.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 73 от общо 73
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Сапун не се ползва за миене на лице, особено такова с мазна кожа или акнеична! Само засилва продукцията на себум и ускорява запушването на порите и образуването на пъпки!
    Неслучайно има създадени серии за мазна и склонна към акне кожа. Там е необходимо да се регулират свойствата на себума, също така и да се матира кожата.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Сапун не се ползва за миене на лице, особено такова с мазна кожа или акнеична! Само засилва продукцията на себум и ускорява запушването на порите и образуването на пъпки!
    Неслучайно има създадени серии за мазна и склонна към акне кожа. Там е необходимо да се регулират свойствата на себума, също така и да се матира кожата.
    Казах го за да може да се замисли... Това е най-простият начин. Ако го е правила всеки ден да не е имала мазна кожа и акне. Въпрос на лична хигиена и принципи!!!
    Ако искаш да си щастлив - бъди!

Град
    пространството на Дисе
    С мазна кожа съм и не е като да не знам какво пиша. Сапунът не можа да ми помогне до 17-годишна. Тогава за пръв път минах на медицинска козметика.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

С мазна кожа съм и не е като да не знам какво пиша. Сапунът не можа да ми помогне до 17-годишна. Тогава за пръв път минах на медицинска козметика.
    Аз не казвам, че ще ги премахне, но е съвсем друго да си го миеш всеки ден. Все пак логично е, че трябва да се използват и други продукти, но явно момичето не е много запознато и не иска да се грижи за себе си. Затова просто нека отиде и си купи един сапун и да го използва....Колкото до самата мен до около 14години поддържах лицето си със сапун за лице и ми нямаше нищо.Сега продължавам, но вече използвам други продукти. Но хигиена си е основна. С каквото и да миеш лицето ти няма да имаш такива проблеми.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Момичета, взех си крема на акне аут.
    Мазах се вече 6 пъти за три дни. Нормално ли е да ме сърби лицето (по-точно пъпките)?

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    Мазах се вече 6 пъти за три дни. Нормално ли е да ме сърби лицето (по-точно пъпките)?
    Не!

Голям фен Аватара на taamara
    Мен също много ме сърбя, мисля, че е нормално, поради съставките, които съдържа .. след няколко дни като започнат да изсъхват пъпките и сърбежа отминава.

Аз също пуснах тема, на 14 съм имам 3-4 пъпки , но не ги искам, не са големи, но приятели препоръчаха да ги мажа 2 пъти на ден с медицински спирт.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    За Бога сапуна е ужасно агресивен към кожата на лицето !!! Вижте, друго е ако е изцяло натурален...със зехтин, масла и т.н. , но да си вземете най-обикновен сапун от магазина и да си мислите, че правите добро на кожата си...е не !
    Това е като рекламата на Дав със сапуна с една четвърт хидратантен крем, а то в състава си няма нищо подобно ! После да не се оплаквайте, че кожата ви е проблемна ...

Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от taamara
    Мен също много ме сърбя, мисля, че е нормално, поради съставките, които съдържа .. след няколко дни като започнат да изсъхват пъпките и сърбежа отминава.
    Благодаря, успокои ме

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o

Абсолютно нормално ползвала съм го на на мен лично не ми помогна .. не се притеснявай щом те сърби действа

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    Цитирай Първоначално написано от AnnaBella
    Казах го за да може да се замисли... Това е най-простият начин. Ако го е правила всеки ден да не е имала мазна кожа и акне. Въпрос на лична хигиена и принципи!!!

Мислиш си, че понеже не се е мила със сапун всеки ден, има мазна кожа и акне?

Цитирай Първоначално написано от blueberryyy
    Цитирай Първоначално написано от AnnaBella

Мислиш си, че понеже не се е мила със сапун всеки ден, има мазна кожа и акне?

Не! Просто ако е полагала грижи да не ги е имала. Мазната кожа както и да е, но за акнето. . . .Всеки може да полага грижи стига да го иска!

Град
    ..в близката далечина..
    Точно това съм пробвала, но нямаше абсолютно никакъв ефект.

Повече от фен Аватара на mar7inaaa
    ^^A цената на тези хапчета каква е г/д?

Град
    -----------------
    незнам дали ще ти помогне но аз всекиден си мия лицето с почистващ гел на евелин
    http://www.remedium.bg/catalog_img/257591.jpg сутрин и вечер после се мажа с този гел против поява на пъпки на орифлейм
    http://images.bizde.com/92/oriflame-...920920_r1.jpg] а после на самите пъпки им слагам и коректор ето го и него
    http://i.ebayimg.com/t/Oriflame-Pure-Skin-Hide-Treat-15ml-/20/!B2OBEkQBGk~$(KGrHqV,!hEE)8CN2)D+BMhnGjbMv!~~_35.J PGи поне веднъж на две седмици си правя маска с мед ето и как си я правя тази маска :
    миеш лицето си с топла вода за да отвори порите ти след това си сложи нещо на косата за да не я намацаш с мед .
    след това намажи цялото си лице с мед (няма значение какъв) и стой с маската около 10 минути след това си измий ръцете и направи масаж на зоните в които имаш най много пъпки после измий лицето си първо с топла после с студена вода и готово.
    на мене лично лицето ми веднага става мекичко и наистина ако правиш всичко това редовно ако имаш черни точки ше се махнат и пъпките също ще намалеят до минимум !!
    при мене има голям ефект надявам се и на теб да ти помогна
    Be SeXy :P

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Ако не се храниш правилно, тази статия може да ти помогне: Диета срещу акне
    В тази диета пише "Намали приемането на млечни продукти като мляко, сирене и сладолед." Може ли някой да ми отговори защо ?
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от cool4eto0
    авторката ще ме извинява !! но да ви попитам не ви ли става нещо на ръцете от акне аут? ползвах го миналото лято и ръчичките ми се изсушиха адски много и се убелиха по едно време го нанасях и с такива гумени ръкавици от аптеката... таа се замислих щом това се случи на ръцете ми (където кожата е мноого по-груба от тази на лицето) се получиха такива неща... дали е полезно за лицето??
    Acne Out Active
    активен лосион

Начин на употреба:

При кожа, страдаща от младежки пъпки, фоликулити и врастнали косми след обезкосмяване, Акне Аут Активен лосион се нанася два пъти дневно върху цялата засегната зона с обилно напоен памучен тампон до успокояване на кожата и пълното й заздравяване.

Ако пъпките са единични, лосионът се нанася 3-4 пъти дневно само върху тях.

Непосредствено след почистване на лицето (гръба, деколтето) при козметик употребата на Акне Аут Активен лосион е задължителна поне 2 - 3 пъти дневно в първите два дни след процедурата.

Употреба след бръснене и епилация за да се предотврати врастването на косми в кожата: Веднага след епилация или бръснене кожата се намазва с Акне Аут Активен лосион, а няколко часа по-късно намазването се повтаря. В продължение на 3-4 дни нанасяйте веднъж дневно Акне Аут Активен, а до следващата епилация профилактично нанасяйте Акне Аут Почистващ лосион.

ВАЖНО: След нанасяне на Акне Аут Активен лосион ръцете задължително да се измият с вода!

Източник: http://biotrade.pixelflower.com/?p=48&l=1&id=1
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Цитирай Първоначално написано от millmii

ВАЖНО: След нанасяне на Акне Аут Активен лосион ръцете задължително да се измият с вода!

Източник: http://biotrade.pixelflower.com/?p=48&l=1&id=1
    И аз си го купих и прочетох,че трябва да се мият ръцете с вода,след нанасяне-и всеки път си ги мия и нищо ми няма ^^

Супер фен Аватара на thebigsmile
    http://www.ebay.com/itm/Oriflame-Ant...-/260588934433
    Ето това ползвам аз и съм много доволна. То е на орифлейм и се нанася само в/у пъпките .
    I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Бих поспорил с теб.. Има и серия сапуни, регулиращи себума. Серията Акне Аут - много съм доволен от нея.. Има и лосион и сапун и крем и какво още беше.. Но сега си закупих Pure skin / Hide & treat и ще видим дали е добро и то, че Акне Аут-а свърши и пак леко набъбна леко акне..
    Колкото повече, толкова повече..
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6UztEfwHt14[/youtube]

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    стара тема/
    Hostis Honori Invidia

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от millmii Виж мнението
    В тази диета пише "Намали приемането на млечни продукти като мляко, сирене и сладолед." Може ли някой да ми отговори защо ?
    Защото се отделя един подобен на инсулина растежен фактор, който забърква метаболитни и хормонални каши и крайният резултат е акне.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си