.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Най-добрата ми приятелка

Значииии ... Не знам от къде да започна. Преди 3 години се запознах с една приятелка и нали не ми пукаше особено за нея но с времето се сближихме доста . Карали сме се за глупости с нея , но сме се оправяли. Последната година от приятелството ни беше невероятно , всичко й споделях, както и тя на мен.Но изведнъж спряхме да се виждаме , пишем и т.н. И тя изкара мен виновен , защото не съм я потърсил , а попринцип аз я търсих редовно . Много лошо се скарахме , но й се извиних и й казах , че няма да се повтори ( все пак я обичам и не искам да се караме ) . Сдобрихме се , но нищо не беше същото , тя се промени ( започна да движи с едно момиче , което аз мразя , защото тя постояно искаше да ми се сърди без причина ... и аз просто я игнорирах , дори половината училище я игнорираше , но все едно...) И от както движеше с нея тя се промени . Развалихме си отношенията , не се виждахме , но аз исках да се състои това приятелство , защото я обичах . И тя почна да казва за мен като за някой най-обикновен фр ( преди не можеше без мен, казваше ми , че ме обича и ми споделяше ( НЕ МЕ ХАРЕСВАШЕ ! ) ) И така от най - добър фр ( наричаше ме ,,брат ми ") започна да ме нарича като просто обикновен приятел. Попитах я защо постъпва така и ето , че скандала започнаааа ... Тя започна да ми казва , че сам съм си го направил . По това време и някакво момиче се опитваше да ни скара и ми влизаше в скайп-а и ми четеше хрон и ги разправяше съответно на нея , също така каза , че докато не ни скара нямала да спре и това всеки ден и имаше думи от сорта : ще ви разделя за винаги , винаги ще го помниш ... и т.н. И аз казах на моята приятелка ( с която съм скаран ) , че ако иска вече да ме блокирва и да се свършва ( предадох се , нямаше смисъл вече , тя не ме приемаше същият ) , но тя отвърна , че никога няма да ме блокира и каза , че се изнерви , защото тази , която искала да ни скара й досаждала постоянно , но все пак успяла да ни скара и много се изнерви . Започна да ме нарича досаден и , че съм мрънкало , защото съм я питал защо вече не сме в такива отношения и т.н(ТЯ НИКОГА НЕ ГОВОРИ ТАКА ... никога не ме е наричала досадник и т.н. , тя е адски добричка , а аз нали си падам по така Не можех да повярвам , че го казва точно на мен. Бях изумен . Тя не би го казала и на най-големия си враг...(до преди 1 месец когато стана това бяхме най-добри приятелчета ...) А аз просто се предадох и й казах , че щом мисли така повече няма да й досаждам и търся . ОБЕЩАХ Й никога да не и пиша и казах , че ще се правя , че не я познавам , а тя нищо не каза. Казах : казвам ти последно 1 думичка : ЧАО , а тя отвърна с : byes :} или нещо от сорта... това бе всичко ... мина месец а не съм се свързвал с нея и нищо общо с нея не съм имал . Исках просто да споделя , мерси , че ме изслушахте .. Кажете какво бихте направили вие на мое място ? ! БЛАГОДАРЯ :P

Супер фен Аватара на FuckIt
    Град
    Everywhere
    Ми зарежи я ,сигурно я тресе пубертета и се мисли вече за нещо по-така.
    Не я оставяй да ти се качи на главата, на твое място и аз щях да я заеба.

еми Това и ще направя

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Може би по-добре щеше да стане,ако се бяхте разбрали на живо,очи в очи. Иначе да,не й обръщай внимание. Доказала ти е колко всъщност добра "приятелка" ти е.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

И аз съм попадала в подобен случай... Тотален игнор, и ако наистина ти е била приятелка ще те потърси, ако не, майната и, все пак не е тя единствената.

Жалко че е се държала така де..
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

Мнеееее... няма да ме потърси . Мина цял месец през който имаше възможност , а дори и сега да ме потърси не мисля , че ще се оправим , защото нямам огромно желание ... . Абе всичко от нея зависи , а според мен просто ще се забравим и един ден като пораснем ще си спомняме

Цитирай Първоначално написано от scrable
    Мнеееее... няма да ме потърси . Мина цял месец през който имаше възможност , а дори и сега да ме потърси не мисля , че ще се оправим , защото нямам огромно желание ... . Абе всичко от нея зависи , а според мен просто ще се забравим и един ден като пораснем ще си спомняме
    Еми да, просто се дистанцирай от нея и кой знае, може би един ден наистина ще се смеете..
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna
    Очевидно в момента не оценява приятелството ти..то покрай тея хормони Един ден ще се осъзнае, но ще съжалява.Всяко хубаво нещо си има край.Ти продължи напред, и съм сигурна, че ще намериш някой, който да те цени.

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от TVDQueen
    Очевидно в момента не оценява приятелството ти..то покрай тея хормони Един ден ще се осъзнае, но ще съжалява.Всяко хубаво нещо си има край.Ти продължи напред, и съм сигурна, че ще намериш някой, който да те цени.
    +1
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

да й пиша ли ? как мислите

Такива приятелки колко съм имала..
    Дори, когато не се виждат хората, ако са истински приятели си остават такива.. Както се казва "приятелят е до гроб".
    Щом заради такова нещо си разваляте отношенията, значи няма никакъв смисъл.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

ММ като по чудо днес ми праща някаква хронология как това момиче , което ни скара знаело паролата ми на скайп и ,,приятелката ми" ми писа за да ме уведоми и аз и викам : и кво да направя ? И тя ми отговоря : ами нищо , просто исках да знаеш ... и аз я отрязах ( смених си паса естествено :Д ) Как мислите ? Да й пиша ли ?

Игнорирай я
    DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...

Повече от фен Аватара на NoMore
    Ами човек ти не заслужаваш такъв приятел... като гледам как правиш всичко възможно да се оправите (или поне така изглежда), а при нея нещата не стоят така... забрави я. Ако бях на твое място нямаше да я потърся никога повече. А ако тя ме потърси и иска да сме приятели отново просто ще й кажа, че това никога няма да стане. При положение, че тя ти е била най-добрия приятел, човекът на който разчиташ и на когото казват почти всичко и те е предала... просто няма да мога да простя... нали знаеш, че щом един път те е предала със сигурност ще има и втори! Така, че остави я в миналото да знаеш, че един ден ще плаче за приятел като теб!
    In a mad world , only the mad are sane...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си