.

Виж резултатите на анкетата: Нормално ли е да започнеш да пушиш на 16?

Гласували
117. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

93 79,49%
  • Да

24 20,51%
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 83
    Цитирай Първоначално написано от deni15
    Да не си луда недей..
    Аз много съжалявам за дето почнах и сега не мога да спра .Не вярвах че може да се пристрастя към това нещо,но...Пробвала съм да ги откажа ама нямам воля
    Дени ти на 15 ли си, Благодаря ти за съвета, но ако може да ми разкажеш как започна да пушиш, родителите ти как разбраха и наказаха ли те по някакъв начин? Благодаря ти много!

Цигарите са отрова. След като те карат да се тровиш, помисли дали си струва да имаш такива "приятели". Според мен, не започвай. А ако все пак ти се пуши, най-добре говори с вашите, те поне мислят трезво. Твой си е избора де.
    Тук трябва да кажа нещо умно.

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Не ги почвай.

Ще си хабиш парите на вятъра,ще смърдиш на кумин,ще направиш лошо впечатление на близките ти хора, а и може да загубиш доверието на Вашите,да не говорим,че и здравословните проблеми.

-
    Пправи си сметка що за стока са твоите ' приятелчета ' .
    -
    На мен ми се ще изобщо да не ги бях почвала,именно щот и мойте хора бяха като твойте В момента се връткам как да ги спра,а ги почнах от тъпотия..
    ла-ла-ла

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Не знам вашите родители какви са, че не ви хващат, но майка ми по едно време беше решила, че пуша, а аз половин цигара не съм изпушвала през живота си и нямам намерение да го правя. Просто бях решила да си колекционирам по цигара от всеки купон с надписана дата, защото обикновено като чистим сутринта и има останали навсякъде. И веднъж бях забравила да си взема и на връщане момичето с което се прибирах ми даде една и си я прибрах в джоба на якето. След месец някъде дадох на майка си същото яке при което ми го връща с въпросът защо има остатъци от тютюн в джоба ми Ама го прие доста добре де, нищо че даже не пушех
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Мега фен Аватара на Chacho
    Майка ми ми намира на 3 пъти цигари и ми прибра 10 запалки, без да разбере, че пуша. Доста ми се връзваше. Накрая, като й казах, ми призна, че не ме е била заподозряла.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Харесва ми да пуша, колкото и странно да звучи. По принцип не съм сериозен пушач, но когато ми се отдаде възможност да пуша, не я пропускам. Какво да ти кажа- ти сам/а си преценяваш дали да ги почнеш. Аз все още не се навивам да ги почна сериозно.

Голям фен Аватара на FantaMen
    Виж сега...На днешните времена с днешната младеж..12-16 години са нормални много неща който когато аз бях на вашата възраст си беше чиста лудост!Сега е нещо напълно нормално да се чукаш на 13-14-15 години...!Да започнеш наркотиците на 15-16... и така!На това да пушиш няма да му мине модата!Беше преди 5-10 години сега още е!Не започвай да пушиш само заради едни приятели(който всъщност не са ти приятели а просто познати с който си прекарваш деня)Ако наистина не го искаш не го прави...Едно че си иска част от парите за училище...друго че си преебаваш организма!Казвам това като човек започнал да пуши на 14 (то голямо пушене си беше 1 цигара на ден !!! )Не пушех почти година и половина и на 16 пак започнах покрай приятелите от класа (не са ме карали) и до сега си пуша!Знам че се преебавам хвърлям парите против здравето ми...но съм си казал че може 1 кутия да я пуша 2 седмици (обикновенно 20 цигари ми заминават за 10-12 дена) но трудно ще ги откажа и цигара няма да запаля!Не мисля че ми вреди кой знае колко много...Когато имам възможност винаги спортувам каквото и да е(сега лятото ходя да тичам всяка сутрин плуване и така)Ако толкова много желаеш (ти го желаеш не някой от познатите ти) опитай... но никой не ти го препоръчва!
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Град
    BurgasS
    Цитирай Първоначално написано от LoseeControl
    Цитирай Първоначално написано от deni15
    Да не си луда недей..
    Аз много съжалявам за дето почнах и сега не мога да спра .Не вярвах че може да се пристрастя към това нещо,но...Пробвала съм да ги откажа ама нямам воля
    Дени ти на 15 ли си, Благодаря ти за съвета, но ако може да ми разкажеш как започна да пушиш, родителите ти как разбраха и наказаха ли те по някакъв начин? Благодаря ти много!
    Неее не съм на 15 на 18 почти съм ,но на 15 някъде почнах просто защото бях в ново училище имах нови приятели,които пушиха и аз покрай тях. Наистина тогава мислех,че е голяма работа са държиш цигара,в началото ми се замайваше главата от тях,но ги понасях не ми бяха толкова гадни.Като почнах да пуша все се криех по тъмни места да не ме вижда никой,но постепенно започнах и по заведения , навсякъде.Пробвала съм на спра,но не мога.Даже веднъж бях на почивка с нашите и там те бяха непрекъснато с мен и не можех да пуша заради тях и едва издържах чак се будех посред нощ и излизах навън докато спяха.Дори не си носех цигари и обикалях да търся магазин да си купя.По принцип не пуша чак толкова много по десет на ден,но пия ли или ходя на дискотека от цяла кутия на сутринта имам само две три.Родителите ми са ме хващали преди,но мислят че вече не пуша.Разбира се реакцията им не беше добра ,защото не пушат.

Мега фен Аватара на gummybear
    Този навик не те прави готина .. по-добре недей !

theo <333

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Прави каквото си искаш, за цигарите няма значение на колко си години, при всички случаи си съсипваш живота.
    Просто е глупаво да го правиш, наистина.
    Отдавна вече не е модерно, въпреки че 13-17 годишните силно вярват, че е така.

Град
    Plovdiv
    Няма смисъл да се тровиш заради Сульо и Пульо. Те, ако са ти истински приятелки няма да те карат да пушиш, а ще те приемат, каквато си.
    Човек няма право да ревнува това, което няма!

Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33

Повече от фен Аватара на mirki4a
    Почни да пушиш, АКО ти се пуши,КОГАТО ти се пуши...Всяка възраст е подходяща.

М/у не се кълнете как няма да почнете да пушите,защото само след година-две-три ще търсите пари за кутия Victory (примерно).Когато бях в 8-ми клас имах 1 приятел,който точно така викаше,че няма да пуши никога,че било много гадно бла бла бла.Аз ги почнах в 9-ти клас и ги спрях втория срок на 10 (по собствено желание и от първия път).Той също ги почна в 9-ти клас но още не ги е спрял,а сега ще сме 12...

Само ако почнеш да пушиш не се крий от вашите.Кажи им...Аз така направих с моите и стигнахме до там,че си менкахме цигари и пушихме в хола вечер...
    Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Ако искаш след няколко месеца-година да ти се случи нещо подобно http://prikachi.com/images/378/3763378g.jpg почвай. ;д

На снимката липсват зипото, бензина и газта. На зипото му замина камъкът и съм го забутал някъде.
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от umri
    Ако искаш след няколко месеца-година да ти се случи нещо подобно http://prikachi.com/images/378/3763378g.jpg почвай. ;д

На снимката липсват зипото, бензина и газта. На зипото му замина камъкът и съм го забутал някъде.
    Еее, чак така дано да не стана, ако някога все пак ги почна!

Wow! Тва в торбата и то ли е George Karelias? И какви са оранжевите листчета?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Да ти имам проблемите

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Chacho

Wow! Тва в торбата и то ли е George Karelias? И какви са оранжевите листчета?
    Тва е полвин кило тютюн от търговиите за 20 и кусур лева. Не е кой знае кво, ама е аванта, така че ше се изпуши. Листчетата са оранжево OCB. Имам и черно, ама са много лютиви и ги държа на stand by, ако изпадне чайче отнякъде.

Абе тютюна не е като да пушиш боро, ама е по-добре от контрабандтните боклуци и г/д никви пари за цигари не се дават.
    Temet Nosce

벨야카

Е аз карах няколко месеца на тютюн, сега като отида на София пак ще мина на такова. То си зависи и от тютюна, вземах King и щях да повърна, но Golden Virginia/ George Karelias/ Choice са качествени. Аз минах от бяло боро на тях и ме кефят повече.

А оранжевите да не са от тези овкусените?

Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Е аз карах няколко месеца на тютюн, сега като отида на София пак ще мина на такова. То си зависи и от тютюна, вземах King и щях да повърна, но Golden Virginia/ George Karelias/ Choice са качествени. Аз минах от бяло боро на тях и ме кефят повече.

А оранжевите да не са от тези овкусените?
    Нормални са си. Карелиата е много готина и прекалено яко мирише, ама много пара. За 2 дена и половина, макс 3 заминава. 5,50лв пакета. Тоя тютюнец е леко дърварски, ама кат няма друго ще карам на тва, пък като ида в София сигурно и аз пак на Карелия ще се върна.
    Temet Nosce

벨야카

Абе пак е много по-оферта от кутии. А и сега си докачвам 100 листчета за левче и 120 филтри за 2 лева, и двете ОСВ-та, та за под 15 лева си вадя 100 цигари с Карелия или Вирджиния.

Мисли за здравето си.
    Няма какво друго да кажа... (:

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    Не съм изчела коментарите,ама ти нямаш ли си собствено мнение?И какво, ако в анкетата 90% са отговорили с ''да'' веднага ще отидеш и ще си купиш цигари. А тези твои приятели-нямам думи...
    Не шофирай, ако си пил!Направи
    услуга на себе си и на хората
    около теб!Прибери се вкъщи жив!

Съгласен съм с deni979. Толкова ли не можеш да прецениш сама кое е вредно и кое не, ако искаш да си съсипеш здравето - давай ! След време ще съжаляваш. И с чий акъл слушаш някакви пишлемета

Повече от фен Аватара на dark_angel3
    Цитирай Първоначално написано от flyingmonkey
    Съгласен съм с deni979. Толкова ли не можеш да прецениш сама кое е вредно и кое не, ако искаш да си съсипеш здравето - давай ! След време ще съжаляваш. И с чий акъл слушаш някакви пишлемета
    +1 Най-обичам хора без собствено мнение, и които се водят по стадото, имаш си глава на раменете.. Направи си сама изводите или ти трябва сульо и пульо за това?

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от dark_angel3
    Цитирай Първоначално написано от flyingmonkey
    +1 Най-обичам хора без собствено мнение, и които се водят по стадото, имаш си глава на раменете.. Направи си сама изводите или ти трябва сульо и пульо за това?
    Как обичам ''принципа на стадото''.Едната овца или единият козел започне да прави нещо и всички други тръгват след него.И после по улиците не можеш да различиш 50%от хората,защото са абсолютно еднакви...
    Не шофирай, ако си пил!Направи
    услуга на себе си и на хората
    около теб!Прибери се вкъщи жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си