.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Само да ти кажа, по между другото-моя мъж като го взех беше доста слаб, не кльощав, но определено слаб-нещо, което още в първия си пост по темата споменах, че не харесвам. И преди да тръгна с него, единственото ми общуване е било в mirc-ата. Адски ми хареса като характер, маниери и интереси, че грам не ме вълнуваше дали е дебел, дали е слаб, космат, или гол охлюв...Реално погледнато, за мен той беше моят партньор още преди да го видя на живо как изглежда. А сега е доста по-едър и просто е прекрасен...
    Ето, понякога човек може да плюе на вкуса си, ако се е влюбил в другите качества на половинката си.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Да.

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    Само да ти кажа, по между другото-моя мъж като го взех беше доста слаб, не кльощав, но определено слаб-нещо, което още в първия си пост по темата споменах, че не харесвам. И преди да тръгна с него, единственото ми общуване е било в mirc-ата. Адски ми хареса като характер, маниери и интереси, че грам не ме вълнуваше дали е дебел, дали е слаб, космат, или гол охлюв...Реално погледнато, за мен той беше моят партньор още преди да го видя на живо как изглежда. А сега е доста по-едър и просто е прекрасен...
    Ето, понякога човек може да плюе на вкуса си, ако се е влюбил в другите качества на половинката си.
    Точно това искам да кажа!

Ducky wenii Maimunchoo

Цитирай Първоначално написано от Anja
    Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    Точно това искам да кажа!
    сигурно е така , явно не съм разбрала въпроса правилно .

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    За мен има значение. В общи линии съм съгласна с miminko. Ако някой не ме привлича, не мога да бъда с него. Това не значи, че бих тръгнала само с фотомодели, ако ще да са тъпи. Аз винаги си търся баланс. Хубав характер, остър ум и външност, която да ми харесва. Без крайности. И без стереотипи. Попринцип харесвам слаби момчета, но съм ходила и с по-едро момче. Различните хора имат различен чар, дошъл от различни неща.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Никой не говори за фотомодели. Въпросът е, че ако на мен не ми харесва, не ме привлича, не ме възбужда... Как ще правя секс с този човек? Външният вид може да не е най-важното, но кой може да има романтични чувства към човек, който не го привлича?
    права си да но секса не е всичко !
    Защо Чък Норис го е раждала леля му? ..защото никой неможе да му ебе майката..!

Цитирай Първоначално написано от ADMIRALKA14
    Цитирай Първоначално написано от Ducky
    Да! Най-обичам дебели, слузести, 35+ годишни чичковци, със слънчеви очила тип изтребител, носещи ланци с размер половината от теглото им (следователно ланеца е 45+), гривни, пръстени, косми навсякъде, по възможност като на оранготан... мъж мечта!!!
    Забрави да споменеш обеците, за да е наистина перфектен!
    и плешивото теме

Мега фен Аватара на xoxi
    За мен много по-важно е лицето. Тялото не е от абсолютно никакво значение.
    Преди доста време винаги се заглеждах по едри, набити момчета. Не мускулести или дебели, ами просто едри. И това беше докато не се запознах със сегашният ми приятел. Той е като самоходна тояга
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на Korrnyy
    За мен е важно много тялото. И очитее, погледа.. Не харесва много здрави и едри момчета. По-слабички, но стегнати. Да си има мускул, плочка, силичка
    Трагедията е пълна...

Повече от фен Аватара на Kurdokolenko
    Град
    Sofia City
    Цитирай Първоначално написано от Korrnyy
    За мен е важно много тялото. И очитее, погледа.. Не харесва много здрави и едри момчета. По-слабички, но стегнати. Да си има мускул, плочка, силичка
    Епа тука сила бол, само където и плочката е една, здраво санирана, подготвена за зимата
    Ho Ho Ho, I'm using tEh internet

Ако го обичам няма да е от кой знае какво значение, но все пак е препорачително да не кажа задължително било то мъж или жена да се грижат за външния си вид и за тялото си. За щастие гаджето ми има уникално тяло. Вярно, от както се върна в България направи леко коремче, понеже още със ставането излизаме някъде на по бира, но сега пак почна да тренира. И да качи някой килограм не ми пука толкова, понеже обичам човеът вътре в него и все пак тялото си има своето значение. Едно с хубави релефни лочки друго са сланини.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Да има, но не бих казала, че е всичко. Важна е и душата, какъв човек е! И дали има нещо в сърцето си!

Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    Да има, но не бих казала, че е всичко. Важна е и душата, какъв човек е! И дали има нещо в сърцето си!
    +1 Именно!

Re: Въпрос към момичетата/жените?

Цитирай Първоначално написано от v3nch0o95
    Има ли значение за вас тялото на вашия партньор?

за теб има ли разлика между телата на жените?
    Как ги приемаеш, еднакво ли ?
    Еднакво ли ти харесват? Възбуждат?
    С всяка една жена ли искаш да бъдеШ??

Е, естествено, че има значение, хубавото тяло си е хубаво
    Престъпникът с пари е възприеман от съвременния свят като честен човек.

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Жените които рабират от мъже, харесват едрите мъже! А колкото е по дебела пачката в джоба му толкова по красив става, независимо с какво тяло е !... Тва за космите и обезкосмяването са си чисти гейски прояви... истинският мъж трябва да има тук-там косъм, а не да е по гладък от жена си!!! Малките пиклички са нещо криворазбрани. са ще ме нападнете и ще кажете че хода като горила но ще ви разочаровам! Имам косми само по краката и подобие на косми по ръцете!!!
    А аз пък държа пyтkaтa да е епилирана и повечето момченца ще ме подкрепят!!!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Стига да не е някоя прекалена крайност, нямам проблем. Нещата, които най НЕ харесвам са релефни, кльощави или прекалено дебели тела.

Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    А колкото е по дебела пачката в джоба му толкова по красив става, независимо с какво тяло е !
    Че то това си е закон. Грозен + богат = красив
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Има значение определено...

Има, да и то доста голямо значение .. но все пак не мисля, че това е най - важното

Guest
    Има значение! Както и размера.

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Тва за космите и обезкосмяването са си чисти гейски прояви... истинският мъж трябва да има тук-там косъм, а не да е по гладък от жена си!!!
    +1, би ми било адски кофти, ако неговите крака са по-гладки от моите.

Ducky wenii Maimunchoo

Супер фен Аватара на Me4encety
    Има значение,да.Например когато видя някой с хубаво тяло (мусколести ръце и плочки по корема),образно казано ми потичат лигите.Просто много ме възбуждат такива момчета. Иначе аз когато хареам някой,независимо дали е с тяло като горе посоченото,пак си се възбуждам от него.(е разбира се има нормално тяло момчето,не като някои угояван за Коледа)Лицето също има значение,характера,маниери те,но най-вече трябва да е леко мръсник и да е страстен.Такава съм си аз.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Има значение, да. Нека се поддържа, да си ги има плочките и мускулите. Но не обичам прекалено мускулистите.. някакво средно положение да е.
    За обезкосмяването - достатъчно е отдолу и подмишниците да се поддържат, също и краката, ако са като джунгла няма да е лошо да ги обръсне.

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Град
    Пловдив
    Каквото и да си говорим, няма по-хубаво от стегнато мъжко тяло и здрави ръце. Как да не се разтопиш просто?
    Ако говорим пък за телосложение - не понасям клечки или бъчви! Харесвам пропорционални тела, широки рамене и гърбове - да има нещо мъжествено все пак.
    Епилирани/бръснати краченца и ръчички ме отвращават до смърт. Държа единствено да няма косми под мишниците и отдолу.

Град
    сливен
    ми да
    погледни в очите ми,те казват всичко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си