.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 122

Вечният въпрос-дебела ли съм???

реших да направя тема не за 45 килограмовите момичета които мислят че са дебели и питат наляво и надясно дебела ли съм а за тези които наистина имат този проблем и знаят каква психическа разруха носи това...Допреди една година аз бях дебеланата горилата и каквото ви дойде наум.Дебела бях от както се помня и заради това съм понесла какво ли не обиди,срам а за хилядите сълзи проляни затова да не говорим само хора като мен могат да разберат дълбочината на този проблем,защото за другите той изглежда много лесно решим "На чужд гръб и 100 тояги са малко" започваш диета фитнес и си готов-да ама не.Не е въпроса да ти втълпяват по цял ден че си дебел като си мислят че ти помагат-въпроса е сам да разбереш че ти искаш да се промениш и да имаш волята да го направиш за себе си а не за хората.Аз успях да го направя-казах си че е време да се видя слаба и да се променя.Промених прическата-момичето с вечно дългата коса изведнъж я подсрига късо. Започнах упражнения и малко по малко минах на здравословно хранене-много плодове,зеленчуци салати солети чайове...Спрях сладкото,тестеното мазното... От шока по сладкото започнах да сънувам шоколади в буквален смисъл но не се отказах.В момента съм свалила 4 сантиметра от себе си за по-малко от месец и смятам да продължа докато най сетне не сбъдна мечтата си-да се видя толкова слаба колкота аз искам...надявам се да вдъхна кураж на тези които още не са се решили на тази крачка.Пътят никак не е лесен но пък резултата си заслужава
    Тази, която бе егоистка...
    Тази, която бе жестока към другите,
    която нямаше душа,
    нямаше срам,
    остана без мечти и разруши света.
    Но тази, която беше себе си...
    без лъжи, без лицемерие.
    Просто беше себе си...

поздравления за хубавата тема
    Xlive 4 loveX
    <3 <3 <3

=D>
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

Браво! Ей това е воля =D>
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Браво!Супер тема!

Фен Аватара на MaDdNeSs_GirL
    Град
    Монтана
    Аз не мога да разбера защо всички искат да са слаби и защо всички искат бързо да станат слаби? Не е ли по-важно как изглежда една фигура като цяло? Не е ли по-важно тялото да е стегнато, да няма целулит и стрии, да се полагат грижи за кожата. Мазнините и сланините, които "висят" по тялото ви не са следствие от тъпченето, а от застояването на едно място, затова помислете върху това.

Друг въпрос е ,че има наистина момичета, които са видимо слаби и въпреки това не се харесват или поне твърдят ,че се мислят за дебели. За тях оттърване няма, ако имат паласки-това не означава, че са дебели, а че не се грижат за себе си. Има подходящи упражнения. Ако имат целулит, отново не означава, че са дебели, а че са мързеливи и ,че не вършат никаква физически активна работа, което е жалко. Така че мили дами, следващият път ,когато помислите ,че сте дебели, запитайте се дали проблемът не е в нещо друго, а не в килограмите.

Браво, поздравявам те за волята!

Bravo!Bravo! Syper ! Mn hybavo ne6to si napravila.. dano tazi tema da pomogne i na nqkoi... Pojelavam ti da sbadne6 me4tata si naistina

MaDdNeSs`GirL повярвай ми ако не си била дебела няма да разбереш всички казват че няма значение външният вид и аз дори но има вярно е че по важно е да си стегнат но представи си че си дебела и всички си шушукат и те подиграват тогава се замисляш дали няма значение външността и дали не е по добре да можеш да обуеш къси поли гащи или потник отколкото да се криеш викаги
    която нямаше душа,
    нямаше срам,
    без лъжи, без лицемерие.
    Просто беше себе си...

Поздравления за това че си започнала всичко това уверена че ще успееш!Най - трудното е началото,щом вече постигаш резултати значи най - страшното е минало!Възхищавам се на хора като теб, който имат воля и правят нещо не за останалия свят а за себе си!!!Пожелавам ти да постигнеш целта си!!!

Супер фен Аватара на rakiQ
    ужасно е 100 %!!!!!

просто давайв същия дух докато ТИ сама не си кажеш
    "така се харесвам!!!" не спирай рязко храната защото се получава така наречения йо-йо ефект (надявам се знаеш)

успех

Re: Вечният въпрос-дебела ли съм???

Цитирай Първоначално написано от {MooN_FloWeR}
    реших да направя тема не за 45 килограмовите момичета които мислят че са дебели и питат наляво и надясно дебела ли съм а за тези които наистина имат този проблем и знаят каква психическа разруха носи това...Допреди една година аз бях дебеланата горилата и каквото ви дойде наум.Дебела бях от както се помня и заради това съм понесла какво ли не обиди,срам а за хилядите сълзи проляни затова да не говорим само хора като мен могат да разберат дълбочината на този проблем,защото за другите той изглежда много лесно решим "На чужд гръб и 100 тояги са малко" започваш диета фитнес и си готов-да ама не.Не е въпроса да ти втълпяват по цял ден че си дебел като си мислят че ти помагат-въпроса е сам да разбереш че ти искаш да се промениш и да имаш волята да го направиш за себе си а не за хората.Аз успях да го направя-казах си че е време да се видя слаба и да се променя.Промених прическата-момичето с вечно дългата коса изведнъж я подсрига късо. Започнах упражнения и малко по малко минах на здравословно хранене-много плодове,зеленчуци салати солети чайове...Спрях сладкото,тестеното мазното... От шока по сладкото започнах да сънувам шоколади в буквален смисъл но не се отказах.В момента съм свалила 4 сантиметра от себе си за по-малко от месец и смятам да продължа докато най сетне не сбъдна мечтата си-да се видя толкова слаба колкота аз искам...надявам се да вдъхна кураж на тези които още не са се решили на тази крачка.Пътят никак не е лесен но пък резултата си заслужава

Значи аз от една седмица се каня да сваля няколко килограма,че покрай празниците ги качих и се си казвам "утре" това ми е проблема,че нямам волята.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Браво! И евала!

Bravooo radvam se za teb

Хубаво е да има хора с воля.А най хубавото е,че не падаш духом от нападките по твой адрс,а напротив.Успяваш да се амбицираш.Браво.

Така е . Браво ! Хубаво е , че не си се предала пред хората !

Абе всички слаби си задават въпроса''кво толкова,защо всички искат да са слаби''.Ем аз бях дебела,ма ся оценявам колко е хубаво да си слаб.Е не съм вейка де,ама оправям положението и докато сама не се чукна,няма кой.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    аз пък те съветвам преди всичко да се оттървеш от "приятелите" си или комплекса си...или приятелите ти не стават за нищо, щом коментират теглото ти зад гърба ти, или то е станало до такава степен фикс-идея за теб, че си внушаваш, че всички си мислят, че си дебела

ся ще почнеш да ми обясняваш, че не знам какво ти е...не съм слаба, никога не съм била...ненавиждам думата "дебела" затова не я използвам...като цяло почти съм нямала проблем с теглото си, защото за мен то не е нещо ужасно, трагично и така нататък...въпрос на начин на мислене е, а ти по твоя начин не знам какво ще постигнеш...така не се свалят килограми, особено ако са повече от 5-6
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    Монтана
    MaDdNeSs`GirL повярвай ми ако не си била дебела няма да разбереш всички казват че няма значение външният вид и аз дори но има вярно е че по важно е да си стегнат но представи си че си дебела и всички си шушукат и те подиграват тогава се замисляш дали няма значение външността и дали не е по добре да можеш да обуеш къси поли гащи или потник отколкото да се криеш викаги
    Там е работата, че цял живот съм била дебела. От малка нашите ме тъпчат със всичко под предтекст, че трябва да порасна много и да не се разболея от анорексия. Висока съм 160 и миналата зима бях близо 60 кг, сега съм 48, и като човек , който е минал границата дебел-слаб си позволявам да коментирам всичко това.

Град
    Nqkude...tam
    Лелелее страхотна си....едно голямо браво за хубавата тема, {MooN_FloWeR}! И мен ме вдъхнови
    Ако не си знаете цената....не си мислете, че сте безценен....:Р

не приятелките ми са ми го казвали това..напротив даже ме подкрепяха и продължават да го правят за което страшно им благодаря.. а относно за начина на отслабване смятам че с желание всичко се постига и по добре да ги свалям бавно но сигурно от колкото бързо и след 1 месец да заприличам хептен на син кит...
    която нямаше душа,
    нямаше срам,
    без лъжи, без лицемерие.
    Просто беше себе си...

samo 4e mila molqte za edno ne go pravi na puk na drugite,a samo i edinstvenno za sebe si

Цитирай Първоначално написано от MaDdNeSs`GirL
    Там е работата, че цял живот съм била дебела. От малка нашите ме тъпчат със всичко под предтекст, че трябва да порасна много и да не се разболея от анорексия. Висока съм 160 и миналата зима бях близо 60 кг, сега съм 48, и като човек , който е минал границата дебел-слаб си позволявам да коментирам всичко това.
    mila ti ako si bila debela prostooa aide da si dadem realna samoocenka kakvo e da si debel i prosto nqkoi izli6en kilogram az sum 63-3 kila i na men tva mi e mngoo 1 i 69 sum oba4e imam korem4e i malko kra4etata no ako svalq edno 5 kila 6te sum dobre no puk i pri men mai se ose6ta 4e ima edur tejik kokal taka 4e haide 60 kila si bila tva ne e da si debel
    p.s. stava duma za ludoto momi4e

Боже 60 килограма са много така ли ? Е лятото бях 50 кила с напикани гащи както се казва , обаче ме оперираха от апандисит и понеже съм астматичка се наложи да ми влеят доста повече глюкоза от обикновенното и станах за 2 месеца 78 кг . Приятеля ми ме заряза , чествах се отритната , подиграваха ми се и смело мога да твърдя , че съм шопинг манияк е, намразих магазините , нищо не ми ставаше и т.н.
    Макар да не ядях много , все пълнеех докато един ден не реших да се подложа на диета и фитнес е ето го резултата - 57 кг . висока 1,70 и се харесвам . Нямаш ни най - малка представа какво е да гледаш как тяло което си градил с години се е съсипало . Просто това е нещо което не се забравя лесно . Е вече не ми се подиграват , но подвиквания от рода на " Бре , тая изкриви пейката " , " Мале ,избягал слон от зоогическата градина " , "Бягай да се закопаеш - не си за гледане " никога не се забравят

Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от sexy_sladuranka___
    Боже 60 килограма са много така ли ? Е лятото бях 50 кила с напикани гащи както се казва , обаче ме оперираха от апандисит и понеже съм астматичка се наложи да ми влеят доста повече глюкоза от обикновенното и станах за 2 месеца 78 кг . Приятеля ми ме заряза , чествах се отритната , подиграваха ми се и смело мога да твърдя , че съм шопинг манияк е, намразих магазините , нищо не ми ставаше и т.н.
    Макар да не ядях много , все пълнеех докато един ден не реших да се подложа на диета и фитнес е ето го резултата - 57 кг . висока 1,70 и се харесвам . Нямаш ни най - малка представа какво е да гледаш как тяло което си градил с години се е съсипало . Просто това е нещо което не се забравя лесно . Е вече не ми се подиграват , но подвиквания от рода на " Бре , тая изкриви пейката " , " Мале ,избягал слон от зоогическата градина " , "Бягай да се закопаеш - не си за гледане " никога не се забравят
    Не съм казала, че съм била слоница, или затлъстяла, но бях достатъчно пълна, за да имам комплекси, за да не мога да нося свободно дрехи и ,за да се срамувам от себе си. Мисля, че това е по важно,защото майка ми например е пълна за годините си, но се чувства жизнена и добре в кожата си. Не е ли това най - същественото?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си