- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тийн пъпките УЖАС
Без рецепта е.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
^Не съм врачка и не знам дали ще си постоянна и ще си спазваш указанията по употреба.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Не искам да бъда досадна,но мисля,че поне едно посещение при дерматолог,ако имаш възможност няма да ти навреди.Аз лично не съм най-зле с акнето,но все пак отидох и лекарката ми даде мостра на един нов крем на Avene,който на мен лично много ми помогна,но то си е и до кожа.
Има си и цяла серия с гел и лосион към този продукт.
козметик-почистване на лице веднъж месечно..след 3-4 пъти лицето ми напълно се изчисти..и аз имах по челото![]()
There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .
Наистина и моята дерматоложка препоръчва посещения при козметик,но това е за черните точки. \Първоначално написано от JustMakeMeBelieveAgainN
/ А, при нея не е точно така.Наистина смятам,че ние от форума няма да сме най-компетентни по върпоса,освен ако някой няма точно същия проблем,но това си е мое мнение.
![]()
Аз пък като имам пъпки ги мажа с дебел слой крем Здраве 1-2 дена и ми минават.. пробвай нищо не губиш![]()
Американски форум - Питаш и ти отговарят
Руски форум - Питаш и теб те питат
Български форум - Питаш и ти обясняват колко си тъп
Мажи ги, нищо не губиш.
За мед козметика мога да препоръчам Ексфолиак- не знам дали ще можеш да си го набавиш, обаче. Ако не стане с него, си вземи http://static1.framar.bg/product/iwo...ritin-face.jpg
Уникално е. Мен ми изчисти цялото лице, но трябва упоритост. С 2-3 мазания няма да стане.Първоначално написано от kalpazanka
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Не знам дали ще ти помогне .. аз преди ползвах силицилов спирт и значително лицето ми се изчисти.Доволна съм ама според мен този спирт не е за всяка кожа : )
Както си решиш .. успех![]()
![]()
theo <333
да и аз използвам такова често. Той е малко по-силен и наистина действаПървоначално написано от gummybear
Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
и да им кажа да го дуxат!!!
МОМИЧЕ СЪМ!
Мен кожата ми стана на нищо от него.Първоначално написано от gummybear
Хора,седмица/две след като завършихме училище ми излязоха едни пъпки на челото.И все още са там.Мажа ги с какво ли не,но не се махат.Цяло лято е така.Излезе ли ми пъпка на носа,на брадичката,като я намажа с крем "Здраве" на следващия ден се маха,но тези на челото не мога да ги разкарам.Прочетох това за дерматолога.С направление ли се ходи и плаща ли се? / Ако да,колко ?
once they see you doing better without them,that is when they want you back !
За проблемна кожа препоръчвам козметиката на Ивостин, но все пак нямам кой знае какъв опит с такъв тип козметика, защото не съм имала сериозни проблеми.
Използвала съм почистващите серии на Ла Рош и на Ивостин - определено втората марка ме очарова повече.![]()
To infinity and beyond.
А г/д каква цена е?Първоначално написано от kalpazanka
Около 9-10 лв е кремчето.Първоначално написано от MissInd3p3nd3nt
Миличка, мисля, че не можеш много да избягаш от пубертета си, но ще те посъветвам да не се откаваш, да се мажеш и ако не сега, то след 1 -2 години кожата ще ти се отблагодари и ще се избистри. Просто използвай тоници, почиствай я, не се мажи с неща, които запушват порите.
Аз не съм имала пъпки никога, да чукам на дърво, но когато ми излезне се мажа с един коректор от Ейвън, като червило е и изсушава пъпката и до 2 дена я няма.
Ако искаш пробвай, но никога не го нанасяй на разранена пъпка.
Струва до 5лв.
Ако си взимаш салицилов спирт, много внимавай, защото може влошиш нещата. Най-вероятно проблемът ти се дължи на това, че навлизаш в пубертета, но може да има и други причини. Например, може да е от храната, която приемаш. Ако не се храниш правилно, тази статия може да ти помогне: Диета срещу акне
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Зависи дали е малката или голямата опаковка.Първоначално написано от MissInd3p3nd3nt
Какво толкова ще ви стане, ако проверите в нета цената на лосионите и крема?:P
Не знаех, че има малка опаковка. Последно като си го купувах, ми казаха, че е в нова опаковка и цената е малко по-висока.Първоначално написано от kalpazanka