?!Въобще знаеш ли нещо от диети,муцка?
Все пак,това е тема за момиченца
![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
Е да,то сигурно диетите за момиченца са някакъв друг принцип (като гледам)-салата и плод -пълна глупост. Лошото е,че говориш с такава увереност все едно ти само си го правила с години наред и имаш още 20-30 познати,които си съветвала и са имали същите (благоприятни за визията) резултати,тук вече всяко 2ро-3то 13-14 годишно момиченце се пише за диетоложка..
Хмх,да,прави си че съм на толковаИ,представи си чела съм много повече книги на тази тематика от теб,така че на тази тема не можеш да ме затапиш
![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
Оффф,спрете със спора ... Достатъчно сме обсъждали тези теми преди!!!
И двамата говорите/пишете неща,които за даден човек са верни,но за друг - не са!!!Ето за това хората са ИНДИВИДУАЛНИ и РАЗЛИЧНИ!!!
Ако ХолиШит може да изяде едно пиле на едно хранене,то това не значи,че аз,Янки или някой друг също ще може!!!Ако Янки кара цял ден на салати,спортува и накрая на деня не се чувства като парцал,то това не значи,че ако аз се водя по нейния режим ще се чувствам също толкова добре!!!
Всеки си има глава на раменете и може да прецени кое е най-добро за него!!!
ХолиШит,крайно време е да проумееш,че мъжкия и женския организъм се нуждаят от различно количество храна и енергия.Също така от голямо значение е и това дали дадения човек спортува и колко точно спортува.Това,че ти по цял ден блъскаш в залата и на едно ядене не ти стигат 10 яйца не означава,че някоя от нас,която се занимава с доста по-лек спорт има нужда от същите количества храна ...
Казваш на другите,че се правели на диетолози,но ти си същия ...Сам заставаш срещу думите си ... Отново!
Зори,реши спораИиии точка.Лично на мен повече не ми се занимава с недорасли деца
![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
13-14 годишно ми вика недорасло дете,айде сега.Кви постижения имаш ти , кви аз..Да не става въпрос отново,защото не знаеш дори как да отслабнеш и да задържиш , въпреки книгите ,които си изчела (вероятно комикс или някоя 90 дневна глупост) Щото мога да сваля 3 пъти повече от теб в 2 пъти по-кратко време и да ги задържа килограмите ;
И не мога да изям 1 пиле на един път..Смешно звучи,дори като пример..
о0о точно пък това го беше писал в една от старите теми ... Беше обяснявал на някое от момичетата,че едно пиле за цял ден ще им е достатъчно и въпросното момиче каза,че това си е много месо,а ти се похвали,че го ядеш на едно ядене ...Първоначално написано от HolyShit
Що се отнася до постиженията - къде се слагаш при нас?Едно е да блъскаш по цял ден в залата и да искаш възможно най-силно изразен релеф и съвсем друго е да си спортуваш от време,на време за удоволствие и тонус ...
Ти сериозно ли?Първоначално написано от HolyShit
Преди да спориш намери в речника какво е сарказъм,дечко,защото може и да съм ти кака
![]()
Пък и плюс това както вече казах няма как да знаеш какво съм чела и изчела-и нито едно от тях не е за 90-дневната диета.И да,точно това е и моят въпрос-Кви постижения имаш ти , кви аз..![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
и какъв е тоя геврек на закуска? като цяло си яла малко.Първоначално написано от BuBzzz