- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Подмокряне :(
Здравейте приятели. Момче на 17 год съм и имам следния проблем: Когато съм с момиче по на близко( по страстни целувки, прегръдки и т.н.) Пенисът ми изпуска слуз(секрет) което знам че е добре за по добра смазка, но и ми е проблем защото не винаги съм в къщи с даденото момиче и тоя секрет излиза и чувстото не е много приятно там доло. Та въпроса ми е как да предотвратя това изпускане на този вид секрет.
като пораснеш ще спре
Престъпникът с пари е възприеман от съвременния свят като честен човек.
Дали това е причината? Защото имам приятели, на които не им става така.
Говорят ти пълни глупости ... Подобно подмокряне е напълно нормално когато мъжа е възбуден и тялото му желае секс.
Аз също мисля така. Както ние се подмокряме,когато сме възбудени,така и вие бе момциПървоначално написано от DragonLady
![]()
maDamn
Слуз ... хахаха![]()
Нормално си е , ако не ти харесва решението е просто - не се натискай с мацкки .![]()
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Не мога да разбера защо постоянно казваш на хората, че трябва да пораснат..всеки втори коментар ти е порасни.. колко да порасне човекът на 50 като стане ще спре ли да се подмокря като е покрай мацки ..Първоначално написано от prostobog
По темата според мен е нормално.
Не се заяждай с бог. На него тия работи не му се случват.Първоначално написано от Ducky
Първоначално написано от antifashionshit
нормално е .. просто си бил възбуден![]()
awerw♥
Първоначално написано от sapphire5
![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂
От възбудата е... особено ако водиш полов живот от скоро. С времето ще започнеш да контролираш възбудата си а от там и "подмокрянето".![]()
In a mad world , only the mad are sane...
Зависи от хормоните .. на някои са им по-спокойни, докато на други са по-Диви![]()
Но спокойно след време като престанат ще спре![]()
За нищо пак заповядай!Първоначално написано от Redcool
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт