.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    За моята последна ревах точно ден и половина,около месец слушах депресарски песни и го псувах най-упорито,а после започнах да се забивам,с който ми падне (без да спя с никой) само и само да го избия от главата си и алкохола донякъде помагаше да не мисля нито с кой се забивам,нито за бившия ми Той самият ако чуе какво съм преживяла заради него направо ще ме иска обратно,но да е мислил като е изневерявал.Сега ходя с най-прекрасното момче,което съм срещала през живота си,обичам истински и се радвам на живвота.Срещнах го благодарение на това,че ми изневериха,така че всяко зло за добро

Супер фен Аватара на Glamour92
    след раздяла определено не ми е безинтересно-аз поне минавам през 1 палитра от емоции,преди да преживея историята...отначало малко(добре,де-доста) хленчене,слушане на Евънесънс и писане на разказчета с кофти край...следва етап "Агресия"-дет метъл,тричасови тренировки,кавги с невинните хорица наоколо...накрая ме обзема едно странно вцепенение-безразличие и пълна апатия към всичко и всички+ солидна доза psychedelic rock...след това=> пълен напред
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Значи има 1 правило - Ако момиче те зареже, НИКОГА не трябва да садваш за нея, щото се излагаш и не само, даже й покажи какво е изгубила
    Цитирай Първоначално написано от Trollrusos
    лягаше на леглото и кат някоя египетска мумия никакъв звук не издава

Цитирай Първоначално написано от cazzo
    Според вас жена може ли да забременее от кон?

Супер фен Аватара на BrokenKnight
    не го показвам, дори и да си личи .. нито в скайп, нито във фейсбук, нито където и да било

всичко остава вътре в мене, колкото и да ми е гадно се правя, че нищо не е станало горе главата и продължавам напред ..

а въпросния човек прехваща блокажа от всякъде .. ако евентуално се засечем все едно е невидим за мен, пълно безразличие
    Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Аз съм от тези, които играят непукисти. Единствено пред много близки приятели показвам какво ми е.
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си