- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Чувствителна главичка - орален секс
Така главичката на пениса ми е чувствителна при лек допит не много , но все пак се усеща , та въпроса ми е при орална лиубов ще има ли някакъв проблем или просто главичката трябва да свикне с триенето ??
Представлява ли му проблем след първата урална лиубов или самата главичка привиква на дразненията
Пише се Орална любов. И няма как да разбереш без да си изпробвал.
извинявам се за грешката , от невнимание е !
При оралната любов няма триене/търкане или неща такова. Не се ли замисли за това?
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Възможно е.
Един бивш имаше този проблем и искаше свирки само с презерватив. Иначе го болеше.
Като пробваш, ще видиш.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
да,като се замисля триенето е минимално,но ако го има този проблем предполагам че с времето всичко се оправя или поне главичката свиква по някакъв начин
Ако усещаш много и бързо свършваш ти предлам да потренираш на сухо. Макар че до сега не съм правил секс го усещам.. Ако искаш да претапиш усещанията като се къпиш лъскай със сапун .. Може после да те щипе но след 10 я път няма да чустваш толкова много.. Ефекта не е траен ..
Такаа,ако се възбудиш много , но няма как да изпуснеш парата,ако ме разбираш,може да те позаболи,след време минава. Не знам дали при теб е така.
maDamn
еми,когато ти правят свирки не се усеща точно както с р1це,а по мн странен начин,даже ако не е внимателна може да те заболи,но се свиква
Ем ходи на лекар .
И после опъни смукачаа
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂