.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Голям фен Аватара на eminemfenka
    Не мешай.

Яж.

Пий кафе,или енергийна напитка,айрян.

И не пий вода!
    ла-ла-ла

Голям фен Аватара на FantaMen
    Ако яде после като пие алкохола пак може да му дойде в повече и отиде... мусаката е сготвена!Казаха ти не трябва да ядеш много...а малко но мазно...20 % от алкохола ти се разгражда в стомаха...Останалите 80 % отиват в черният дроб.Където той разгражда 15 ml чист алкохол!Не всеки държи на алкохол... всичко е до това какъв ти е организма!

П.п МОЛЯ ВИ .. когато се некомпетентни не пишете!!! От къде го измисли това да не пие вода???Първо мисли после пиши! Tази тактика води не само до по-малко напиване, но и значително намалява последствията от алкохола на следващия ден!Водата заедно с алкохола помага с обезводняването и ускорява отделянето на токсичните елементи от организма!
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от FantaMen
    .Ако изям 1 хляб или 20 кроасана няма да се напия ли?Глупости...и не яж мазни храни от рода на пуканки чипис и т.н!Яде се пържени картофи,пилешки филета,пиле,Луканки,Дюнери! Шопската с повече олио!
    Аз ако изям 1 хляб или 20 кроасана да ти кажа определено няма да се напия - след толкова ядене просто няма да ми се пие
    Дюнери не яж,предполагам не искаш хората да припадат,като им дъхнеш...
    В общи линии не ти трябва да държиш на алкохол.Пиеш,докато ти стане весело и това е.Колкото повече алкохол ти трябва за това,толкова повече ще се надуеш,толкова повече пари ще дадеш и толкова повече мозъчни клетки ще утрепеш
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Истината е чашка олио, както вече се каза, и една филия добре наръсена с кафе. Но защо по дяволите?

Фен Аватара на aLeXx4
    Град
    София-я-я-Я!
    Ами тренинг друго не мога да ти кажа.. Като пиеш системо и свикваш да издържаш повече
    Не се цепи от колектива, защото ще ти го нацепят колективно :}}

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...

Re: Как да държа на алкохол

Цитирай Първоначално написано от Yapp
    Здравейте, попринцип не пия много, но когато тръгнем да пием с приятели и аз се напивам бързо. Има ли някакъв номер с който да издържам повече ?
    преди да почнеш да пиеш се наяж хубаво но не пий нищо... особено пък бира!

Guest
    е като не може да пиеш-не пии ! какъв мислиш че се праиш като пиеш.. ами и не можеш

Супер фен Аватара на badsector
    Алкохолът е захар. За да забавиш навлизането му в кръвта трябва да приемаш мазнини и целулоза. Салата със зехтин е добър вариант. Хубаво е преди да пиеш, или в по-лошия случай, по време на пиенето, да приемеш и някакъв протеин. Това ще стимулира отделянето на глюкагон, който да неутрализира до някаква степен влиянието на инсулина, който ще се отдели от разграждането на алкохола. Отделно алкохолът е диуретик. Изкарва ти водата от тялото, концентрацията на захар в кръвта се повишава, а самата кръв се сгъстява. В резултат на сутринта имаш махмурлук. Затова пий много вода, когато се друсаш с алкохол.

Голям фен Аватара на D3NG3rZ0N3
    Не пий на гладно, не пий бързо (без ексове), не смесвай няколко вида алкохол. Това са 3-те златни правила. Може преди запой да изпиеш 100гр. олио.

защо ти е да пиеш повече? като не можеш да пиеш много не се наливай и аз съм така

Голям фен Аватара на Ankh
    След като не можеш да пиеш, не го прави.
    Или няма да се впишеш в компанията...?!
    Убивате ме, само се чудите как да се правите на интересни.
    "Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"

И мен много лесно ме хваща ... Нямаш тренинг може би (т.е вероятно пиеш рядко), но пък по-добре така, тъкмо ще си знаеш мярката.Тъпо е да се напиваш до безпаметност и в никакъв случай не е някакъв героизъм.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Лесно - просто не пий

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    SonataArctica
    да то така става...

Цитирай Първоначално написано от D3NG3rZ0N3
    Не пий на гладно, не пий бързо (без ексове), не смесвай няколко вида алкохол. Това са 3-те златни правила.
    true.

awerw

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Пиенето е, за да ти е весело и най-вече пиеш когато искаш и колкото искаш. Кви са тея избивания на комплекси от тва кой колко може да издържи и после 'вижте ме кой съм аз, толкова и толкова изпих' ? Правиш си кефа, а не да се наливаш

Иначе по-често трябва да пиеш за тренинг, да не смесваш различни видове алкохол и да си хапнал преди тва.
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Цитирай Първоначално написано от sapphire5
    SonataArctica
    да то така става...
    Защо пък да не става?

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica
    Защо пък да не става?
    Защото в тази възраст нямат достатъчно интелект, за да властват над хормоните си. Затова действат под тяхно нареждане, напиват се и се ебат като зайци. Някои го правят цял живот.

Повече от фен Аватара на Miichelle
    Щом не можеш да носиш, недей да се насилваш
    yep.... reality bites -.-

badsector вярно е, но не всички са такива, каквито ти ги описваш. но масово - да

Мега фен Аватара на iiordanova
    Мен не ме хваща толкова лесно, а пия на екс и на гладно понякога се е случвало. Пуша и смесвам алкохола. И все пак не ме хваща много лесно. Както и да е.
    До тренинга опира всичко.

=D> страшни стее..страхотни съвети давате..вместо да му кажете да не пие,вие се опитвате да се докажете колко големи пиячи сте и как и той да стане..ЕВАЛА

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Трябва да си ял предварително. И на една глътка червено вино, 2 глътки вода.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    или се напиваш 4 пъти почти до смърт, или най-малкото колкото да си издрайфаш всичко от стомаха + стомашните сокове... после по-малко ще те хваща дори като не си ял... истина е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си