.
Отговор в тема
Страница 110 от 116 ПървиПърви ... 1060100106107108109110111112113114 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 726 до 2 750 от общо 2877
    Супер фен Аватара на fanton1
    Спи ми се ....

Повече от фен Аватара на adrenal1n
    Ехе, колко се е променило всичко тук

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Форона преди беше по-готин. Помня този layout като беше нов, колко го мразехме, и сега не ми харесва особено

Мега фен Аватара на tori
    Начи, искам да напиша нещо, така и така тук е изповедалня, ми тука па ше си пиша! Имам си правото пък! Нищо, че е ни в клин, ни в ръкав.

Некви абитЮриенти били заебали съученика си да ходи на бал с метрото и сме много възмутени. Айде, не, а?! Не загрявам как може да се цупи някой, че родителите на едни успяват да им осигурят деня слава, а на други не толкова успешно. Ми, всеки си се разполага спрямо шибаната черга, бе, мама му стара! Всеки родител е изгладувал с детето/децата си бала, никой на никого не е длъжен да предлага транспорт, още повече, че става въпрос за пари, които родителите изкарват с работа, не Минчето с духане или Иванчо с продан на трева. Недоумявам как някой може да си помисли, че друг (или група други хора) е длъжен да направи нещо хубаво, само защото той е нямал нищо против да качи непознат в колата си. Не можеш и не трябва да мислиш, че лъва е едва ли не длъжен да не те закача само защото ти не го ядеш.
    Недоумявам как, по дяволите, някой може да направи нещо добро и после да го разпространи във фейсбук - първо, за да очерни група хора и второ, за да покаже как е добър самарянин и си е извоювал мястото в рая. И после, на всичкото отгоре, да иска да изтрие това, щото тоя и оня били се чувствали неудобно от цялата работа. Ми, другия път няма да споделяш такива неща в интернет. Правиш го и си мълчиш! Тъпата леличка е писала некви работи във фейса без да мисли и е навлякла всеобщата злоба на народа за един клас, после иска анонимност. Естествено, че ще има шибан отзвук, в интернет тия неща са абсолютно нормални. Нормално е и след като е качено в нета със собственото ти име и снимки, които ти си правил, да се цитират тия неща. Тая жена под камък ли е живяла, кво?!

Още по-малко не разбирам тия тъпи хейтърски постове, където на дълго и широко се обяснява как, моля ти се, кършили снага некви хора някъде си. Ми, ще кършат, па! Я съм селянка и съм учена, че когато имаш повод да се радваш, се радваш! Ей така, на пук. Вярно - не е геройство да вземеш диплома за средно, но пък не разбирам на кого пречи някой да си се радва. Така или иначе след 3-4 дни няма да има глъч, цирк и мизерия и никой няма да ти пречи да си живееш животеца в панелката. Аз като не исках да съм селяндур миналата година, не ходих по центъра да викам и да свиря, празнувах си кротко и безропотно, за да направя семейството щастливо, а в блока никой не разбра, че съм взела заветния лист с оценки. Който не иска да е част от селянията, нека не е. Но и нека не осъжда начина на празнуване на комшията. Щото има хора и хора и никой не е длъжен да се съобразява с тва, че нещо не ти е по вкуса. Да, комшийката от долния етаж не е с роклята, която ти мислиш, че ще ѝ отива ама пък щом си се харесва, нека иде така на бала. Ти нали ги голям естет - за поводи се обличай, празнувай и като цяло живей както ти си искаш. Не помня някой някога да те е питал.

За протокола - шума и аз не го обичам, нито циганията, мизерията, селяндурщината. Безвкусицата и кича също. Но нека всеки си има деня на слава, ако това е важно за него. Не знам ти къде си буташ мнението, когато то не е поискано.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    За протокола - шума и аз не го обичам, нито циганията, мизерията, селяндурщината. Безвкусицата и кича също.
    айде сега... всички казват така... искаме доказателство за думите ти!

Супер фен Аватара на MrCreeper
    Последните две лица от много време не ги бях засичал
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Боже, тори, обиждай ми се, ако желаеш, но това, което написа е противно. Отдавна не бях чела нещо толкова неприятно тук. Сега ще кажеш как не ти дреме, но няма нищо по-далеч от истината. Елементарна култура, възпитание и разни други присъщи на човека качества, изискват да поканиш очевидно неуспелия да си уреди от съседа бмвто му в колата си. Баси, ква самарянка, кви пет лева? И аз бих се възмутила от тези аборигенти, които пренебрегват по-слабите и ги превръщат в аутсайдери. От година на година става все по-зле. Както казва краси радков: децата растат, стават идиоти...

Супер фен Аватара на MrCreeper
    Ива не разбирам защо се възмущаваш? Държал се е а-социално и не се е сдружил с никого за 5 години, нормално никой да не иска да го качи в колата си. Никой с нищо не му е длъжен. Също и за това, че родителите му са КРЕТЕНИ и не са могли да си уредят живота и да му подсигурят някакъв нормален автомобил за един ден абсолютно никой не му е виновен.
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Познаваш ли го, с него ли си учил, та знаеш, че е асоциал?

Мега фен Аватара на solo_
    Това не е за подигравка.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Подигравайте се на solo_, той е на разположение.

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Да се включа и аз в темата....

Някой добър самарянин ще ми даде ли назаем Майбах, че аз не успях да си намеря, пък много ми се ч*ка миска, а тя каза че ще се съгласи само в Майбах...

Кво сте се възмутили всички бе... Тори си го каза точно както си е...

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от MrCreeper Виж мнението
    Също и за това, че родителите му са КРЕТЕНИ и не са могли да си уредят живота и да му подсигурят някакъв нормален автомобил за един ден абсолютно никой не му е виновен.
    Не, не. Тва е грубо наистина. Всеки родител се опитва да осигури на децата си най-доброто. Тук наистина не осъждам родителите. Казвам само, че никой не е длъжен да слага някого под крилото си. Никой не си е намерил парите и колата на пътя, сигурно родителите и на другите са се лишили от нещо, за да имат децата им. Не можеш да правиш помен с чужда пита, нали?

А и аз не се подигравам, това е грозно. Но истината от моята камбанария е такава и няма как да кажа, че черното е розово, колкото и да ми се ще. Никой на никого не е виновен, че не се е родил със среброто. И го казва човек, който също няма сребро в устата си.

Град
    Sedes Sancti Petri
    tori, много пропаднало мислене. Никакво християнско милосърдие, непознаване на Словото, никакви ценности, морал,... Това като Божи човек.

Иначе и аз бих се съгласил с мисленето ти. Отделно трябва да кажа, че тоя е голям безхарактерник. Аз в неговото положение изобщо не бих отишел, това да те съжаляват все едно си някой просяк... не.

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    tori, много пропаднало мислене. Никакво християнско милосърдие, непознаване на Словото, никакви ценности, морал,... Това като Божи човек.

Иначе и аз бих се съгласил с мисленето ти. Отделно трябва да кажа, че тоя е голям безхарактерник. Аз в неговото положение изобщо не бих отишел, това да те съжаляват все едно си някой просяк... не.
    Господин християнско милосърдие, намерихте ли Майбах, че на миската и настина "квалификацията" докато чакаме..

Четох статията и ми се струва доста пресилена...
    Купил си е костюм, а не си е заделил 20 лева за такси?

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Господин християнско милосърдие, намерихте ли Майбах, че на миската и настина "квалификацията" докато чакаме..

Четох статията и ми се струва доста пресилена...
    Купил си е костюм, а не си е заделил 20 лева за такси?
    Намерих ти Москвич (осмак), ако искаш, твой е за тая вечер.

На бал с такси? Колко изискано...

Намерих ти Москвич (осмак), ако искаш, твой е за тая вечер.

На бал с такси? Колко изискано...
    Ммм че с метрото е мега газарията браат..
    Пък и аз съм твърдо против да идеш с няква лъскава кола на бала и да се върнеш пиян като свиня... С едни приятели искахме да ходим с боклукчииски камъон, ама не намерихме под наем

Ебати християнското милосърдие, Москвич, направи една дарителска кампания и ми земи Майбах... Лицемерна работа

Град
    Sedes Sancti Petri
    Ммм че с метрото е мега газарията браат..
    Пък и аз съм твърдо против да идеш с няква лъскава кола на бала и да се върнеш пиян като свиня... С едни приятели искахме да ходим с боклукчииски камъон, ама не намерихме под наем
    Не знам, на мен ми се струва по-добре, отколкото с такси.

И после на бил плебей...

И после на бил плебей...
    Като във "висшата класа" не сте чували за иронизиране си е ваш проблем

Град
    Sedes Sancti Petri
    Като във "висшата класа" не сте чували за иронизиране си е ваш проблем
    Но когато иронията стане ежедневие отиваме към плебейство.

Но когато иронията стане ежедневие отиваме към плебейство.
    Понеже да дадеш заплатите на мама и тати за вУзилУ и на следващата седмица да бачкаш в автомивката до даскалото е проява на аристократичен произход

Град
    Sedes Sancti Petri
    Понеже да дадеш заплатите на мама и тати за вУзилУ и на следващата седмица да бачкаш в автомивката до даскалото е проява на аристократичен произход
    Но когато си аристократ и познаваш аристократи, можеш да използваш тяхната без пари, Уотсън.
    Предимството на аристократичния произход.

Но когато си аристократ и познаваш аристократи, можеш да използваш тяхната без пари, Уотсън.
    Предимството на аристократичния произход.
    Йей... Как не се сетих по-рано.... А един момент, сигурно щото ползвах нашата си кола

Град
    Sedes Sancti Petri
    Йей... Как не се сетих по-рано.... А един момент, сигурно щото ползвах нашата си кола
    Форд фиеста твой набор?

Форд фиеста твой набор?
    По-скоро KIA sorento, набор на влизането на БГ в Еврейския съюз (ЕС) Стига си спамил темата и продължи в ЛС.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си