.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Цитирай Първоначално написано от macromicro
    Може да се гей.Опитай с мъж да видиш как ще ти се издуе.Може би бавно започваш да осъзнаваш,че предпочиташ да си го слагаш в мъжки дупета.Легни с някой пичага за да си сигурен.А може и просто да имаш проблем с потентността,ти си знаеш.Едно от двете е.
    Бе пич стига го шашка е Как ше е гей нали го дърви да като се натискат просто се притеснява ясно.И кви проблеми с потентността на 19
    Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!

Град
    Sofia
    Има само един начин да се оправиш..........одрежи си хуя
    ;[

Авторът ако иска(и ако е над 16) може да подложи сексуалната си ориентация на тест с мен.Така ще е 100% сигурен какво харесва.Обещавам да съм нежен.Няма да боли много.Приятел в нужда се познава.Ако искаш ми пиши.

Голям фен Аватара на HotLife
    Град
    New York
    Авторът ако иска(и ако е над 16) може да подложи сексуалната си ориентация на тест с мен.Така ще е 100% сигурен какво харесва.Обещавам да съм нежен.Няма да боли много.Приятел в нужда се познава.Ако искаш ми пиши.
    и на ЛС ли ще го тестваш

Град
    Thracian Cliffs
    Може да се гей.Опитай с мъж да видиш как ще ти се издуе.Може би бавно започваш да осъзнаваш,че предпочиташ да си го слагаш в мъжки дупета.Легни с някой пичага за да си сигурен.А може и просто да имаш проблем с потентността,ти си знаеш.Едно от двете е.
    Не мислиш ли, че прекаляваш с глупостите? Ти всеки искаш да го изкараш гей и да го пробваш да го е*еш и той тебе... " creepy" :X

Цитирай Първоначално написано от nero0
    Не мислиш ли, че прекаляваш с глупостите? Ти всеки искаш да го изкараш гей и да го пробваш да го е*еш и той тебе... " creepy" :X
    [/url]

Град
    New York

Град
    Thracian Cliffs
    е и? ;]

Град
    Варна
    Много грозна почна да става темата О.о

Град
    New York
    ама снимката е бати яката

Град
    Thracian Cliffs
    Цитирай Първоначално написано от LiveToWin
    Много грозна почна да става темата О.о
    Защото мразиш и ненавиждаш гейовете?
    Или заради демонстративността ?

Град
    Варна
    Не бе , нищо против гейовете. Ама чак пък толкова демостративно. Чакайте бе , направете си нова статийка , тука тролвате на момчето статията.

Град
    New York
    Не бе , нищо против гейовете. Ама чак пък толкова демостративно. Чакайте бе , направете си нова статийка , тука тролвате на момчето статията.
    казва се тема

а когато направи тема за бисексуални я заключиха

Град
    Thracian Cliffs
    добра идея

трол, трол, трол, трол

Град
    Варна
    Нищо , статия е по-модерно , пък нали трябва да сме гъзари всичките !

Избивайте си комплексите някъде другаде.macromicro то си личи ,че си на 13г и туко що си осъзнал ,че си гей и по името ти си личи ,че оная ти работа е малка и имаш комплекси зареди това и неможеш да задоволиш приятел/ката си.Така ,че успокой топката и не пиши в тази тема повече!

И ако искаш да знаеш всеки ден по 2 пъти го правя!(Явно завиждаш) ?Купихме Лубрикант и вече нямам проблем нито тя.Благодаря ви на всички за отговорите!

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Поредната излагация,напомняш ми на бившия ми,абсолютно същата ситуация,мисля,че просто не можеш да привикнеш,защото презерватива ти създава голям дискомфорт,пробвай се да мастурбираш с презерватив,тъпо,но може и да помогне да свикнеш да го слагаш

Цитирай Първоначално написано от mmm_sweet
    Поредната излагация,напомняш ми на бившия ми,абсолютно същата ситуация,мисля,че просто не можеш да привикнеш,защото презерватива ти създава голям дискомфорт,пробвай се да мастурбираш с презерватив,тъпо,но може и да помогне да свикнеш да го слагаш
    Много вярно,аз не съм имал тоя проблем,но преди първия си път съм мастурбирал няколко пъти с кондом и нямах никакви проблеми при първия си път,но то зависи и от човека де

Цитирай Първоначално написано от MyLifeIsMusic
    Избивайте си комплексите някъде другаде.macromicro то си личи ,че си на 13г и туко що си осъзнал ,че си гей и по името ти си личи ,че оная ти работа е малка и имаш комплекси зареди това и неможеш да задоволиш приятел/ката си.Така ,че успокой топката и не пиши в тази тема повече!

И ако искаш да знаеш всеки ден по 2 пъти го правя!(Явно завиждаш) ?Купихме Лубрикант и вече нямам проблем нито тя.Благодаря ви на всички за отговорите!

Повече от фен Аватара на mmm_sweet

И това го направих 1 ден преди отново да го направиме и мисля ,че помогна много .macromicro Явно нямаш богат речник ще със снимки отговаряш жалък си по добре не пиши в темата повече.

Цитирай Първоначално написано от MyLifeIsMusic
    И това го направих 1 ден преди отново да го направиме и мисля ,че помогна много .macromicro Явно нямаш богат речник ще със снимки отговаряш жалък си по добре не пиши в темата повече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си