- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.4
Добре, ако в режима предпочета храни с по-високо съдържание на мазнини ( както във високо-протеиновата ниско-въглехидрата ) , тия мазнини ще се отразят ли положително върху гръдната обиколка, защото точно сега би трябвало да ми е пикът на растежа и искам по някакъв начин да го стимулирам?
![]()
Love is everything!
От днес съм с вас !!
За днес:
З:Няма..
О: Пилешка пържола с 1 препечена филийка
В: Две пържолки (прекалих ;д)
♥♥Stefan&Elena♥♥ STELENA IS CLEARLY THE BEST. ♥
1 пиле разпределено за целия ден-да става
А какви са моите постижения и какво мога да постигна ? Колко кг си ти и как изглеждаш,колко кг съм аз и как изглеждам.Когато станеш (момиче си,по-малко да са килограмите) , килограми на ръста си..1.70 и 70 кг или 1.80 и 80 кг и изглеждаш като мен пак ела да спорим.Аз не виждам приложени знания в твойте драскания.
здравейте и от мен :P
тай като виждам че повечето от вас са доста запознати с диетите и упражненията искам да попитам дали ще има ефект ако тренирам с кростренажор и степер ( искам да отслабна най-вече в бедрата и дупето и малко от корема ) и по колко минути на ден да тренирам( ако има някакво значение момиче на 15 години сам , висока 155 някъде и съм 51-52 кг )
също така , ако може да ми кажете някакви упражнения за стягане на ръцете ( търсих в google но не намерих нишо конкретно)
Добре е за кардио.За ръцете си играй повече с машини и кабели и ще има резултат,особенно ако до сега не си.Храната като също е добре,друго не ти требва
Здравейте съфорумциВиждам, че съм изпуснала интересни дискусии и включване на нови членове към темичката, но комбинацията университет + работа (от тази седмица) доведе до пълната ми липса на време за всичко, включително и за ядене.. Това не означава, че не се храня или не обръщам внимание на качеството и количеството, напротив - гледам да се храня разумно и здравословно, но не се вманиачавам чак толкова в калории, мерки и килограми - няма време просто. Но поне не се чувствам зле, мислейки си, че напълнявам, то с това динамично ежедневие само това остава
![]()
От другата седмица съм решила да ходя и на фитнес, само да вляза в график.. а също и обмислям тази ваша прословута 90 дневна диета. Малко ще ми е кофти всеки ден да си мисля какво точно, кога и колко трябва да ям, но ако действително ще ми задвижи метаболизма и (покрай това) ще се пречистя и ще сваля някое килограмче, бих се жертвалаНякакви мнения по въпроса? :P
Ще се включа след няколко дни, до тогава - постоянство и минусчета ви желая![]()
![]()
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
Понеже от цялата тема ми вдъхваш най-голямо доверие, ще попитам направо...Първоначално написано от HolyShit
За отслабване,стягане и оформяне на тяло, без да става дума за натрупване на мускулна маса, какъв спорт или упражнения би препоръчал за всеки ден, какви храни горе-долу да се избягват, нужни ли са някакви добавки... В общи линии всичко, за което се сещаш и не те мързи да споделиш
![]()
I heard that your dreams came true.
Guess she gave you things I didn't give to you...
I hate to turn up out of the blue uninvited,
but I couldn't stay away, I couldn't fight it...
I had hoped you'd see my face
and that you'd be reminded that for me it isn't over.
Never mind, I'll find someone like you.
I wish nothing but the best for you too...
Don't forget me, I beg.
"I'll remember", you said...
Sometimes it lasts in love.
But sometimes it hurts instead...
Yeah.
За това,което питаш важат общоприетите неща - избягва се джънк фуда,в определени часове ядеш определени храни(тоест ако ти се яде ориз го правиш до 7-8 вечерта,не преди да легнеш).Тренировките винаги кардио,мускулна маса момичетата по-трудно трупат,няма кой знае какво място за притеснение.
Точно това е-ти не знаеш какво съм постигнала аз,какво знам,какво съм чела и тн. така че защо продължаваш опитите си за спор?Първоначално написано от HolyShit
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Виждам от драсканията ти какво знаеш,от там вече следва и какво си постигнала,хайде сега,че ставате интересни пред монитора![]()
Сериозно ли?Първоначално написано от HolyShit
А стига вече,падна ми в очите,престани да се показваш на големия батко
![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
Здравейте,от понеделник съм на диета.Вчера ми беше плодовия ден.Всичко вървеше добре,но вечерта като се прибрах от лекции към 9 видях че майка ми е направила пататник,а аз просто го обожавам.Е,ядох пататник,имаше и едно парче пица и него изядох.И на всичкото отгоре изпих една чаша бира![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.После като си легнах ми беше адски тежко.Та въпроса ми е дали да повторя плодовия ден или да продължа с белтъчния,който ми е по програма.
продължи си с протеините, но се постарай следващият път да не прегрешаваш, ако искаш да постигнеш резултати. Може да помолиш майка ти да готви нещо, което не обичаш през плодовият ти ден- така няма да се изкушаваш.. а ако решиш пак да прегрешиш, поне го прави по-рано, а не точно преди да легнешПървоначално написано от jeni4kata
и аз съм така на плодовият, вечер ми се яде най-много, но гледам малко ядки да хапна само и се засищам.
Напълно сериозноПървоначално написано от Yankee
Знам,че всъщност ти се издигам в очите,защото разбираш,че не можеш да ме убориш и въпреки целия материал дето си чела пак нищо не знаеш и прилагаш..
Здравейте приятели
днес беше 2рия ден от моята диета :
Сутринта хапнах принцеса с кашкавал
На обяд пиле с ориз и две малки вафлички![]()
На вечеря шопска саладка и малко желирани бонбони за десерт![]()
Незнам,но просто не мога да издържа без да си хапна някоя глупост,но пък за сметка на това спортувам всеки ден по 2 пъти.
как мислите мога ли да си похапвам по малко сладичко или желирани бонбони(обожавам ги)
![]()
^не се ограничавай напълно,защото ще завърши с преяждане
хубаво е да ядеш от всичко, но в умерени количества,организмът ти има нужда от разнообразна храна![]()
продължавай със спорта
иначе това лято се стегнах и разкарах 4-5 килограма, но с много ограниченияи от там идваше историята с преяждането..
в момента съм доволна от себе си-спазвам спортен режим и ям каквото ми е на душата-по малко,но достатъчно![]()
Оо и аз много ги обичам, не мога да живея без тяхПървоначално написано от BuBzzz
![]()
Мисля, че малко сладко няма да ти навреди, но ако можеш да издържиш да е поне през ден, и да не е нещо много калорично- вземи си черен шоколад и като ти се прияде сладко- хапвай от него. А иначе за желираните бонбони може да разделяш едно малко пакетче за 2-3 дни- така хем няма да се лишаваш, хем няма да прекаляваш
Да се отчета и за днес-ден 60 въглехидратен
З -
О парче кекс, шоколадов крем и малко солетки
С желирани бонбонки
В пица
Да, нея карам. Доста пъти съм казвала, но по-назад в темата и сигурно не ти се рови. За 60 дни съм свалила 2 кг само, но това е защото не се ограничавам изобщо, прегрешавам, от скоро съм започнала да правя упражнения, а и нямам много за сваляне- бях 55 в началото- сега съм 53, и искам още 3кг да сваля. Но познавам много хора, които са я спазвали и всички са постигнали желаното и по-лесно са си задържали килограмите. Аз затова и избрах нея-за да задържа сваленотоПървоначално написано от BuBzzz
![]()
Прав сиПървоначално написано от HolyShit
Ах,толкова добре ме познаваш и си толкова умно бебче като продължаваш този разговор!
![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
2ри ден
З:Няма
О: Леща и 2 препечини филийки(лошо..прекалих)
В:Пак малка купичка леща и 1 препечена филийка...
Доста хляб.. трябва да започна да го намалям..малко по-малко ;д
А НЯКОЙ ДРУГ ДА ИМА ТУК,КОЙТО СПАЗВА 90-ДНЕВНАТА ДИЕТА ??![]()
♥♥Stefan&Elena♥♥ STELENA IS CLEARLY THE BEST. ♥