- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.4
Аз пък реших да се премеря с метъра (защото килограмите ми хич не мърдат от мсец насам, в предните страници вече се оплаках) и какво да видя о.О шок и ужас - бедрото ми над коляното в най - ниската си част е 40см (а беше 46см преди 2 седмици), а иначе през коляното ми е 35см, което си е направо перфектно. Иначе за най - горната част на бедрото имам да свалям много, ама и от там съм смъкнала 3см.![]()
И та писах с намерението да се "похваля", свмъкнала съм разни сантиметри, ама борбата е жестока и ми остават още доста - долу горе по 10см от ханш, талия, бедра![]()
Браво на mimsssssss и titinkaa за постигнатите резултати![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Мимс,радвам се за теб и също за това,че сега сигурно ще се успокоиш.Нали беше притеснена,че тренираш,спазваш режима,но не сваляш кг.А това е 100% , защото качваш мускулна маса.Но браво,чудеснии резултати.Успех,дано другите 10см. ги смачкаш бързо
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
^Ако си стриктна доколкото можеш със сигурност ще ги свалиш бързо.
Бързо ще ги свалиш с тази диета. Обаче трябва и да тренираш малко за резултати в сантиметри. УспехПървоначално написано от Okeeey1
![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
О, мерси хора. Аз чакам мъжа ми да си дойде от работа да направим една игра и да лягаме. И аз се радвам за резултатите и пзодравления, че сте така стриктни. Обаче достигнах до едно умозаключение, че не ям правилно храните, т.е. трябва да почна разделно. Та 90 дневната си е баш такова разделно храненеи аз се присъединявам към голямата група
Утре ще си пиша менюто и ази успех на всички...
Здравейте,момичета!
Смятам да се включа в темата, тъй като допреди 1-2 години и аз се борех с излишни килца и сантиметри. В момента не спазвам стриктна диета, нито пък някаква определена диета, но все пак гледам да се движа в нормата. Разчитам малко повече на физическите усилия и всъщност ще пиша тук, за да ви давам полезни идеи. Пък и със сигурност ще има какво да науча и от вас.
Иначе стана въпрос за сантиметри и мерки .. ще ви препоръчам нещо, което ще ви помогне адски много за начало - въртенето на обръч. Гарантирам ви резултати, ако се заемете сериозно и подхващате обръча всеки ден. Тялото се стяга по невероятен начин и сантиметрите от талията си отлитат.
Успех на всички между другото!![]()
Аз утре ще се тегля и ще видим колко съм смъкнала за 3 седмици, но болките в стомаха се усилиха тази вечер...
Мразя го този гастрит,чак гърбът ме боли![]()
bonbonche005,и аз имам гастрит,и чесно казано за сега добре се справям с диетите,не ме боли,но оня ден като бях само на плодове и малко ме наболяваше,но на другия ден ми мина,като си ханпах.
^За всичко си трябва времеЩе има видима разлика,само трябва да бъдеш търпелива и постоянна !
Аз сега ядох 1 праскова.Иначе и аз се замислям,дали да не започна просто разделно хранене.Без да имам определени дни,в които да ям определени неща.
Ух..то и не остана време,сега като се започне студентския живот,как ще е с диетите...
Вие сте героини, аз виждам зор с тази диета. Миналата вечер ми прималя и не спрях да мисля за храна, та си нарязах едно кюфтенце просто ей така да преживея нощта. Става ми зле, имам анемия, от упражненията издъхвам бързо и ми пада кръвното...
А отновно студентския живот... страшна работа е, напред - назад, то си е чиста тренировка![]()
^Ми щом имаш проблеми и ти призлява,може би като цяло диетите не са за теб.Залагай на спорта,прави упражнения вкъщи,избери някое по-леко натоварване,за да се чувстваш добре.Пий достатъчно вода и не яж фаст фууд и други боклуци...![]()
Май си права, ама и аз много се моря. Отказвам хляб напълно и цял ден карам на праскови и салати... пфф... Но много ми се иска да намаля обиколката на бедрата
Май много започнах да мрънкам.. отивам да правя упражнения![]()
Успех на всички!
Ден 8-плодов
Ще го карам цял ден на...
-нектарини
-праскови
-грозде
-може би и диня
alehole Аз точно заради студа си купих кростренажор и тенис маса. Вече и съм в по - голям апартамент и мога да си правя у нас каквото искамА иначе са достатъчни едно въже за скачане и един обръч, може и гирички и пак ще си във форма
kitten8m И аз съм с анемия. Пий витамини, не се тъпчи с шоколад, второто помага само временно. Аз взима на Центрум течните, бързо се усвояват от организма. От както ги пия една сутрин не ми е причерняло
И да попитам нещо като за първи мой ден ми се пада белтъчен. Може ли към 12:00 да изпия едно кафе с малко мляко? А другите дни може ли пак кафе с мляко(100мл да е макс) или по - добрият вариант е с малко мед? Защото чисто кафе не мога да пия и по - добре да не пия... ама аз искам да пия![]()
ДЕН 1-БЕЛТЪЧЕН ДЕН
З - за сега 2 парченца диня
О - мисля сварено яйце и салата
В - не съм ги измислила все още ..
Иначе засега се чувствам добре и не усещам глад /странно/. След малко отивам на фитнесТа искам да попитам нещо - В салатата може ли да сложа малко зехтин ?
Okeeey1 да, може зехтини на мен ми е първи ден днес
![]()
МожеПървоначално написано от Okeeey1
![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
На мен ми 1ви ден от моя си режимне съм закусвала,защото много ми се спеше и не ми се ставаше,след около час мисля да обядвам картофена салата
![]()
Аз знаех,че от обрача се сваля,ама чак толкова много ли бе ?Ддз много го хвалите,а дали има причина ? Ако е така и аз ще си взема,ама проблема е,че не съм въртяла от години и сега не мога да го задържам
Ще трябва тепърва да се уча.
Днес мисля само да покарам колело,защото не ми се прави Пъмп Ит Ъп ..
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
mimsssssss
кафенце с мляко може само в белтъчен.![]()