- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Изповедалня Вол.21
ей да му еба адоба да му еба
3ти път инсталирам, упорито отказва да се активира
гррррр
дайте ми пистолет и да я гърмя по бързата процедура че вече не издържам ....
интриги интриги писна ми на дедовия ...
В събота мач + афтър във Faith, снощи Cotton, днес Playhouse, утре рожден ден и предполагам Мегаденс, сряда пак мач, ебати затворения цикъл, както не бях ходил на дискотека от месеци, изведнъж се наживях.
за 4 дни съм ял 6 пъти, пил съм 5 пъти и съм повръщал 8 пъти ... ши са свършва скоро ако не се науча да отказвам
Секс в Хаити, френски кибрити
Защо някои хора са на периоди?..
Не се поздравяваме един месец, а сега се държи сякаш е било един ден.
.. А аз се връзвам.. Пу, ама съм глупава!
Животът - това е все едно да си по средата на мошпит. Винаги ще се намери някой да те изблъска, може и да са петима наведнъж. Ако дадеш всичко от себе си, може и да се задържиш на крака. Но няма гаранция. На човек му трябва опора в такива условия. Някои прибягват до религията, но аз никога няма да коленича пред тотема на невежеството, по-добре да умра.
Затова се радвам, че имам Нея като опора и сега мога да покажа и докажа на какво съм способен. <3
Моментът, в който виждам, че получавам лично съобщение във форума, което не се случва никак често напоследък. Отварям съобщението, виждам, че е от някакъв ретард, който ме пита откъде съм. Колко тъжно. Нямам форумни фенчета.
http://www.youtube.com/watch?v=kktZqBBZqjo
Ще си купя нов борд, ще изчакам да дойде лятото, ще си намеря хълм и ще започна да карам.
Ще започна да правя по-интересни неща, а няма да стоя 365 дни от годината пред компютъра.
Youtube, tumblr и twitter провалиха живота ми, аз не съм виновна..
Как може да правят толкова насрани изпити ве...колко пъти още ще се явавявам заради глупости.
Creative Technologie
да е, очаквам да спя до поне 10 часа, събуждам се в 4 часа и не мога да заспя
спи ми се като на лайно, ама не мога да заспя
фмл
Ще се пръсна от женска злоба!
.. Но пък си представям реакцията му като се видят и вече ми е по-забавно.
http://www.youtube.com/watch?v=3TyLB...25JQXTbI1Hr-2g лоло
пръсни се върху мен, облей ме с карантията си !![]()
n00bs
Ще си помисля.
/
Толкова за чистене и учене имам, че не искам да ставам.
Аз съм Кинг Конг![]()
Creative Technologie
Трябва да си ударя една машинка ;/
n00bs
dafuuuuuuuuuq дадох на брат ми да ми оформи малко отзад косата и кавала я осра
n00bs
Най накрая намерих истинското си Аз. Понякога имам чувството , че тайфун е минал през главата ми, обърнал е всичко, а после го е подредил наново. И най-странното е , че това съм си истинската аз, с моето си мислене, с моите си мечти, с моите си планове..Сякаш съм била на друга планета.
Трудно е да се крепиш между своя си свят и между този, който си мислил че е твой толкова време. Цирка трябва да продължи..
Прекалено отговорен човек съм, за да проваля представлението наречено Живот.
И все пак нищо не е случайно. Всяко нещо има своята причина и оставя своя белег.
Благодаря!
Да преядеш в 4 ..искам да повърна
Остаря'ами, ама тука си оста'ами
обожавам си групата<3<3<3<3
Секс в Хаити, френски кибрити