- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам вече какво да направя ...
Подписа ми е много подходящ в твоя случай !![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Мисля че съм доста далеч от 65 килограма![]()
виж, разбирам те, честно казано, наистина щом сте заедно с момчето значи за него всичко това няма значение. казваш, че си предприела мерки - много се радвам, ако искаш и аз мога да ти дам една диета, която прилага един мой приятел и отслабна с 20 килограма за месец и нещовъпреки всичко трябва да се приемеш каквато си. не че е невъзможно да го промениш, виждам, че наистина искаш, но не е само до външния вид, важно е какво има вътре в човека.
![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Знам, че може би за него няма значение. И знам че го наранявам, когато не искам да хващам ръката му, докато се разхождаме ама то е само, за да не разберат хората че сме заедно.
Почти някаква диета или си измисли ти,какво да ядеш,но излизай навън недей заради някакви идиоти да си затворена във вас.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Знаеш ли, направи ми впечатление, че в 95% от мненията ти има спомената думата "хората". Стига с тези хора. Във вашата връзка няма "хората". Във вашата връзка има ТИ има и ТОЙ. Няма място за ТЕ.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
ама,защо на него не пука,каква си той си те харесва такава,а теб те е срам да му хванеш ръката мислила ли си,че може да го загубиш така,като правиш?Първоначално написано от NoWarOnWeeD
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Ами мен не ме е срам заради него срам ме е заради мене си.
Ами така са ме възпитали явно. Като бях малка майка ми постояно ми повтаряше : Недей така, какво ще си помислят хората ? и всички производни на този израз. Може би там е грешката.Първоначално написано от Priceless
А не мислиш ли, че може в един момент той да реши, че ТЕБ те е срам от него?Първоначално написано от NoWarOnWeeD
Аз бих се обидила.
Казвам ти, ключът е да се втренчиш в хубавите си страни. Ако толкова не си харесваш примерно задника и корема, зяпай си циците, лицето, усмивката, косата, очите... И отделно си спортувай и си прави упражнения.
От опит ти казвам, че хората не те гледат чак толкова. На никого не му пука в забързаното ежедневие. И да те погледнат, 100% не си мислят: уоооу, тая ква е дебела. Много по-вероятно е въобще да не те отразят.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Да, той си го мислеше и тогава проведохме този разговор. Иначе да, всеки път като ме погледнат хората си мисля, че си казват точно това.
Напълно съгласна! Освен това трябва да се радваш, че си намерила момче, което те обича и не е с теб само заради външния ти вид.Първоначално написано от SisiStrange
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
престани с хора,както казаха по-отгоре ти си си такава той си те харесва такава,като сте навън и като видиш,че някой говори за теб или те поглежда погледни го и ти и ще видиш,как бързо ще спреПървоначално написано от NoWarOnWeeD
Това сме ние. Слагам я само за малко ще я махна после. Все пак не съм го питала дали е съгласен.
е да пълничка си,но не шокиращо боже вземи се в ръце нямаш никакво самочувствие това е много лошо
Мн сте сладки.Ще се повторя с останалите,но просто няма какво друго да ти кажа-не трябва да ти пука какво мислят другите за теб,радвай се че имаш такова момче до себе си,което наистина да те цени не само заради външния ти вид.Сигурна съм,че той е много щастлив,че има такова момиче като теб.
Не обръщай внимание на останалите около теб,които даже не познаваш.Какво ти пука какво мислят те?
Това е много хубаво,че си решила да отслабнеш..но замисляла ли си се,че може би проблема не е само в кг ти,а има и нещо друго?Може да посетиш психолог..мисля че би ти помогнал.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
малко невъзможно е човек да намали височината си, не мислиш ли?Първоначално написано от JustShady
може би имаш предвид "weight" ?![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Не можах да видя. Пусни я пак.![]()
Hilary_![]()
Вземи се в ръце.Докато се влияеш от мнението на хора,никога няма да си щастлива.Живей за себе си,обичай се,за да те обичат и останалите.Казваш,че си имаш приятел-той трябва да ти е достатъчен стимул,за да си изградиш добро мнение за самата себе си.Щом е с теб,значи те харесва и уважава,а какво по-хубаво от това?Остави другите да говорят каквото си искат.Не ти ли е хрумвало,че има вероятност да завиждат?
+Първоначално написано от bubkaa93
awerw♥
нека те четът в погледа ти- да той е с мен и не ми пука за вашето мнение!!! вие кви сте че да си мислят че не сме подходящи!!!ши си го ... или ши ви го ... аз
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY