- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как да държа на алкохол
Здравейте, попринцип не пия много, но когато тръгнем да пием с приятели и аз се напивам бързо. Има ли някакъв номер с който да издържам повече ?
Пий по-малкоИначе яж преди да пиеш, главно тестено и мазно. Не смесвай много видове твърд алкохол и за нищо на света на смесвай бира с твърдо. Ако тръгне да ти става лошо, водата с лимон помага.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Не пий на екс, а бавно, не смесвай много, много ии яж...
ЗСТДГБЙК
Разбира се, колкото по-малко пия толкова по-трудно ще сенапивам, но ... Казвали са ми, че ако изпия една лъжица алио/зехтин няма да ме хване ?
За олиото и зехтина не знам, но както казаха преди мен ЯЖ преди да пиеш и не смесвай алкохола![]()
![]()
![]()
За да не се напиваш толкова бързо,не е нужно само да пиеш по-малко и да ти е сит стомаха.Нужен е тренинг.Ако пиеш редовно,може да избегнеш лесното напиване.
ПП Като не носиш,защо се оставяш да ти влияят колко да пиеш?
Първоначално написано от DesireToFire
![]()
Ако можеш не пий. Мъжкото не е да се направиш на крак от маса, а да знаеш кога да откажеш.
аз пък съм чувала че ако пиеш повече наведнъж, по няма да те хване защото ако пиеш по малко рецепторите на езика ти предават до мозъка че си изпил повече и някакви такива нещаможе и да са глупости
![]()
Така съм се напивала най-гадно...Първоначално написано от lorager0va
Шофирай разумно - стигни жив!
Да ти кажа , по-добре е да се напиваш от малко а не от много , за да не даваш сумати пари за алкохол . Едно момче таке не може да се напие и си взима цяла бутилка за себе си![]()
П.С като се напиваш бързо просто пий по-бавно
Попринцип това с тестените неща е добра идея, но иначе не е нещо можеш да научиш, а нещо, с което се раждаш.
青の祓魔師
Яж преди да пиеш,но не прекалено много,за да не се окаже,че си се надул и не можеш да изпиеш достатъчно,че да те хване поне малко.
Яж по време на самото пиене-не да нагъваш сандвичи,ами салата,луканка и т.н.
Най-важното,за да ти отговорим по-точно:какво точно разбираш под напиване?Това да ти стане весело и да ти се поразвърже еика или това да не можеш да уцелваш вратите?
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Ами номер няма, аз лично бих ти дала съвт, който получих от една позната на родителите ми.Когато пиеш примерно водка, знаеш , че сега е нашумяло водка с кола, вземи по-голяма чаша и налей количеството водка вътре, разреди го с кола или спрайт и пии, може да добавяш още кола и така чашата ти да изглежда пълна, но това е по-скоро за момичетата
.................
Или държиш или не.Метаболизмът ти е генетично заложен.Можеш да се тренираш,до известна степен,само ако пиеш много и редовно.Обаче границата между тази тренировка и алкохолизъм е тънка,не ти го препоръчвам този метод.Първоначално написано от Yapp
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Трябва тренировки!
Rock n Roll!!!!!!!!!
Трябва тренинг по принцип, но не си струва да се тровиш редовно, за да свикнеш да "държиш" на алкохол. Не искам да звуча като пенсионер, но пий колкото да ти е весело и си знай мярката, защото стават големи сеири, за които съжаляваш дълго време накраяПървоначално написано от Yapp
![]()
Има си плюсове - излиза ти по-евтино да се напиеш, както и не поемаш толкова мн количество отрова .
Недей да пушиш докато пиеш, защото от това също те хваща повече.
Ако организма ти не е свикнал и не държи на алкохол - ти няма какво да правиш.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Като те чета, не мисля че пиеш за собствено удоволствие, то аз не пия, не изпитвам удоволствие и съответно не мога да ги проумея тези неща. Но няма нужда да пиеш/пушиш за фасон. Ако повече ти харесва Спрайт или Капи, пий си тях.
Този път поне доста по смисленни отговори от минали теми за алкохолол.НО...все пак не ги слушай за тестените изделия.Ако изям 1 хляб или 20 кроасана няма да се напия ли?Глупости...и не яж мазни храни от рода на пуканки чипис и т.н!Яде се пържени картофи,пилешки филета,пиле,Луканки,Дюнери! Шопската с повече олио! Не съм пробвал само чисто олио но не ми се вярва да става...Олиото в смес със вода е за изтрезняване..
Както казаха по горе тялото ти е такова че не държиш много...Пиеш вино или бири и си готов...Може алкохола който пиете да е ментак...Пил съм по 600-700 ml водка...а от 10 шота BG Текила не можах да стана от масата...Уискито и Водката са 40%-а ама 1 Уиски ако изпия и съм долу пък водки с натурален сок или Sprite моа си гълтам бая време!
п.П: Само да не ме питаш след седмица как се изтрезнява!![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Един познат винаги си взема питбул и го изпива... след тва нищо не го хваща![]()
Веднъж ще го хване и ще му ебе майката!!!!...Айде от PitBull не ама от Monster....не бих го събирал аз
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
един съвет от група руснаци в Созопол: преди да пиеш, изяж една филия, напоена с олио или намазана хуубаво с масло![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞