- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Парене на гърлото при гълтане. Причини?
А ако ти кажат да се гръмнеш, ще го направиш лиПървоначално написано от LoseeControl
ти си решаваш дали да ги почнеш, ако искаш да си скъсиш живота с 20 години, успех...
Веднъж започнеш ли,след това е невъзможно трудно да ги откажеш.Казвали са ми го хора с опит.Това е като дрога.Започнеш ли,след време много ще съжаляваш.Едно,че толкова парички ще даваш за цигари,друго ,че здравето ти отива на кино.Не си струва!![]()
![]()
![]()
пуши ама пуши солети като мен![]()
![]()
То така се почва!Първоначално написано от mitky132
Temet Nosce
벨야카
Първоначално написано от mitky132
Една приятелка си пуши цигари, но от време на време пуши и солети като я запали и започва да мирише много приятно, все едно току-що си си извадил филийката от тостера!![]()
Съветвам те да не допускаш грешката която направих аз, както и много други. Повярвай ми, да спреш да пушиш е много трудно, аз лично вече ги спирам за безброй поредни пъти.
Старият ми акаунт е kalashnik.
Мале на 15-16 години и тръгнала да пита из форумите в нета дали да почне да пуши или не, дали е готино да пушиш или не. Еми момиче не можеш ли да прецениш кое е вредно и кое не ? А почнеш ли 1 път няма спиране после...
Ахахаха, любимия ми лаф. Даже и на себе си го казвам.Първоначално написано от FirkinF
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Никога не съм пушил редовно и ми е много странно като видя "много трудно се спират"Какво изпитвате като не пушите? Толкова ли ви е трудно просто да си наложите да ги спрете?
Много неща те подтикват да запалиш една цигара и е трудно да не запалиш, защото ти харесва. Напрягаш се и издържаш 1-2 дена. Проблема е, че ти се допушва и след седмица, и след месец. Въпрос на постоянна воля, а не на напън. Също така, след 2 седмици си си казваш: "Абе защо ги спрях въобще? Очевидно е, че мога, хайде ще ги спра след половин година." Back to level 1.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
А как и защо ги почвате? От гъзария? От любопитство? Нормално ли е, че не изпитвам никаква нужда да пуша![]()
![]()
Първия път от гъзария и любопитство. Втория знаех чувството и реших, че искам да пуша. На любопитството най-трудно се устоява, но ако не пушиш, без проблеми можеш да си останеш непушач.
Аз лично пропуших от нерви, просто от даскало, а и не само от него, имаше моменти в които бях много нервиран, и в началото си изкарвах яда на каквото и когото ми попадне, но в един такъв ден, един пич ми каза да пробвам да пуша, и пробвах, прав беше, успокои ме. И така започнах да пуша само като съм нервен, после се почна и по купони, после по 1 дневно, а сега се очудвам сам на себе си като се сетя някъде към обяд, че кутията купена сутринта е празна или почти празна.
Не само че е любим на много хора, ама и много верен.Първоначално написано от Chacho
Според моите наблюдения идва време когато ще е модерно да не пушиш (за училище говоря). Гледам, че все повече хора се опитват да не пушат. Не знам дали така е масово или само около мен, но се надявам, че наистина ще дойде момент, в който учениците ще са горди, че не са започнали.
Всяко поколение се противопоставя на предното, спокойно. Кат знам кви беаме, добри времена се задават.
То май вече не е модерноПървоначално написано от N0pe
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Първоначално написано от Chacho
С всяка година става все по-зле, но това е мое мнение!![]()
Слаба си в главата, къде е нормалното да пушиш езобщоПървоначално написано от LoseeControl
Нито ще си интересна, нито нищо, просто компанията ти е тъпа, а не ти се пуши, просто искаш да си пробваш, пък после ще ти се пуши и ква полза? Вади си сама изводите, защото за 16 годишна мнението ти по собствената ти тема е оригинално тъпо и е като на дете!Кой нормален 16 годишен с всичкия си задава въпроса,дали е страшно и че го е страх да не пропуши?
Пък аз съм на 13 и смятам ПРОПУШВАНЕТО за избиване на комплекс, останалото е липса на воля за отказ![]()
Така е, но спирал ли си ги за 6 месеца и след това да запалиш?Първоначално написано от Chacho
Чувството е отвратително все 1 хващаш цигара за 1ви път..
Ама якото е, че като си пиян и кат свърши пиенето кат завъртиш 1 фас
ии та вкарва пак в джаза
Основно за това ги пуфкам аз - като пия![]()
Пуших 1 година, не пуших 6 години и после пак пропуших. Първият път ми беше гадно, вторият - не. Но определено не съм се тормозил през 6-те години, само известно време след като спрях.
Много са тъпи да те карат да пушиш..
Може веднъж да пробваш,за да видиш какво е,обаче не започвай всеки ден.Аз никога не съм си мислела,че редовно ще започна да пуша..Пробвах веднъж..След това почнах всеки ден и си викам,че нищо няма да ми стане и няма да се пристрастя,ама не.
Иначе като казах на наще,че пуша,не го приеха особено добре и ми казаха да ги спра,но в последствие свикнаха с мисълта.![]()
Благодаря на всички за мненията!))
ако ме питаш мене изобщо не започвай да пушиш няма никаква файда от това
----------------------