Цитирай Първоначално написано от andjiandjiandji
ъм .."много кифли мислят като мен" ? "момчетата стават курвари ,заради такива момичета като мен "? ЗАЩО ?Може би ,защото в продължение на 2 години (айде 1 ) му търпя тъпите прищявки от сорта : "трябва да се разделим щом неможеш да се прибереш 10 мин по-рано да си пишем , след като знаеш , че нямах време да се видим " или "трябва да се разделим,защото ти си имаш твой живот , а аз мой " МОЛЯ? .. или защото в продължение на 2 години не съм си и помисляла да погледна друго момче ? не се оправдавам , постъпката ми беше ужасна .. не съм предполагала , че мога да падна толкова ниско .. аз съм много търпелив човек , но на всеки търпението му се изчерпва в един момент и когата човек незнае какво да прави ,прави глупости .. писна ми от намеци , писна ми да му обеснявам колко много ме наранява,когато ми говори така ..пак повтарям постъпих УЖАСНО. Но ,ако момчетата стават курвари,заради момичета като мен .. много жалко!
ей.. не съм казала, че момчетата стават курвари заради момичета като теб... просто стават курвари от момичета, които ги нараняват.. за това се постарай да му обясниш и да не е много наранен, за да не идеш ти към тази ''група'' момичета..