.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Love Box на Durex и слънчевата светлина

Подариха ми от тези кутийки и се оказа така,че съм си забравила раницата на плажа за 2-3 часа, а тя беше в джобче, до което стигат лъчи. Попринцип латекса променя формата си от топлината и се чудех дали за това време - от 9 до 11-12 ч. сутринта може да са се прецакали. Какво мислите?

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...

Re: Love Box на Durex и слънчевата светлина

Цитирай Първоначално написано от time2rock
    Подариха ми от тези кутийки и се оказа така,че съм си забравила раницата на плажа за 2-3 часа, а тя беше в джобче, до което стигат лъчи. Попринцип латекса променя формата си от топлината и се чудех дали за това време - от 9 до 11-12 ч. сутринта може да са се прецакали. Какво мислите?
    Това металните кутийки ли са?
    Ако не са били изложени на пряка слънчева светлина, мисля че няма да има проблем

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Да, металните са. А и според мен има двойна защита - първо кутийката, след това самият джоб на раницата. = ]

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от time2rock
    Да, металните са. А и според мен има двойна защита - първо кутийката, след това самият джоб на раницата. = ]
    И аз така мисля

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

нищо им няма от 3 часа
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Благодаря ви

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си