.
Затворена тема
Страница 58 от 59 ПървиПърви ... 848545556575859 ПоследнаПърви
Резултати от 1 426 до 1 450 от общо 1454
    Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Добре, ако в режима предпочета храни с по-високо съдържание на мазнини ( както във високо-протеиновата ниско-въглехидрата ) , тия мазнини ще се отразят ли положително върху гръдната обиколка , защото точно сега би трябвало да ми е пикът на растежа и искам по някакъв начин да го стимулирам?
    Love is everything!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    Добре, ако в режима предпочета храни с по-високо съдържание на мазнини ( както във високо-протеиновата ниско-въглехидрата ) , тия мазнини ще се отразят ли положително върху гръдната обиколка , защото точно сега би трябвало да ми е пикът на растежа и искам по някакъв начин да го стимулирам?

Гърдите не нарастват само от мазнини, трябват ти балансирано ниво на хормоните за тази работа. Ако искаш да стимулираш растежа на гърдите, най-добре яж храни богати на фитоестрогени.

От днес съм с вас !!

За днес:

З:Няма..
    О: Пилешка пържола с 1 препечена филийка
    В: Две пържолки (прекалих ;д)
    ♥♥Stefan&Elena♥♥ STELENA IS CLEARLY THE BEST. ♥

Супер фен Аватара на HolyShit
    1 пиле разпределено за целия ден-да става
    А какви са моите постижения и какво мога да постигна ? Колко кг си ти и как изглеждаш,колко кг съм аз и как изглеждам.Когато станеш (момиче си,по-малко да са килограмите) , килограми на ръста си..1.70 и 70 кг или 1.80 и 80 кг и изглеждаш като мен пак ела да спорим.Аз не виждам приложени знания в твойте драскания.

здравейте и от мен :P
    тай като виждам че повечето от вас са доста запознати с диетите и упражненията искам да попитам дали ще има ефект ако тренирам с кростренажор и степер ( искам да отслабна най-вече в бедрата и дупето и малко от корема ) и по колко минути на ден да тренирам ( ако има някакво значение момиче на 15 години сам , висока 155 някъде и съм 51-52 кг )

също така , ако може да ми кажете някакви упражнения за стягане на ръцете ( търсих в google но не намерих нишо конкретно )

Добре е за кардио.За ръцете си играй повече с машини и кабели и ще има резултат,особенно ако до сега не си.Храната като също е добре,друго не ти требва

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    27.10

10:30 4 блокчета шоколад
    12:30 2 филийки пълнозърнест хляб, топено сирене, шунка
    15:30 шунка, салатка
    21:30 риба тон
    ( бях на лекции и малко закъснях с яденето :д )

Здравейте съфорумци Виждам, че съм изпуснала интересни дискусии и включване на нови членове към темичката, но комбинацията университет + работа (от тази седмица) доведе до пълната ми липса на време за всичко, включително и за ядене.. Това не означава, че не се храня или не обръщам внимание на качеството и количеството, напротив - гледам да се храня разумно и здравословно, но не се вманиачавам чак толкова в калории, мерки и килограми - няма време просто. Но поне не се чувствам зле, мислейки си, че напълнявам, то с това динамично ежедневие само това остава
    От другата седмица съм решила да ходя и на фитнес, само да вляза в график.. а също и обмислям тази ваша прословута 90 дневна диета. Малко ще ми е кофти всеки ден да си мисля какво точно, кога и колко трябва да ям, но ако действително ще ми задвижи метаболизма и (покрай това) ще се пречистя и ще сваля някое килограмче, бих се жертвала Някакви мнения по въпроса? :P
    Ще се включа след няколко дни, до тогава - постоянство и минусчета ви желая
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Добре е за кардио.За ръцете си играй повече с машини и кабели и ще има резултат,особенно ако до сега не си.Храната като също е добре,друго не ти требва
    Понеже от цялата тема ми вдъхваш най-голямо доверие, ще попитам направо... За отслабване,стягане и оформяне на тяло, без да става дума за натрупване на мускулна маса, какъв спорт или упражнения би препоръчал за всеки ден, какви храни горе-долу да се избягват, нужни ли са някакви добавки... В общи линии всичко, за което се сещаш и не те мързи да споделиш
    I heard that your dreams came true.
    Guess she gave you things I didn't give to you...
    I hate to turn up out of the blue uninvited,
    but I couldn't stay away, I couldn't fight it...
    I had hoped you'd see my face
    and that you'd be reminded that for me it isn't over.

Never mind, I'll find someone like you.
    I wish nothing but the best for you too...
    Don't forget me, I beg.
    "I'll remember", you said...
    Sometimes it lasts in love.
    But sometimes it hurts instead...
    Yeah.

За това,което питаш важат общоприетите неща - избягва се джънк фуда,в определени часове ядеш определени храни(тоест ако ти се яде ориз го правиш до 7-8 вечерта,не преди да легнеш).Тренировките винаги кардио,мускулна маса момичетата по-трудно трупат,няма кой знае какво място за притеснение.

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    1 пиле разпределено за целия ден-да става
    А какви са моите постижения и какво мога да постигна ? Колко кг си ти и как изглеждаш,колко кг съм аз и как изглеждам.Когато станеш (момиче си,по-малко да са килограмите) , килограми на ръста си..1.70 и 70 кг или 1.80 и 80 кг и изглеждаш като мен пак ела да спорим.Аз не виждам приложени знания в твойте драскания.
    Точно това е-ти не знаеш какво съм постигнала аз,какво знам,какво съм чела и тн. така че защо продължаваш опитите си за спор?

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Виждам от драсканията ти какво знаеш,от там вече следва и какво си постигнала,хайде сега,че ставате интересни пред монитора

Град
    в психиатриата ;))
    Виждам от драсканията ти какво знаеш,от там вече следва и какво си постигнала,хайде сега,че ставате интересни пред монитора
    Сериозно ли? А стига вече,падна ми в очите,престани да се показваш на големия батко

It is necessary
    to wrestle with me

but you can't help it
    you've gone momentum

Здравейте,от понеделник съм на диета.Вчера ми беше плодовия ден.Всичко вървеше добре,но вечерта като се прибрах от лекции към 9 видях че майка ми е направила пататник,а аз просто го обожавам.Е,ядох пататник,имаше и едно парче пица и него изядох.И на всичкото отгоре изпих една чаша бира .После като си легнах ми беше адски тежко.Та въпроса ми е дали да повторя плодовия ден или да продължа с белтъчния,който ми е по програма.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от jeni4kata
    Здравейте,от понеделник съм на диета.Вчера ми беше плодовия ден.Всичко вървеше добре,но вечерта като се прибрах от лекции към 9 видях че майка ми е направила пататник,а аз просто го обожавам.Е,ядох пататник,имаше и едно парче пица и него изядох.И на всичкото отгоре изпих една чаша бира .После като си легнах ми беше адски тежко.Та въпроса ми е дали да повторя плодовия ден или да продължа с белтъчния,който ми е по програма.
    продължи си с протеините, но се постарай следващият път да не прегрешаваш, ако искаш да постигнеш резултати. Може да помолиш майка ти да готви нещо, което не обичаш през плодовият ти ден- така няма да се изкушаваш.. а ако решиш пак да прегрешиш, поне го прави по-рано, а не точно преди да легнеш и аз съм така на плодовият, вечер ми се яде най-много, но гледам малко ядки да хапна само и се засищам.

Цитирай Първоначално написано от Yankee
    Сериозно ли? А стига вече,падна ми в очите,престани да се показваш на големия батко
    Напълно сериозно Знам,че всъщност ти се издигам в очите,защото разбираш,че не можеш да ме убориш и въпреки целия материал дето си чела пак нищо не знаеш и прилагаш..

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Здравейте приятели

днес беше 2рия ден от моята диета :

Сутринта хапнах принцеса с кашкавал

На обяд пиле с ориз и две малки вафлички

На вечеря шопска саладка и малко желирани бонбони за десерт

Незнам,но просто не мога да издържа без да си хапна някоя глупост,но пък за сметка на това спортувам всеки ден по 2 пъти.

как мислите мога ли да си похапвам по малко сладичко или желирани бонбони(обожавам ги)

BuBy

^не се ограничавай напълно,защото ще завърши с преяждане
    хубаво е да ядеш от всичко, но в умерени количества,организмът ти има нужда от разнообразна храна
    продължавай със спорта
    иначе това лято се стегнах и разкарах 4-5 килограма, но с много ограничения и от там идваше историята с преяждането..
    в момента съм доволна от себе си-спазвам спортен режим и ям каквото ми е на душата-по малко,но достатъчно

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от BuBzzz
    Здравейте приятели

Незнам,но просто не мога да издържа без да си хапна някоя глупост,но пък за сметка на това спортувам всеки ден по 2 пъти.

как мислите мога ли да си похапвам по малко сладичко или желирани бонбони(обожавам ги)
    Оо и аз много ги обичам, не мога да живея без тях
    Мисля, че малко сладко няма да ти навреди, но ако можеш да издържиш да е поне през ден, и да не е нещо много калорично- вземи си черен шоколад и като ти се прияде сладко- хапвай от него. А иначе за желираните бонбони може да разделяш едно малко пакетче за 2-3 дни- така хем няма да се лишаваш, хем няма да прекаляваш

Да се отчета и за днес-ден 60 въглехидратен
    З -
    О парче кекс, шоколадов крем и малко солетки
    С желирани бонбонки
    В пица

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Цитирай Първоначално написано от n3ri7ka
    Здравейте приятели

Мисля, че малко сладко няма да ти навреди, но ако можеш да издържиш да е поне през ден, и да не е нещо много калорично- вземи си черен шоколад и като ти се прияде сладко- хапвай от него. А иначе за желираните бонбони може да разделяш едно малко пакетче за 2-3 дни- така хем няма да се лишаваш, хем няма да прекаляваш

З -
    С желирани бонбонки
    В пица
    Ти 90 дневната ли караш?И ако е ДА колко кг свали до сега?

BuBy

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от n3ri7ka
    Здравейте приятели

З -
    С желирани бонбонки
    В пица
    Ти 90 дневната ли караш?И ако е ДА колко кг свали до сега?
    Да, нея карам. Доста пъти съм казвала, но по-назад в темата и сигурно не ти се рови. За 60 дни съм свалила 2 кг само, но това е защото не се ограничавам изобщо, прегрешавам, от скоро съм започнала да правя упражнения, а и нямам много за сваляне- бях 55 в началото- сега съм 53, и искам още 3кг да сваля. Но познавам много хора, които са я спазвали и всички са постигнали желаното и по-лесно са си задържали килограмите. Аз затова и избрах нея-за да задържа сваленото

Град
    в психиатриата ;))
    Цитирай Първоначално написано от Yankee
    Напълно сериозно Знам,че всъщност ти се издигам в очите,защото разбираш,че не можеш да ме убориш и въпреки целия материал дето си чела пак нищо не знаеш и прилагаш..
    Прав си Ах,толкова добре ме познаваш и си толкова умно бебче като продължаваш този разговор!

It is necessary
    to wrestle with me

but you can't help it
    you've gone momentum

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Що за диети са това...принцеси, вафли, желирани бонбони, солети и какво ли още не ?! Чудя се какви хранителни вещества ви дават тези храни ?

2ри ден
    З:Няма
    О: Леща и 2 препечини филийки(лошо..прекалих)
    В:Пак малка купичка леща и 1 препечена филийка...

Доста хляб.. трябва да започна да го намалям..малко по-малко ;д

А НЯКОЙ ДРУГ ДА ИМА ТУК,КОЙТО СПАЗВА 90-ДНЕВНАТА ДИЕТА ??
    ♥♥Stefan&Elena♥♥ STELENA IS CLEARLY THE BEST. ♥

^^ Не е хубаво да се пропуска закуската. Проспиваш ли я?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си