Значииии ... Не знам от къде да започна. Преди 3 години се запознах с една приятелка и нали не ми пукаше особено за нея но с времето се сближихме доста . Карали сме се за глупости с нея , но сме се оправяли. Последната година от приятелството ни беше невероятно , всичко й споделях, както и тя на мен.Но изведнъж спряхме да се виждаме , пишем и т.н. И тя изкара мен виновен , защото не съм я потърсил , а попринцип аз я търсих редовно . Много лошо се скарахме , но й се извиних и й казах , че няма да се повтори ( все пак я обичам и не искам да се караме ) . Сдобрихме се , но нищо не беше същото , тя се промени ( започна да движи с едно момиче , което аз мразя , защото тя постояно искаше да ми се сърди без причина ... и аз просто я игнорирах , дори половината училище я игнорираше , но все едно...) И от както движеше с нея тя се промени . Развалихме си отношенията , не се виждахме , но аз исках да се състои това приятелство , защото я обичах . И тя почна да казва за мен като за някой най-обикновен фр ( преди не можеше без мен, казваше ми , че ме обича и ми споделяше ( НЕ МЕ ХАРЕСВАШЕ ! ) ) И така от най - добър фр ( наричаше ме ,,брат ми ") започна да ме нарича като просто обикновен приятел. Попитах я защо постъпва така и ето , че скандала започнаааа ... Тя започна да ми казва , че сам съм си го направил . По това време и някакво момиче се опитваше да ни скара и ми влизаше в скайп-а и ми четеше хрон и ги разправяше съответно на нея , също така каза , че докато не ни скара нямала да спре и това всеки ден и имаше думи от сорта : ще ви разделя за винаги , винаги ще го помниш ... и т.н. И аз казах на моята приятелка ( с която съм скаран ) , че ако иска вече да ме блокирва и да се свършва ( предадох се , нямаше смисъл вече , тя не ме приемаше същият ) , но тя отвърна , че никога няма да ме блокира и каза , че се изнерви , защото тази , която искала да ни скара й досаждала постоянно , но все пак успяла да ни скара и много се изнерви . Започна да ме нарича досаден и , че съм мрънкало , защото съм я питал защо вече не сме в такива отношения и т.н(ТЯ НИКОГА НЕ ГОВОРИ ТАКА ... никога не ме е наричала досадник и т.н. , тя е адски добричка , а аз нали си падам по така Не можех да повярвам , че го казва точно на мен. Бях изумен . Тя не би го казала и на най-големия си враг...(до преди 1 месец когато стана това бяхме най-добри приятелчета ...) А аз просто се предадох и й казах , че щом мисли така повече няма да й досаждам и търся . ОБЕЩАХ Й никога да не и пиша и казах , че ще се правя , че не я познавам , а тя нищо не каза. Казах : казвам ти последно 1 думичка : ЧАО , а тя отвърна с : byes :} или нещо от сорта... това бе всичко ... мина месец а не съм се свързвал с нея и нищо общо с нея не съм имал . Исках просто да споделя , мерси , че ме изслушахте .. Кажете какво бихте направили вие на мое място ? ! БЛАГОДАРЯ :P