.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Тема: ПИСНА МИ !!

ПИСНА МИ !!

От 2 месеца баща ми е завзел стаята ( по-точно ми седи на компютъра ), за да си играе тъпите игрички !! ПИСНА МИ !! БОЛЕН Е !! Дори взима лаптопа и на него си пуска игричките ... Трябва да му се моля, да крещя, да плача, за да ми даде лаптопа понякога Непоносимо е ... Като отида в стаята си да си взема нещо той ми вика '' Изчезвай ! '' без никаква причина ... На мама също ! С най-голямо нетърпение чакам да започне работа ( той сега е в изпитателен преиод или и аз незнам какво му се вика ... С 1 дума прави работата, която му дават шефовете вкъщи ) Незнам как ще уча, когато започна училище ... Спя в спалнята с майка ми и какво ли още не Какво да правя ??

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Не се гавря или нещо, но като гледам май баща ти е доста инатест и единственото нещо което ще ти помогне е да му дадеш приспивателни

Хаха колко смешно ... Явно никой не разбира колко е сериозно

Кажи му да се маха.Или си заключвай стаята.
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Обичам те HorrificallyDelicious.

Град
    Русе
    Ако нямаш ключалка можеш да подпираш бравата със стол

Не мога ... Аз в тази стая не влизам, тъй като той нон-стоп стои вътре, а аз съм навън по цял ден и не мога да го засеча, когато е излязъл ( по работа, а това се случва много рядко ) сега отива в хола ( където сме аз и майка ми ) майка ми готви и той вика: Ще готвиш ли нещо или да ходя да си поръчвам храна ? А ТЯ Е ПРЕД ОЧИТЕ МУ И ГОТВИ !! Казва, че не сме добре, заплашва мама, че ще я гони и какво ли още не ... Страх ме е

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Uncredible
    Не мога ... Аз в тази стая не влизам, тъй като той нон-стоп стои вътре, а аз съм навън по цял ден и не мога да го засеча, когато е излязъл ( по работа, а това се случва много рядко ) сега отива в хола ( където сме аз и майка ми ) майка ми готви и той вика: Ще готвиш ли нещо или да ходя да си поръчвам храна ? А ТЯ Е ПРЕД ОЧИТЕ МУ И ГОТВИ !! Казва, че не сме добре, заплашва мама, че ще я гони и какво ли още не ... Страх ме е
    Баща ти пие ли алкохол защото моя се държи така когато е пиян, заплашва майка ми, но мене не и често аз понасям ударите му за да я защитя, но мисля че нещо не е наред с баща ти и ще е най-добре да се изнесете. Говорила ли си с майка ти?

Не баща ми не пие и не пуши ... Мама ми казва да се успокоя, но сериозен разговор с нея не сме имали по тази тема

Град
    Русе
    Не баща ми не пие и не пуши ... Мама ми казва да се успокоя, но сериозен разговор с нея не сме имали по тази тема
    По добре и го предложи и я питай дали е щастлива както той се държи с вас...Честно това не е живот. Не е нормално да се държи така не сте го заслужили с нищо. Поговори с нея и мисля че ще се съгласи с теб.

Аз самата я виждам, че не е щастлива ... Връща се уморена от работа и веднага почва да върши домашната работа баща ми да не почне да вика, че не си я е свършила ... Сега например отивам да му кажа да идва за вечеря, отварям вратата изобщо не ме погледна и ми крещи '' Изчезвай ! '' ...

Град
    Русе
    Не не не не, това няма да се оправи, вие ще ми угаждате и ще се грижите за всичко, а той ...говори с нея и й кажи, че ще е най-добре да се изнесете, ако имате роднини отидете при тях, и без това само майка ти върши всичко, а баща ти се държи като не знам какво...когато останете само двете й кажи, че трябва да се изнесете!!!

За съжаление това няма как да стане, защото миналата година се преместихме в София, а там нямаме никакви роднини ... Не можем да се върнем в Плевен ( там бяхме преди ), а и мама не получава достатъчно пари, за да смогне със заплащане на квартира, разходи и т.н.

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от CherryBell13
    Не не не не, това няма да се оправи, вие ще ми угаждате и ще се грижите за всичко, а той ...говори с нея и й кажи, че ще е най-добре да се изнесете, ако имате роднини отидете при тях, и без това само майка ти върши всичко, а баща ти се държи като не знам какво...когато останете само двете й кажи, че трябва да се изнесете!!!
    +1
    Може би, ако си тръгнете поне за малко, ще осъзнае какво е загубил.

Ducky wenii Maimunchoo

Да, но няма къде да отидем

Повече от фен Аватара на Co0kieGirl
    Град
    София
    За съжаление това няма как да стане, защото миналата година се преместихме в София, а там нямаме никакви роднини ... Не можем да се върнем в Плевен ( там бяхме преди ), а и мама не получава достатъчно пари, за да смогне със заплащане на квартира, разходи и т.н.
    Ох,много гадно.Познавам подобен случай и виждам на момичето какво й е.Ситуацията е г/д като твоята,но не точно(нейния баща си пада по чашката).Това,че сте в град,където нямате роднини е малко кофти,но предложи на майка ти да почне да отделя пари малко по малко и накрая да се изнесете.Ти сама каза,че те е страх.В страх не се живее..
    Пожелавам ти нещата да се нормализират и/или с майка ти да се изнесете и да си живеете спокойно.

"Светът не е ужасен, но е пълен с множество ужасни хора!"

dontcare

Разбирам, че ти е трудно да си кажеш каквото и да било с него, но най-доброто нещо, което можеш да направиш, е да опиташ да събереш семейството си и да поговорите. Очевидно е, че нещо не е наред с баща ти, може би е притеснен заради този изпитателен срок в работата .... Подкрепете го, какъвто и да е проблемът - мисля, че ще помогне.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Кажи му истината в очите. Ако ти посегне има една важна тема за закрила на детето. Отиваш в детската и преди да ти е казал да изчезваш му казваш, че така не се живее, да се погледне как се е променил и че не е такъв, че ще ви изгуби завинаги, ако не се усети какво прави. Почти убеден съм, че ще има ефект. Ако ти посегне ти казах - разгледай важната тема за закрила на детето. Отиди в полицията. Всичко. Но все пак преди това му дай 1-2 шанса да се оправи, но не му играйте по свирката. Така той си има всичко. Готвите му, чистите му, а той си играе игри?! Че вие да не сте му слуги. Прочети пак наклонения шрифт и помисли сериозно какво ще правиш.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

баща ти да не е в кризата на средна ж=възраст, щитовидна жлеза? Моят е ужасен държи се така още от както бях малка избухваше страшно и после не питай с това си държание ми навлеце болести от стрес, така це внимавай поговори с него (е, при моя не върши особена работа) опитай
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

на мен моят баща ми е казвал, це съм луда!!!!
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

уау... как не съм те забелязала... като живееш у нас! баща ми беше абсолютно същия покер маниак за 2 месеца (беше се контузил яко и не ходеше на работа) и просто не можех да вляза в хола- добре че имаме 2 телевизора и три компа... хаха и си беше втълпил, че му нося лош късмет в играта хDD anyway, моят съвет е да изчакаш да му мине тая мания, то друго не можеш да направиш ; ))

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Цитирай Първоначално написано от Co0kieGirl
    Това,че сте в град,където нямате роднини е малко кофти,но предложи на майка ти да почне да отделя пари малко по малко и накрая да се изнесете.Ти сама каза,че те е страх.В страх не се живее..
    Пожелавам ти нещата да се нормализират и/или с майка ти да се изнесете и да си живеете спокойно.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Днес се опитах да поговоря с него, но той само ме подминава, каза, че не иска да говори с мен Изобщо не обръща внимание

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Заключи си компа с парола Басии толкова откачени родители има....

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Аз ,доколкото разбрах преди не е бил така ? А е от скоро ? Т.е. според мен изнасянето не е добра идея,все пак той явно минава през такъв период,от който трябва да му помогнете,за да премине по - бързо.
    Опитайте се пак да поговорите с него,знам ли. ?
    Успех !! Дано всичко се оправи.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от gugenceto2
    Заключи си компа с парола Басии толкова откачени родители има....
    Правила съм го ... Преинсталира го или нещо подобно ( с 1 дума безуспех )
    Сега като се прибере ще се опитам да поговоря с него ! Питах го преди да излезе защо така се държи, а той каза да си помисля АЗ как се държа ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си