- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- На колко години започнахте да носите обувки с токчета?
Мисля, че е ясно. Съжалявам ако има такава тема. Дайте линк.![]()
На 15-16.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Още не съм започнала...
И спря да се върти за миг земята..
5. клас,защото ми се налагаше да излизам на сцена,обух за първи път.Иначе започнах да нося към 14-15 година![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Аз пък шести, но ги слагах, защото трябваше да танцувам на сцена и нямаше как да стане с гуменки. Тогава се научих да вървя с тях и вече към 8-9 клас започнах да слагам извън сцената, но само по по-специални поводи. Сега е долу-горе същото. Не мога да ги нося като ежедневна обувка, колкото и да ги харесвам, просто не ми е удобно.
За пръв път - на 15. Ама си беше, защото имах повод. Сега имам друг чифт, ама ги нося рядко - 1 път на 10 дена примерно.
за първи път на 15.. ама беше само 1 път нямаше как да отида с маратонки или нещо от сорта. Не нося токчета на 18 съм![]()
![]()
а съм на 16Първоначално написано от xoxi
... ама не страдам от тоя факт.Много си ми е добре даже
![]()
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
На 15 и нося редовно даже са ми по-удобни от маратонки да кажем ( естествено хубави обувки).
Не нося.
На 15 и бяха 7см![]()
ми... в осми класНо сега слагам само по поводи ( и то не винаги)
![]()
На 15. Нося си ежедневно обувки с токчета, разликата е в сантиметрите.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
14![]()
Може би на 13. Носих няколко години ежедневно високи обувки - като свикнеш не е проблем. Но в последните години съм почти винаги на равна ника подметка. Само за повод обувам високо токче.
Първите ми токчета бяха 4-5 клас,но постоянно започнах да нося в 8 клас.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
14![]()
Adriana Lima <3
Taylor Lautner <3
На 17 съм и още не нося. За момента не изпитвам някаква крещяща нужда да стърча над всички в моя клас ;D
На 7 с едни токове на мамахахах Ами мисля, че 8 клас беше.. Едни ботички с ток бяха, не ги носих много, защото съм свикнала с кецове и ботуши с равна подметка. Иначе имам едни платформички, но не ги нося много. Не са ми в стила просто...
Кецове форевър!![]()
Момиче ^^
14-15