- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Изповедалня Вол.21
мдаа, като индианец съм с новия форум ... идея си нямам къде са даже емотиконките ;д
ноо поне го пуснаха, щото вече щях да полудея
та значи вече ми писна от всичко ...
1.стана баси тъпото запознанство
2. той излезе злетав :/
3. немския ще го зарежа май, май
4. този бърз отговор не ми харесва ;с
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
ей ако не ме поканят на обяд не става..нямам желание при положение че всич1ко е с краката нагоре
6б3З10
Още 20 стр. и край... Още 3 неща за четене и 5 задачи. оО
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
абе к'во ми става ??
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Хъх, радвам се за Габи естествено, но смятам, че тази връзка е прекалено fake.. Смисъл излезли са сами само един път иии оп, влюбени са.. Де да ставаше така.. Или само при мен не е така. лол
Радвам се, че съм болна, иначе трябваше да изляза с тях иии AWKWARDD.
Страхотно, сега ми е още по-зле от преди -.- Как ми се иска да отида някъде и да се не върнем нивгаж.. ама уви -.- И като се сетя, че утре пак трябва да им гледам тъпите фейсове -.- ами майната им.. тъпи... сърми -.-
yep.... reality bites -.-
Искам да изчезна от тук!
Последно редактирано от LovEsIckk : 12-05-2011 на 11:52
Ебаси пропадналите платени сайтове. Пишат лъжливи PR статии за по 200лв.. а мен ще ме цензурират и ще ми отказват публикуване,защото съм казвала истината,а тя видиш ли въпреки, че е ИСТИНА, противоречи с платените измислици на някой мангал. Ще им еба майката накрая.
НА ПАЛАТКА на Алеко, само ако се въприемаш за сладолед. Моля ти се.. Тези ги разправяй на друг. По това време и на хижа не се трае, пък навън.. LMAO
Направо ми е жал колко време има сама със себе си за да измисли такива подробни истории, та дори и с нови въображаеми приятели. лололололо
ного ми стана миличко ^-^ яко жици агейн ^-^
yep.... reality bites -.-
оф
в толкова шибано настроение не съм била от мнооооооого време
и толко шибано положение :/
е*ала съм му на сичко
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Боли...
*тъпи 10 знака*
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Аз ако тръгна да пиша всичко 'дето ми е на главатаа ..Ама айде да не спамя 3 неща .. :
1. Мисля за 1 човек, за който съм сигурна, че той не мисли същото за мен .. [ това прозвуча ужасно тъпо ..]
2. Останах с грешно впечатление за едно момиченце..
3. Идват празниции = fail .. Ако не си оправя настроението до тогава - не знам ..![]()
За всички, които могат да имат всеки.. но обичат само един - този, който вгорчава живота им.. !!
Значи така като стане все така става! Толкова да ми е кофти и мрънкам за глупости, а си представям колко му е тежко, а аз мрънкам, че плановете се били провалили, кога станах такъв ужасен човек! Искам да съм до него и да го подкрепя, но се чувствам неудобно....
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
този ден минава толкова бавно
нещата, които станаха днес имам чувството, че са станали преди месеци и дори не помня какво съм правила....
мисля си, че е 4-5 сутринта, то е 23:45
все едно не съм излизала със седмици от нас
толкова съм изключила за всичко
nigga stole my bike
Ебаси!
Тая година имам повече 2-ки от миналата,това не е добре!
тия дни всичко върви добре, дано и нататък пак да е добре. иначе онези двамата не знам какво да ги правя, смесени чувства фтв!! нямам търпение да дойде ваканцията, ооох. искам да е Коледа, да е студено и да има сняг! тези дни ще се хвана да украся елхата, имам чувството, че всички са забравили...
and we'll live forever 'cause cool kids can't die
оо това не го очаквах
прекрасна изненада <3
Май 213 и 214 им беше на поседна спирка. Не май, а така си беше.
Ще питам Рали дали иска да ходим до другия Жъмбо. Той е по-спокоен. Няма ги шибаните хора, с шибаните им деца, с шибаните им празни колички... Какво правят там като не купуват нищо, демн ит.
Последно редактирано от marble : 12-06-2011 на 07:10
ебаси шибаното, честно
и времето се скапа, и имам за учене на животно, и ужс
абее.............................. :@
полудявам, честно
ебаси колко нямам късмет с всичко
се тая, все пак идва Коледа .... *престорено щастие*
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.