- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как да държа на алкохол
Не мешай.
Яж.
Пий кафе,или енергийна напитка,айрян.
И не пий вода!
ла-ла-ла
Ако яде после като пие алкохола пак може да му дойде в повече и отиде... мусаката е сготвена!Казаха ти не трябва да ядеш много...а малко но мазно...20 % от алкохола ти се разгражда в стомаха...Останалите 80 % отиват в черният дроб.Където той разгражда 15 ml чист алкохол!Не всеки държи на алкохол... всичко е до това какъв ти е организма!
П.п МОЛЯ ВИ .. когато се некомпетентни не пишете!!! От къде го измисли това да не пие вода???Първо мисли после пиши! Tази тактика води не само до по-малко напиване, но и значително намалява последствията от алкохола на следващия ден!Водата заедно с алкохола помага с обезводняването и ускорява отделянето на токсичните елементи от организма!
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Аз ако изям 1 хляб или 20 кроасана да ти кажа определено няма да се напия - след толкова ядене просто няма да ми се пиеПървоначално написано от FantaMen
![]()
Дюнери не яж,предполагам не искаш хората да припадат,като им дъхнеш...
В общи линии не ти трябва да държиш на алкохол.Пиеш,докато ти стане весело и това е.Колкото повече алкохол ти трябва за това,толкова повече ще се надуеш,толкова повече пари ще дадеш и толкова повече мозъчни клетки ще утрепеш![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Истината е чашка олио, както вече се каза, и една филия добре наръсена с кафе. Но защо по дяволите?![]()
Ами тренинг друго не мога да ти кажа.. Като пиеш системо и свикваш да издържаш повече![]()
Не се цепи от колектива, защото ще ти го нацепят колективно :}}
преди да почнеш да пиеш се наяж хубаво но не пий нищо... особено пък бира!Първоначално написано от Yapp
е като не може да пиеш-не пии ! какъв мислиш че се праиш като пиеш.. ами и не можеш![]()
Алкохолът е захар. За да забавиш навлизането му в кръвта трябва да приемаш мазнини и целулоза. Салата със зехтин е добър вариант. Хубаво е преди да пиеш, или в по-лошия случай, по време на пиенето, да приемеш и някакъв протеин. Това ще стимулира отделянето на глюкагон, който да неутрализира до някаква степен влиянието на инсулина, който ще се отдели от разграждането на алкохола. Отделно алкохолът е диуретик. Изкарва ти водата от тялото, концентрацията на захар в кръвта се повишава, а самата кръв се сгъстява. В резултат на сутринта имаш махмурлук. Затова пий много вода, когато се друсаш с алкохол.
Не пий на гладно, не пий бързо (без ексове), не смесвай няколко вида алкохол. Това са 3-те златни правила. Може преди запой да изпиеш 100гр. олио.
защо ти е да пиеш повече? като не можеш да пиеш много не се наливай и аз съм така
След като не можеш да пиеш, не го прави.
Или няма да се впишеш в компанията...?!
Убивате ме, само се чудите как да се правите на интересни.
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
И мен много лесно ме хваща ...Нямаш тренинг може би (т.е вероятно пиеш рядко), но пък по-добре така, тъкмо ще си знаеш мярката.Тъпо е да се напиваш до безпаметност и в никакъв случай не е някакъв героизъм.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
SonataArctica
да то така става...![]()
true.Първоначално написано от D3NG3rZ0N3
![]()
awerw♥
Пиенето е, за да ти е весело и най-вече пиеш когато искаш и колкото искаш. Кви са тея избивания на комплекси от тва кой колко може да издържи и после 'вижте ме кой съм аз, толкова и толкова изпих' ? Правиш си кефа, а не да се наливаш
Иначе по-често трябва да пиеш за тренинг, да не смесваш различни видове алкохол и да си хапнал преди тва.
Защото в тази възраст нямат достатъчно интелект, за да властват над хормоните си. Затова действат под тяхно нареждане, напиват се и се ебат като зайци. Някои го правят цял живот.Първоначално написано от SonataArctica
Щом не можеш да носиш, недей да се насилваш![]()
yep.... reality bites -.-
Мен не ме хваща толкова лесно, а пия на екс и на гладно понякога се е случвало. Пуша и смесвам алкохола. И все пак не ме хваща много лесно. Както и да е.
До тренинга опира всичко.
=D> страшни стее..страхотни съвети давате..вместо да му кажете да не пие,вие се опитвате да се докажете колко големи пиячи сте и как и той да стане..ЕВАЛА
Трябва да си ял предварително. И на една глътка червено вино, 2 глътки вода.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
или се напиваш 4 пъти почти до смърт, или най-малкото колкото да си издрайфаш всичко от стомаха + стомашните сокове... после по-малко ще те хваща дори като не си ял... истина е