.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2877

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21 Виж мнението
    Никога през живота си не съм се чувствала по-близо до това решение. Не мога да мисля. Плашещо е.

whatever.
    Оле, оле имаш моя ник. Що? Тоест аз имам твоя ник, щото си по-дърта в форума. Ама ... аз тряяше да съм уникалния. Пък ся не съм. Отново съм жена ся. Или не съм. И ЗАЩО искаш да си ръфаш вените ... човек с моя ник тряя да е ебати позитивния. ...

Странен свят. Всички сме изтряскали, няя нормални хора. Което е забавно. И днес беше забавно. Кой залъгвам, изобщо не беше ... Е, поне свърших полезна приоритетна работа. И пропуснах около 10 належащи, но не толкоз приоритетни. Мда. А бях толкоз обеден, че ше си върша работата на време. Чакай ве? Тряяше да съм позитивен. Значи промяна в текста: ВСИЧКО Е ВЕЛИКОЛЕПНОО, ЧУВСТВАМ СЕ СУПЕР ЯКО!!!!!!! Окей. Вече мога и аз да си изям вените.

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Цитирай Първоначално написано от NikafNqkaf Виж мнението
    Оле, оле имаш моя ник. Що? Тоест аз имам твоя ник, щото си по-дърта в форума. Ама ... аз тряяше да съм уникалния. Пък ся не съм. Отново съм жена ся. Или не съм. И ЗАЩО искаш да си ръфаш вените ... човек с моя ник тряя да е ебати позитивния. ...

Брат по ник ЛМАО
    Който каквото желае може да си прави ;д
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Брат по ник ЛМАО
    о хай

Тъй е сестро, тъй е. Свободата е най-готиното нещо. Обаче, като твой браД, съм твърде загрижен за вените ти

И за своите собствени междувременно ^_^

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си