- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тийн пъпките УЖАС
Ако още някой препоръча медикамент с рецепта, хвърчи без предупреждение!!!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
В моя град едни козметички правят спирт и много ми помогна
DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...
Първоначално написано от Rebirthing
Мoля ви се не се залъгвайте с тези козметици! Само с едно "почистване" при козметик и след това не можеш да се измъкнеш и след пубертетта от проблемна кожа!При козметик отивай само за вежди в никакъв случей не отивай на почистване защото в момента тепърва ще ти излизат пъпки защото си в такава възраст и ако сега отидеш ще си по-зле и отпреди, само могат да ти направят лицето на гъба нищо друго!
Аз съм напълно ПРОТИВ козметиците такива рани се появяват след това по лицето ,че цял живот от акне няма да се оттървеш! Като за начало иди на дерматолог не прави нищо на своя глава ,той ще ти каже точно за твоя тип кожа какво лечение да започнеш!![]()
Не казвам ,че всички са недоволни моята теза беше отправена към момичето и точно за голям проблем с кожата т.е исках да кажа ,че е абсурдно при тежко акне да се ходи на козметик защото пъпките когато са много изобщо не трябва да се стискат и пипат а козметиците това правят! А за тези които нямат такъв проблем естесвено ,че ще са доволни то това си е до ген и е хубаво кожата на лицето да се поддържа ,но и да си имаме напредвид при добър специалист!![]()
А да попитам. Колко ще струва консултацията с дерматолог? А може ли да взема направление за такъв от лекар?
Можеш да вземеш направление. Имаш ли 18?Първоначално написано от zlatit0o
На частно тарифата е различна. Не вярвам, обаче, да падне под 20 лв.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
е да, ама поне от това, което виждам на снимката, момичето няма ТЕЖКО акне(аз дори това не го смятам и за акне, ако става за въпрос :/) и не мисля,че ще и навреди почистване на лице при добър козметик.
There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .
Козметиците си позволяват да дават разни кремчета за лечение на несъществуващи проблеми. А и защо да троши пари по козметици, като може сама да се справи с проблема?Първоначално написано от JustMakeMeBelieveAgainN
е моята козметичка не ми е давала никакви кремчета за мазане o.0 просто отивах,почистваше ми лицето,маски,кремчета,глуп сти,но не ме е карала нищо да си купувам..докато моя приятелка ходи на дерматолог..то не са специални тоници,хапчета,кремове и какво ли още не..вярно,че и помогнаха до известна степен,но не напълно(тя вече наистина има тежко акне!).
There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .
Нямам 18Първоначално написано от kalpazanka
![]()
Аз съм на 16 и без проблем си взех направление за дерматолог от личната ми лекарка.Първоначално написано от zlatit0o
![]()
Благодаря, в най-скоро време ще отида![]()
Никакъв проблем няма да има да си вземеш направление иначе прегледа варира от около 30 лева!![]()
дамПървоначално написано от mine
Здраве - лека формула.
awerw♥
Acne Out!! Страшен е, много съм доволна, лицето ми се изчисти адски добре.![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Много им се дразня на тея пъпки... Чакам да ми свърши кит-а на Орифлейм и ще взема лосиона на Акне Аут.![]()
авторката ще ме извинява!! но да ви попитам не ви ли става нещо на ръцете от акне аут? ползвах го миналото лято и ръчичките ми се изсушиха адски много и се убелиха
по едно време го нанасях и с такива гумени ръкавици от аптеката... таа се замислих щом това се случи на ръцете ми (където кожата е мноого по-груба от тази на лицето) се получиха такива неща... дали е полезно за лицето??
![]()
Първоначално написано от kalpazanka
цена?
напоследък си мия лицето много често с гела с краставица и пъпеш на билка ии не съм пред цикъл и така се изринах брутално..не мога да се гледам направо...днеска мислех един гарние с четка да взема, но се отказах ..от това гледам има доволни..по рано и аз ползвах един лосион акне аут ама не ми помагаше след като го ползвах седмица-две и кожата привикна явно
http://biotrade.pixelflower.com/?p=48&l=1&id=1Първоначално написано от bloodyF
И на мен ми се случваше преди, но след всяко нанасяне вече си мия хубаво ръцете и няма проблем. За мен това е най-доброто средство за лечение на акне.Първоначално написано от cool4eto0
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Първо започни да миеш лицето си всеки ден със сапун. Супер лесно и ще престанеш да имаш пъпки. Другият и съвет е да използваш антисептичен крем, които поне при мен действа. Нанасяш го преди да си легнеш и ще видиш как ще започнат да изчезват. НО ЗАПОЧНИ ДА СЕ ГРИЖИШ ЗА ЛИЦЕТО СИ. Полагай и най-простите грижи - мий лицето си със сапун сутрин и вечер!!!
![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди!