.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Върос съмнение за бременност и притеснение?

Искам съвет от някое момиче което е било горе долу по същият начин..
    По принцип с приятелят ми правим секс с презерватив, но е имало и моменти в които просто сме го правили и без и то за много малко време като не е свършвал в мене. Цикълът ми си е редовен и даже.. е през 18-19 дни максимум 20. В момента си имам всичките симптоми: болките в гърдите кръста и гърба както и в корема рядко ме наболяват и яйчниците, но това ме притеснява, че ми закъснява вече с 2 дена, мислехме за тест за бременност, но там пише че трябва да се използва 7 дни след закъснението на самият цикъл и за това искам да ви попитам възможно ли е цикълът ми да се измества защото по принципно ми идва в началото и края на месеца, а този месец ми свърши на 6 или 7, и сега пак трябва да ми дойде не знам защо е така но вече от 1-2 години ми идва по този начин. Възможно ли е да имам всичките признаци за цикъла, но от притеснение да не ми идва? Защото ми казаха, че от притеснение понякога може да ми закъснее, а и да в момента съм на възраст в която цикълът ми постоянно може да се промени само , че до сега си ми е идвал винаги през 18-19 дни.? Има ли вероятност да съм бременна?

Град
    Пловдив
    Е като сте правили последния път секс в овулация ли си била?
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Първо не смятам,че е нормално цикъла ти да е 20 дни. Да, от притеснение може да ти закъснее. Щом не искаш да се притесняваш винаги го прави с презерватив. Възможно е да ти се променя цикъла. Аз те съветвам да отдеш на гинеколог,тъй като за мен не е нормално да ти идва на всеки 20 дни!Пък и като идеш ще и/му кажеш какво те притеснява ,ще те прегледа и ще ти е мирна главицата!
    maDamn

Единят беше

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от gabi7o0o3
    Единят беше
    Била си в овулация и си правила секс без предпазни средства?! УМНО!Иди на Гинеколог момиче!
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger
    Първо не смятам,че е нормално цикъла ти да е 20 дни. Да, от притеснение може да ти закъснее. Щом не искаш да се притесняваш винаги го прави с презерватив. Възможно е да ти се променя цикъла. Аз те съветвам да отдеш на гинеколог,тъй като за мен не е нормално да ти идва на всеки 20 дни!Пък и като идеш ще и/му кажеш какво те притеснява ,ще те прегледа и ще ти е мирна главицата!
    Въпроса е, че съм под 18, и странното е, че въпреки всичко през последната 1 година винаги ми е идвало на 18-19тия ден . А в момента ми закъснява с 2 дни, а имам типичните болки за цикъл както си ми е било всеки път и въпреки всичко не ми идва, а също така имам и бяло течение, което попринципно имам преди да ми дойде.

Град
    Пловдив
    Еми първо спри да се притесняваш! Сигурно заради това ти закъснява.
    Ако не ти дойде до седмица бягай да купуваш тест за бременност

Единят беше
    Била си в овулация и си правила секс без предпазни средства?! УМНО!Иди на Гинеколог момиче!
    Въпроса е, че не ми е било за 1-ви път така докато съм била в овулация и гаджето ми си е пъхало члена в мене и да не ми е идвало напротив винаги след това си ми е идвало а и не може да се нарече секс, защото той го пъхаше около 4-5 пъти максимум и спираше .

Град
    Beyond reality
    Тогава не се вкарвай и си почини. Не се притеснявай-стреса няма да помогне!Ако не дойде ,по-скоро иди на лекар. Тест-а също е вариант!
    maDamn

Тогава не се вкарвай и си почини. Не се притеснявай-стреса няма да помогне!Ако не дойде ,по-скоро иди на лекар. Тест-а също е вариант!
    Въпросът е, че не мога да спра да се притеснявам, а и гърдите и корема ме болят на моменти и спират което още толкова ме притеснява и обърква, направо съм се побъркала вече...

Възможно ли е найстина всичкото това забавяне да е от притеснение ? И ако не успея да се успокоя колко ли би се забавило идването на самия цикъл?

Град
    Пловдив
    ОК де като те болят гърдите, корема и кръста значи ще ти дойде... Тия болки неможе да са от бременност .

Град
    Beyond reality
    Да, стреса и беспокойството няма да ти помогнат. Случвало ми се е от притеснение да ми закъснее със 1 седмица, но тогава не водех полов живот, а се притеснявах за друго,но както и да е! Възможно е ! Писах ти на ЛС !
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от annonimnna
    ОК де като те болят гърдите, корема и кръста значи ще ти дойде... Тия болки неможе да са от бременност .
    И аз така си мисля.

Цитирай Първоначално написано от Maaggiiee
    Цитирай Първоначално написано от annonimnna
    И аз така си мисля.
    Да ама това е, че дори и колкото и да се опитвам да съм спокойна има моменти в който страшно много ме болят гърдите, корема и кръста, а не ми идва това ме изнервя допълнително .

Повече от фен
    Тест се прави на 1 ден от закъснението или 14 дни след рисковия полов акт, така че просто си вземи тест и се успокой.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Цитирай Първоначално написано от SummerRain
    Тест се прави на 1 ден от закъснението или 14 дни след рисковия полов акт, така че просто си вземи тест и се успокой.
    Да но въпроса е, че съм на такава възраст, че има съмнения за изместване на цикъла.

Повече от фен
    Колко време е минало от последния път, когато си правила секс без презерватив? На колко си?
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Колко време е минало от последния път, когато си правила секс без презерватив? На колко си?
    Въпроса е, че то точно секс не може да се нарече, в смисъл няколко прониквания не са секс за мене иначе са минали около 10 дни. На 15 съм.

Повече от фен
    Почакай още 5-6 дни и ако не ти дойде до тогава си направи тест. Друго няма какво да направиш за момента.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цикъла се смята от началото до следващото начало, следователно цикъла не ти е на 20 дни, а на поне 26, което е напълно нормално. Съвета ми е да не се притесняваш, защото нищо няма да промениш по този начин. Успокой се и изчакай да ти дойде. Толкова лесно деца не се правят.

Хора знам че не е по темата ама да попитам какво е Овулация >

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от 2N3055
    Хора знам че не е по темата ама да попитам какво е Овулация >
    Времето, в което яйцеклетката се освобождава от яйчника. Само по време на овулация една жена може да забременее.

демек цикъла или когато дупчиш ?

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от 2N3055
    демек цикъла или когато дупчиш ?
    Ох,горкото , овулацията се пада 14 дни след първия ден от менструацията !
    maDamn

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Въпроса е, че то точно секс не може да се нарече, в смисъл няколко прониквания не са секс за мене иначе са минали около 10 дни. На 15 съм.
    Ох, майкоууу...имало ли е проникване-имало е. Следователно риск има...
    Значи вземи си тест за бременност, направи го, ако има дори леко бледа втора чертичка, най-вероятно си бременна. Ако няма-вземи още един тест за всеки случай.
    И се научете да ползвате презервативи. Това, че ти го е вкарал няколко пъти без кондом, може да не е секс за теб, но не означава, че не носи риск...

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си