- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- На колко години започнахте да носите обувки с токчета?
sameПървоначално написано от lisi4ety
![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Не помня точно,но мисля че беше в 6-7 клас.
аз на 13. Тогава ме записаха в академия за модели и там се научих.. иначе сега съм на 14 и си нося равни подметки. В смисъл такъв научила съм се да ходя на токчета, но въпросът е че за ежедневна обувка не мисля, че подхожда на възрастта ми![]()
Иначе за по-специален случай, с удоволствия бих обула по- високи обувки
![]()
![]()
Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
и да им кажа да го дуxат!!!
МОМИЧЕ СЪМ!
14, но само по повод. А и не мисля, че на тази възраст ми прилягат.
12-13 .. на токчета ми е много по-удобно да вървя .. но пък и не съм отхвърлила кецовете и по-ниските модели ..![]()
На 13.
Сега от време на време нося,но предпочитам кецове. ^^
Само аз ли не разбирам къв е дерта да почвате да носите високи обувки на по 12/13 години всеки ден ... Изглежда много смешно![]()
Аз не нося![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
На 13, ама бях със 6-7 см .. и то само на специални поводи.![]()
Иначе сега съм на 14 и обожавам платформи.(ама не от най-високите
)
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
+1Първоначално написано от buzzzz
Айде да си призная,малко не бях навършила твърдо 13
![]()
![]()
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
На 12.. Бях мажоретка и униформата го изискваше... сега съм на 14 и нося само на специални случаи.. Някоя сватба, кръщене, празник... Много ми е смешно, като видя 12-13 че и колкото мен - 14 годишни да се разкарват ежедневно с тях...![]()
<3 The Vampire Diaries <3
На 16 обух за 1ви път, само за 1 вечер, защото ми беше наложително. Токчета не нося.
Ъ .. аз 4ти клас ако не се лъжа носих някакви обувки на съвсеееем нисък ток, даже не беше точно ток ;д
Иначе 7ми мисля че си купих на малко по-висок ток... към 8-9 сантиметра ... и от тогава си нося високи![]()
В 3-4ти клас имах едни сандали с някакво супер дебело токче,дето бяха с връзките модерни,но това не го броя ;д
В 6ти си купих едни с 2-3см.токче,черни,по-официални и още си ги имам хихи ;д След 7ми вече започнах малко по-високо и така,но ги носих само по поводи.
Шофирай разумно - стигни жив!
не-нося-такива-обувки
Аз нещо не мога да си представя ток 2-3 см... май ги причислявам към равна обувка..
Пробвах .. не ми е удобно!
За момента не съм се затичала да нося токове ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз започнах да нося токчета редовно на 18г.
На 19 и половина спрях и слезнах на ниска обувка. Сега не искам да чуя за тези кукили... Ужасни деформации правят на крачето след време и само се мориш... Слагам само при повод и то не по = високи от 7-8см.
Към 14-15 слагах високи обувки само за някакви поводи. След 17-18 започнах да ходя най-вече на токчета.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."