- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.4
Преди малко се претеглих и съм свалила още 1 кг.![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Момичета и момчетаЗа около 3 месеца отслабнах с 12кг, тренирам почти всеки ден (или през ден), спазвам си хранителния режим, но съм в застой последния 1 месец. Изгубих доста сантиметри, тялото ми се стегна, но пък килограмите са си все същите. Предполагам, че съм започнала да трупам мускулна маса, дали е от това?
Ти виждаш нещата и питаш 'Защо?'. Аз мечтая за неща, които никога не са били и питам 'защо не?'
^ Имах абсолютно същият въпрос, само че свалих 10кг. Последният месец изобщо не съм мръднала, за това започнах 90 дневната диета (преди това бях просто на здравословно хранене). Според мен за моите килограми не е нормално да задържам, поне 1-2-3кг да бях мръднала, ама то не, та не.
Съветвам те да си смениш режима, защото може организма ти да е привикнал. Обаче само при условие, че имаш да сваляш поне още 10кг. Ако са 2-3кг е нормално да не ги сваляш, защото последните най - трудно се топят![]()
Благодаря mimsssssss! Наистина ми остават още 4-5кг. Ще продължавам със спорта и здравословното хранене, не са ми толкова спешни тези килограми. Стремя се да стегна тялото си и да намаля сантиметрите.![]()
Ти виждаш нещата и питаш 'Защо?'. Аз мечтая за неща, които никога не са били и питам 'защо не?'
Пуканките са въглехидрат,смятайПървоначално написано от Okeeey1
![]()
Или варива или въглехидратен ... И аз не знам ... Не съм яла пуканки през цялата диетаПървоначално написано от Okeeey1
![]()
Аз като правя си взимам и ги пукам без мазнини,без нищо..Ама не готовите ..
Ама това е 1-2 пъти в годината
Избери нещо друго за въглехидратният ден по-добре,ако ти се яде па - ЯЖ
![]()
Тези от магазина в пакетчетата за микровълнова не се препоръчват нито за бобов нито за белтъчен,защото ги смесваш,а не бива.По-добре изобщо не яж пуканки.Първоначално написано от Okeeey1
Днес ден 9-белтъчен.
З-нектарина
О-шопска салата с 2 кюфтета на скара
В-пак салата+някво месо майка ще прави,но още нз какво,но все тая нали е месо.![]()
katii
поздравления,продължавай все така!![]()
MissShine
браво,супер резултат!
С коя диета ги свали,и какво тренираш?![]()
Ехх,момичета много ви се радвам,като чета какво постигате.![]()
Пфу, днес успях да стана по рано - в 10ч.проблем ли ще е ако не закусвам сутрин плод, а пия някое кафе или чай... просто докато се разсъня и вече мога да сложа храна в стомаха си то станало 12 и е време за обяд о.О
На бобов съм: Снощи правих леща, така че днес ще ям леща и на обед и на вечеря![]()
^Аз мисля, че не може да се смесва пюре и царевица, или едното, или другото.![]()
Аз съм страшно разочарована от себе си![]()
![]()
Вчера /плодов/ нямах нито едно прегрешение и съм свалила само 400 грама
![]()
днес го карам белтъчен ,но само домат и сирене , довечера ще изляза да бягам , ако утре нищо хубаво не покаже кантара , утре отново плодов и така докато не сваля тези гадни 2 кила !!!
![]()
![]()
titinkaa - поздравления , наистина !Толкова стриктно я спазваш тая диета ! Браво ! Аз много прегрешавах и МНОГО съжалявам !!! Продължавай все така напред и не се отказвай дори и когато зациклиш
![]()
Здравейте понеже вчера ми дойде цикъла и малко си поразвалих диетата и ме болеше корема
З 1 Кроасан и 1 натурален сок от малките кутийки
О Една купичка леща без хляб
В 1 Айрян
Днес
З Грозде
О 1 Парче бисквитена торта и една вафла
В Солети и сладолед
А лютеницата позволена ли е, и в кой ден ?![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Мисля че е позволена във въглехидратния денПървоначално написано от DarknessAngel
![]()
Не съм много сигурна, но мисля че е позволена в бобовия.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
^да не те обезкуражавам, но тва е водано нищо де, то така се почва винаги, първо сваляш водното тегло, после същинската част идва
![]()
Да,във въглехидратния е.Първоначално написано от karamelcheto92
Аз пък нали спях диетата,но от 4 дена не съм правила никакво кардио,като изключим,че в събота вървях около 4 километра.Днес мисля да покарам колело 2 часа.
П.П. 16:30 е,а аз цял ден съм само на един пакет чипс![]()
И да знам,че не се яде,ама като знам колко дребнави хора има във форума...
След малко ще отида да ям домати и сирене,че от един пост по горе ми се дояде![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Привет от менБях на море, затова не съм писала, но все още държа диетата. Не се бях качвала на кантар цяла седмица, и дори очаквах да съм качила, но се изненадах приятно. Вече съм 58, при начални 61 и съм мнооого мотивирана
![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.