- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- На колко години започнахте да носите обувки с токчета?
Чак на 18![]()
![]()
Но пък сега поне нося доста често токчета и то височки-по 7-10 санта.
Майка ми носи високи обувки от 35 години, всеки ден, много по-удобвни са и не знам за какви деформации на крака говориш ... Аз лично не бих се отказала от удоволствието сега, когато ми е времето да нося високи обувки, защото след време има някаква малка вероятност да ми стане нещо...Първоначално написано от kitten8m
Иначе за първи път обух на 12, но беше на морето и ги носих само един път. На 13 вече през лятото излизах около 10тина пъти с тях. Сега вече редовно ходя, естествено харесвам си и ниските сандали, но пък съм дребничка и като цяло ги нося и заради това.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Уоу,моите първи обувки на токове си ги купих тая година (на 17год.) за бала на бившия ми приятел и да съм ги обула 2-3 пъти до сега,много са ми неудобни,ама трябва да тренирам за бала![]()
на 12-13
(h) Ангел & Моисей (h)
Миии на 13 на сватбата на леля ми бях за първи път, оказа се че не са толкова неудобни и оттогава!
Иначе от първи клас нося токчета,но не пирони, а нормален стабилен ток, заради народните танци![]()
maDamn
на 15 съм и още не съм почнала.. в следващите 2 год няма да стане![]()
Преди 2 години(на 15). Сега предпочитам равните подметки или на лек ток. По- високи слагам само за официални поводи.![]()
Ти виждаш нещата и питаш 'Защо?'. Аз мечтая за неща, които никога не са били и питам 'защо не?'
сега съм на 15 .. носила съм от миналата година, но само два-три пъти. не са особено удобни, макар че ефектът може да е доста хубав. (зависи от обувките, разбира се.)
Be yourself... there are enough other people. : )
- Weezy ♥ -
обувала съм, но само за важен повод
друго си е да джапаш с кецки
На 12 за първи път сложих токчета. Ходих с тях 1-2 път на даскало и толкос. Сега продължавам да нося,но много рядко.
На 11.Но тъй като съм прекалено висока за възрастта си не нося.
Всички ли сте злобни и отворени тук?
14.Само един път ми се е налагало да сложа.
Иначе не нося.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
На 15.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
О, да добавя.. Баба ми е носела обувки на токчета близо 30години нон-стоп, били и удобни. Сега има ужасна деформация на стъпалата!
на 11 години започнах с платформи и после като станах на 12 започнах с токове до 4-5 см.
грр... мразя ги тея нещаа2 пъти се прайх на гъзарче и двата пъти се прибирах боса
извод: обичам си кецките
![]()
![]()
![]()
Aхахаха, тука всички нещо почнали на по 15-16, ама всеки ден ги виждам пиклите на 10-11-12 години с токчета. Наскоро даже видях 5 или 6 годишно момиче с токчета! Но бяха 1-2см.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
На 14.Ама аз бях доста по-развита,тъй че не съм изглеждала тъпо.Друг е въпроса,че вече на 17 нося супер рядко.За кво да се мъча,на всичкото отгоре ше стана един и осемдесе с токчета.
Брях,брях