- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.4
Аз ставам чак сегаи се чудя какво да ям
![]()
овесените ядки или направо да си правя обяд ?!![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Тити, мерси. Ама няма да го зачитам за едно ядене
Кати, направо обяда, а следобед може да хапнеш плод ако си много гладна или след вечерята ако я направиш 4 часа след обяда
А всички ли спазвате вечерята да е същата по вид като обяда и да е половината от него?
Попринцип, ако има нещо готвено го ям и на обяд и за вечеря, защото ме мързи да си прая друго![]()
Аз в повечето случаи не го спазвам,но гледам да е наполовина от обяда.
аз днес мисля по-късно да си пусна някой сериал и да въртя поне 1 епизодПървоначално написано от SlowDownBaby
![]()
Ох, имам въпрос. Ако всеки ден правя кардиото от Pump it up-a и упр. на Синди за ръце и гърди ще има ли ефект или задължително трябва да има поне 1 ден почивка ?Просто ми трябват по-бързи резултати.
Ами може всеки ден да го правиш, но аз лично те съветвам през ден... но в деня, който не правиш пъмп ит ъп, прави коремни преси, или тичай... просто не се застоявяй, движи се. Дори 15 мин ходене вършат чудеса.![]()
Мерси много![]()
Нищо,бе ,нищоПървоначално написано от mimsssssss
Слагай въглехидратите в белтъчният ден , то не пречи,като ви гледам кви плодове слагате при белтъчният
axxaxa
Аз смятам да карам днес и утре плодов ,че много се отпуснах! За сега ядох само 1 банан и нищо друго и много се радвам .Довечера или след един час може би ще ям малко диня и ще изляза да потичам за повече резултати!
![]()
Най-добре се натъпчи с нещо,дето няма ти дава калории вместо да гладуваш![]()
ХолиШит, ако правя коремни,упр. за ръце и гърди всеки ден ще има ли ефект или трябва почивка ?![]()
Иначе реших pump it up-a да го правя всеки ден![]()
Оффф,аз май от доста време не бях писала (освен вчерашните съвети за линковете де),но си ви чета редовноТити,Мимс,браво за резултатите!!!
Мен ме е налегнала една еуфория заради наближаването на лекциите и хич не се съобразявам к'во ямТу ям,ту забравям ... Само си мисля как след 4 дена заминавам и ще си видя колегите
Снощи пак по никое време се натъпках с един хамбургер,защото бяхме в парка
Поне се успокоявам с това,че като замина няма да имам време за нищо и ще наблягам яко на салатите
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
^Виж не си измисляме ние кога кво да ядем и в кой ден,а това са правилата на диетата.Как не го разбра от толкова време нз.Първоначално написано от HolyShit
Аз моите не съм ги виждала от края на юни,а имам чувството,че е минала година![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
З - нищо
О - малко печен кашкавал и няколко резенчета домат(изобщо нямах апетит)
В - вкусни пишеки бутчета, направо и да нямаш апетит с тях ти се заражда...
Гледам, че пишете и какви течности пиете, аз няма да пиша, че на ден пия по 4-5л, ще пиша само водата 3л. до сега, ама откакто седнах да гледам едни филми(правя си маратон на една поредица) и съм изпила 2л...
Някой има ли представа от колко километра нагоре се води бягане на дълги разстояния?![]()
Нека заедно спрем войната по пътищата!
Правилата на диетата,който е необразован и не може да чете,то си го пише .. 77 грама въглехидрат в тва ващо 3в1,ти в белтъчният го слагаш,следвай си диетата,ако това ти е позволено според автора,значи той просто е НЕГРАМОТЕН ИДИОТ!Първоначално написано от titinkaa
^Е, та кой ти пише че пие 3в1? Тука даже го няма т'ва чудо. Аз пи Якобс и питах може ли да сложа малко мляко вътре, за да не е черно кафето. Отговора е, че може, ама само в белтъчения ден, в другите ще го пия черно
п.п. Съвет - ако искаш с нещо да си полезн, не цитирай хората и да пишеш мнение състоящо се от "хахаха", че показва колко си плиткоумен. Ако знаеш нещо повече от нас, моля заповядай да го споделиш, ама малко по човечно и интелектуално.
Просто прочети хранителният състав..Не е толкова сложно и прави равносметка в какъв ден ще го слагаш![]()