- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- На колко години започнахте да носите обувки с токчета?
В 8. клас съм и не смятам да започвам скоро .. Не са ми удобни ..![]()
Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..
В 9-ти клас почнах да нося високи токчета.Обожавам ги!!
днес си купих, за пръв път : )
//ще ходя на сватба и дам:Д
не смятам, че бих ги носила ежедневно, не се чувствам особено добре
а, да, на 15 съм:Д
7 ми клас - 14 години![]()
I want to be strong but sometimes I`m not sure...
От както съм на 10, без майтап си нося обувки на висок ток ежедневно.
на 14 съм и не нося, не съм и носила и честно казано не разбирам момиченцата на 12 които не могат да ходят на токчета, но все пак обуват и се препъват на път за Гранда и Спейсър ..![]()
Last.fm
~ Seek the roses along the way, just beware of the thorns
~ Si vis pacem, para bellum
dontcare ^^
+ На 15 съмПървоначално написано от kitty02
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Същото.Първоначално написано от eilhar
Въобще не знам кога ще пронося.
![]()
още не съм започнала да нося , защото съм си достатъчно висока |( , пък и съм малка![]()
На 8 год. обух първите ми токчета.
Queen of the Damned
На 14 ми бяха първите, 10-11 сантиметрови, купиха ми ги за една сватба с идеята майка ми да ги носи после. Да, ама не.Слагах ги чат-пат лятото, ама тя не беше очарована, щото на тая детска физиономия стояли смешно.
После почнах да нося високи платформи лятото, а зимата - 4-5-6 сантиметрови ботички.
Наскоро (на 17 съм вече) си купих 11 сантиметров и не особено дебел ток. Добре се чувствам на него, обаче изпадам в ужас, като видя стълби пред себе си.![]()
Токчетата далеч не са само за ниски.
+1Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Аз бях на 15, когато си купих първите, много си ги обичах![]()
"Не знам кой е измислил високите токчета, но всички жени му дължим много"
- Мерилин Монрo
Да , обаче момиче 170 на 10 сантиметров ток , не е якоПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Аз пък много обичам да изкачвам стълби на токчета( и слизам, само да не е много стръмноПървоначално написано от PinkPan7her
).
Имам всякакви обувки на ток иначе- най-ниските са ми едни боти с дебел и нисък ток, май е 6-7 см, ей такива са:
Имам сандали на доста висок ток, но е дебел. Всъщност всичките ми високи боти,сандали,ботуши са с дебел ток, май не се сещам за обувки с тънък ,скоро си взех и невероятни ботуши на дебел дървен ток, не мога да им се нарадвам, нямам търпение да ги нося... Ау, страхотни са, толкова са удобни...На 15-16 сякаш започнах да нося ток. Започнах с 8см.
![]()
А иначе нося и ниски обувки,де, кецове нося доста.![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Не съм започнала.Не мисля да започвам. 16
On ne voit bien qu'avec le cœur. L'essentiel est invisible pour les yeux.
НапротивПървоначално написано от radie
Не е яко ако е 180+... 220кг
П.Т. Високи обувки за сефте ще нося тая година заради абитуренскатаКато ест преди това ще трябва да се науча, защото не искам да се излагам
![]()