- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Върос съмнение за бременност и притеснение?
Искам съвет от някое момиче което е било горе долу по същият начин..
По принцип с приятелят ми правим секс с презерватив, но е имало и моменти в които просто сме го правили и без и то за много малко време като не е свършвал в мене. Цикълът ми си е редовен и даже.. е през 18-19 дни максимум 20. В момента си имам всичките симптоми: болките в гърдите кръста и гърба както и в корема рядко ме наболяват и яйчниците, но това ме притеснява, че ми закъснява вече с 2 дена, мислехме за тест за бременност, но там пише че трябва да се използва 7 дни след закъснението на самият цикъл и за това искам да ви попитам възможно ли е цикълът ми да се измества защото по принципно ми идва в началото и края на месеца, а този месец ми свърши на 6 или 7, и сега пак трябва да ми дойде не знам защо е така но вече от 1-2 години ми идва по този начин. Възможно ли е да имам всичките признаци за цикъла, но от притеснение да не ми идва? Защото ми казаха, че от притеснение понякога може да ми закъснее, а и да в момента съм на възраст в която цикълът ми постоянно може да се промени само , че до сега си ми е идвал винаги през 18-19 дни.? Има ли вероятност да съм бременна?
Първо не смятам,че е нормално цикъла ти да е 20 дни. Да, от притеснение може да ти закъснее. Щом не искаш да се притесняваш винаги го прави с презерватив. Възможно е да ти се променя цикъла. Аз те съветвам да отдеш на гинеколог,тъй като за мен не е нормално да ти идва на всеки 20 дни!Пък и като идеш ще и/му кажеш какво те притеснява ,ще те прегледа и ще ти е мирна главицата!
maDamn
Единят беше
Била си в овулация и си правила секс без предпазни средства?!Първоначално написано от gabi7o0o3
![]()
УМНО!Иди на Гинеколог момиче!
maDamn
Въпроса е, че съм под 18, и странното е, че въпреки всичко през последната 1 година винаги ми е идвало на 18-19тия ден . А в момента ми закъснява с 2 дни, а имам типичните болки за цикъл както си ми е било всеки път и въпреки всичко не ми идва, а също така имам и бяло течение, което попринципно имам преди да ми дойде.Първоначално написано от granger
Въпроса е, че не ми е било за 1-ви път така докато съм била в овулация и гаджето ми си е пъхало члена в мене и да не ми е идвало напротив винаги след това си ми е идвало а и не може да се нарече секс, защото той го пъхаше около 4-5 пъти максимум и спираше .Първоначално написано от granger
Тогава не се вкарвай и си почини. Не се притеснявай-стреса няма да помогне!Ако не дойде ,по-скоро иди на лекар. Тест-а също е вариант!
maDamn
Въпросът е, че не мога да спра да се притеснявам, а и гърдите и корема ме болят на моменти и спират което още толкова ме притеснява и обърква, направо съм се побъркала вече...Първоначално написано от granger
Възможно ли е найстина всичкото това забавяне да е от притеснение ? И ако не успея да се успокоя колко ли би се забавило идването на самия цикъл?
Да, стреса и беспокойството няма да ти помогнат. Случвало ми се е от притеснение да ми закъснее със 1 седмица, но тогава не водех полов живот, а се притеснявах за друго,но както и да е! Възможно е ! Писах ти на ЛС !
maDamn
Да ама това е, че дори и колкото и да се опитвам да съм спокойна има моменти в който страшно много ме болят гърдите, корема и кръста, а не ми идва това ме изнервя допълнително .Първоначално написано от Maaggiiee
Тест се прави на 1 ден от закъснението или 14 дни след рисковия полов акт, така че просто си вземи тест и се успокой.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Да но въпроса е, че съм на такава възраст, че има съмнения за изместване на цикъла.Първоначално написано от SummerRain
Колко време е минало от последния път, когато си правила секс без презерватив? На колко си?
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Въпроса е, че то точно секс не може да се нарече, в смисъл няколко прониквания не са секс за мене иначе са минали около 10 дни. На 15 съм.Първоначално написано от SummerRain
Почакай още 5-6 дни и ако не ти дойде до тогава си направи тест. Друго няма какво да направиш за момента.
Цикъла се смята от началото до следващото начало, следователно цикъла не ти е на 20 дни, а на поне 26, което е напълно нормално. Съвета ми е да не се притесняваш, защото нищо няма да промениш по този начин. Успокой се и изчакай да ти дойде. Толкова лесно деца не се правят.
Времето, в което яйцеклетката се освобождава от яйчника. Само по време на овулация една жена може да забременее.Първоначално написано от 2N3055
Ох,горкото , овулацията се пада 14 дни след първия ден от менструацията !Първоначално написано от 2N3055
maDamn
Ох, майкоууу...имало ли е проникване-имало е. Следователно риск има...Първоначално написано от gabi7o0o3
Значи вземи си тест за бременност, направи го, ако има дори леко бледа втора чертичка, най-вероятно си бременна. Ако няма-вземи още един тест за всеки случай.
И се научете да ползвате презервативи. Това, че ти го е вкарал няколко пъти без кондом, може да не е секс за теб, но не означава, че не носи риск...
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!