.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Тема: 4удно ми е

4удно ми е

Здравейте няколко мои приятелки са правили секс докато са били в цикъл и съм 4увала 4е не е хубаво това, но те твърдят обратното. Как мислите ?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    На мен ми е противопоказно да правя това, едно че ше омажем пейзажа , друго че не е въобще хигиенично,което е и по-важното.
    maDamn

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не ми харесва особено.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Хигиена под 0-та? Според мен е супер гадно ... предпочитам да закола една кошута и да се въргалям до нея! НО приятелка ми е казвала че даже и е по-готино когато го е правела в онзи момент от месеца.Всеки луд с номера си

Цитирай Първоначално написано от BeFree
    Хигиена под 0-та? Според мен е супер гадно ... предпочитам да закола една кошута и да се въргалям до нея! НО приятелка ми е казвала че даже и е по-готино когато го е правела в онзи момент от месеца.Всеки луд с номера си

и на мен ми изглежда отвратително

Фен
    Град
    Плевен
    не знам кое му е хубавото,не могат ли да почакат малко.Аз лично не съм и не мисля да го правя не е хигиенично въобще

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    В никакъв случай.

Ducky wenii Maimunchoo

мм против съм. Даже едната така загуби девственоста си и каза, 4е изоб6то не боляло

Град
    Пловдив
    О боже
    Толкова са загорели децата, че вече и в цикъл да са не им пречи да правят секс
    Ужас, сраммммммммммм
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    ако си в края на цикъла става,но в началото
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Не съм го пробвала и нямам и такова намерение. Звучи ми гадно и нехигиенично.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен
    Град
    София
    Не съм пробвала и не мисля да пробвам. Първо, че е нехигиенично и второ предпочитам да изчакам 5-6 дена да отмине, от колкото след секс помещението да заприлича на сцена от филм на ужасите.
    Искам да дам "Refresh" на ума си ..
    Да щракна на "Delete" и да изтрия всички проблеми.
    Да използвам "Undo" за всички мои грешки
    и да дам "Save" на всички незабравими спомени.

Цитирай Първоначално написано от Cassidy
    Не съм пробвала и не мисля да пробвам. Първо, че е нехигиенично и второ предпочитам да изчакам 5-6 дена да отмине, от колкото след секс помещението да заприлича на сцена от филм на ужасите.

+

Голям фен Аватара на naksdy
    О-о-о, я стига
    Половината, които са писали в тая тема и викат "иуууу", на 100% са пробвали. Не крия че съм го правила, но поне не се правя на невинна Кво толкова, малко кръв, ще се измиете после. Знам че е нехигиенично, но все пак няма да изляза с писъци от стаята, защото ми е дошло докато съм се е....
    Карай де, повече лъзга
    Женско съм! Пикая клекнала...

Guest
    Аз съм го правила по време на мензис само под душа.. и не знам защо, от хормоните ли от какво ли, но точно в този период чувствителността на органите ми се изостря доста и по време на половия акт е приятно.. Кофтито идва след това като ми изтече половината кръв и болките в яйчниците се увеличат двойно.. А и не е вярно,че е нехигиенично. Ако и двамата спазват добра хигиена и се ползва презерватив.. И по възможност е в баня, под душа, не ня легло за да се омаже картинката.. Не виждам нищо нехигиенично и гнусно.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    А и по време на секс не тече, после е проблематично
    И аз съм го правила, докато съм била в цикъл, не отричам...но е било последния ден и задължително с презерватив...яко е

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    А и по време на секс не тече, после е проблематично
    И аз съм го правила, докато съм била в цикъл, не отричам...но е било последния ден и задължително с презерватив...яко е
    +1

Banned Мега фен
    о, боже .. нищо няма да стане ако изчакат 4-5 дена

не можеш ли толкова да чакаш една седмица максимум ?

Голям фен
    тогава най-много съм възбудена ,е разбира се не 1-2 ден ,защото болката е голяма ,но в края на цикъла и с добра хигиена не виждам нищо лошо да се прави секс .
    love is gone!

Приемливо е, ако е в края на цикъла. Преди 5-ти ден в никакъв случай. Толкова ли не можете няколко дена да изчакате.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    о, боже .. нищо няма да стане ако изчакат 4-5 дена
    Ти правиш ли секс?

Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Аз съм го правила по време на мензис само под душа.. и не знам защо, от хормоните ли от какво ли, но точно в този период чувствителността на органите ми се изостря доста и по време на половия акт е приятно.. Кофтито идва след това като ми изтече половината кръв и болките в яйчниците се увеличат двойно.. А и не е вярно,че е нехигиенично. Ако и двамата спазват добра хигиена и се ползва презерватив.. И по възможност е в баня, под душа, не ня легло за да се омаже картинката.. Не виждам нищо нехигиенично и гнусно.
    Е т'ва е жена ми ! :P :P
    По темата- пробвам съм с момиче, което е неразположено и не е нито гнусно , нито проблемно. Даже има малко повече тръпка и адреналин

Супер фен Аватара на Korrnyy
    С презерватив няма проблем. Лично за мене е гадно, не съм пробвала.
    Трагедията е пълна...

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Правила съм го в цикъл и нито е такава гнусотия каквато разправяте нито е такава плесканица каквато я описвате. Важното е да е с презерватив. Аз лично съм го правила в хотелска стая като бяхме постлали една покривка отгоре на леглото, ако нещо оклепам, но и така не се случи. После си взехме по един душ и всичко беше наред. Нито ме е боляло повече след това нито нищо. Даже си беше много яко, понеже в цикъл съм адски чувствителна и удоволствието от секса е на макс.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си