- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Неприятен проблем - Моля помогнете
Бе пич стига го шашка еПървоначално написано от macromicro
![]()
Как ше е гей нали го дърви да като се натискат просто се притеснява ясно.И кви проблеми с потентността на 19
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Има само един начин да се оправиш..........одрежи си хуя![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
;[
Авторът ако иска(и ако е над 16) може да подложи сексуалната си ориентация на тест с мен.Така ще е 100% сигурен какво харесва.Обещавам да съм нежен.Няма да боли много.Приятел в нужда се познава.Ако искаш ми пиши.
и на ЛС ли ще го тествашПървоначално написано от macromicro
![]()
Не мислиш ли, че прекаляваш с глупостите? Ти всеки искаш да го изкараш гей и да го пробваш да го е*еш и той тебе... " creepy" :XПървоначално написано от macromicro
Първоначално написано от nero0
[/url]
Много грозна почна да става темата О.о
Защото мразиш и ненавиждаш гейовете?Първоначално написано от LiveToWin
![]()
![]()
![]()
![]()
Или заради демонстративността ?![]()
Не бе , нищо против гейовете. Ама чак пък толкова демостративно. Чакайте бе , направете си нова статийка , тука тролвате на момчето статията.![]()
![]()
казва се темаПървоначално написано от LiveToWin
![]()
а когато направи тема за бисексуални я заключиха![]()
добра идеяПървоначално написано от LiveToWin
![]()
трол, трол, трол, трол![]()
![]()
![]()
Нищо , статия е по-модерно , пък нали трябва да сме гъзари всичките !
Избивайте си комплексите някъде другаде.macromicro то си личи ,че си на 13г и туко що си осъзнал ,че си гей и по името ти си личи ,че оная ти работа е малка и имаш комплекси зареди това и неможеш да задоволиш приятел/ката си.Така ,че успокой топката и не пиши в тази тема повече!
И ако искаш да знаеш всеки ден по 2 пъти го правя!(Явно завиждаш) ?Купихме Лубрикант и вече нямам проблем нито тя.Благодаря ви на всички за отговорите!
Поредната излагация,напомняш ми на бившия ми,абсолютно същата ситуация,мисля,че просто не можеш да привикнеш,защото презерватива ти създава голям дискомфорт,пробвай се да мастурбираш с презерватив,тъпо,но може и да помогне да свикнеш да го слагаш![]()
Много вярно,аз не съм имал тоя проблем,но преди първия си път съм мастурбирал няколко пъти с кондом и нямах никакви проблеми при първия си път,но то зависи и от човека деПървоначално написано от mmm_sweet
Първоначално написано от MyLifeIsMusic
![]()
И това го направих 1 ден преди отново да го направиме и мисля ,че помогна много .macromicro Явно нямаш богат речник ще със снимки отговаряш жалък си по добре не пиши в темата повече.![]()
![]()
Първоначално написано от MyLifeIsMusic
![]()