.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Подписа ми е много подходящ в твоя случай !
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мисля че съм доста далеч от 65 килограма

Супер фен Аватара на LeprikonA
    виж, разбирам те, честно казано, наистина щом сте заедно с момчето значи за него всичко това няма значение. казваш, че си предприела мерки - много се радвам, ако искаш и аз мога да ти дам една диета, която прилага един мой приятел и отслабна с 20 килограма за месец и нещо въпреки всичко трябва да се приемеш каквато си. не че е невъзможно да го промениш, виждам, че наистина искаш, но не е само до външния вид, важно е какво има вътре в човека.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Знам, че може би за него няма значение. И знам че го наранявам, когато не искам да хващам ръката му, докато се разхождаме ама то е само, за да не разберат хората че сме заедно.

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Почти някаква диета или си измисли ти,какво да ядеш,но излизай навън недей заради някакви идиоти да си затворена във вас.
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Град
    Варненска чайка
    Знаеш ли, направи ми впечатление, че в 95% от мненията ти има спомената думата "хората". Стига с тези хора. Във вашата връзка няма "хората". Във вашата връзка има ТИ има и ТОЙ. Няма място за ТЕ.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от NoWarOnWeeD
    Знам, че може би за него няма значение. И знам че го наранявам, когато не искам да хващам ръката му, докато се разхождаме ама то е само, за да не разберат хората че сме заедно.
    ама,защо на него не пука,каква си той си те харесва такава,а теб те е срам да му хванеш ръката мислила ли си,че може да го загубиш така,като правиш?
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Ами мен не ме е срам заради него срам ме е заради мене си.

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Знаеш ли, направи ми впечатление, че в 95% от мненията ти има спомената думата "хората". Стига с тези хора. Във вашата връзка няма "хората". Във вашата връзка има ТИ има и ТОЙ. Няма място за ТЕ.
    Ами така са ме възпитали явно. Като бях малка майка ми постояно ми повтаряше : Недей така, какво ще си помислят хората ? и всички производни на този израз. Може би там е грешката.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    А не мислиш ли, че може в един момент той да реши, че ТЕБ те е срам от него? Аз бих се обидила.

Казвам ти, ключът е да се втренчиш в хубавите си страни. Ако толкова не си харесваш примерно задника и корема, зяпай си циците, лицето, усмивката, косата, очите... И отделно си спортувай и си прави упражнения.

От опит ти казвам, че хората не те гледат чак толкова. На никого не му пука в забързаното ежедневие. И да те погледнат, 100% не си мислят: уоооу, тая ква е дебела. Много по-вероятно е въобще да не те отразят.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Да, той си го мислеше и тогава проведохме този разговор. Иначе да, всеки път като ме погледнат хората си мисля, че си казват точно това.

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    От опит ти казвам, че хората не те гледат чак толкова. На никого не му пука в забързаното ежедневие. И да те погледнат, 100% не си мислят: уоооу, тая ква е дебела. Много по-вероятно е въобще да не те отразят.
    Напълно съгласна! Освен това трябва да се радваш, че си намерила момче, което те обича и не е с теб само заради външния ти вид.
    Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..

Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
    Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
    Той си тръгва.
    Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..

gummy bears
    В.

Град
    Варна
    Да, той си го мислеше и тогава проведохме този разговор. Иначе да, всеки път като ме погледнат хората си мисля, че си казват точно това.
    престани с хора,както казаха по-отгоре ти си си такава той си те харесва такава,като сте навън и като видиш,че някой говори за теб или те поглежда погледни го и ти и ще видиш,как бързо ще спре

Това сме ние. Слагам я само за малко ще я махна после. Все пак не съм го питала дали е съгласен.

Град
    Варна
    е да пълничка си,но не шокиращо боже вземи се в ръце нямаш никакво самочувствие това е много лошо

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Мн сте сладки.Ще се повторя с останалите,но просто няма какво друго да ти кажа-не трябва да ти пука какво мислят другите за теб,радвай се че имаш такова момче до себе си,което наистина да те цени не само заради външния ти вид.Сигурна съм,че той е много щастлив,че има такова момиче като теб.
    Не обръщай внимание на останалите около теб,които даже не познаваш.Какво ти пука какво мислят те?
    Това е много хубаво,че си решила да отслабнеш..но замисляла ли си се,че може би проблема не е само в кг ти,а има и нещо друго?Може да посетиш психолог..мисля че би ти помогнал.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Цитирай Първоначално написано от JustShady
    lose height
    малко невъзможно е човек да намали височината си, не мислиш ли?
    може би имаш предвид "weight" ?
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Град
    Варненска чайка
    Не можах да видя. Пусни я пак.

Hilary_

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Цитирай Първоначално написано от blaaablaaablaaa
    Пич, щом си почнала да .................................................. .......

Made me lol.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Вземи се в ръце.Докато се влияеш от мнението на хора,никога няма да си щастлива.Живей за себе си,обичай се,за да те обичат и останалите.Казваш,че си имаш приятел-той трябва да ти е достатъчен стимул,за да си изградиш добро мнение за самата себе си.Щом е с теб,значи те харесва и уважава,а какво по-хубаво от това?Остави другите да говорят каквото си искат.Не ти ли е хрумвало,че има вероятност да завиждат?

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от bubkaa93
    Ти си 1.79 висока това ти помага от една страна,ако си 65-70кг си идеална.
    +
    awerw

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    нека те четът в погледа ти- да той е с мен и не ми пука за вашето мнение!!! вие кви сте че да си мислят че не сме подходящи!!! ши си го ... или ши ви го ... аз
    NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си