- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-важното за предеякулационната течност
След като казваш ,че има сперматозоиди в предеякулационната течност ,само ако преди това е имало свършване,тогава защо толкова момичета всеки ден пускат теми тук и се страхуват да не са бременни? Един вид казваш ,че не е проблем и няма бебе ако хората се чукат,ако е само по един път.Защо тогава всички съветват да се прави секс винаги с презерватив ?(не е само заради болестите)![]()
![]()
![]()
По-скоро твоят съвет е глупав,защото някои ако те послуша,ще тръгне да прави секс без презерватив.![]()
Като пораснеш малко ще ти разкажа. Просто сега искам да предупредя момчетата, че ако искат да правят това нещо, задължително да отиват до тоалетна по малка нужда преди половия акт. Също така и момичетата да предупреждават партньорите си относно това.
Момче,говориш пълни безумия,които не са добър метод за предпазване.Преди тоалетна,след тоалетна...дрън,дрън... В предеякулационната течност могат да се съдържат сперматозоиди независимо за кой пореден акт става въпрос.Това се случва,защото предеякулационната течност се отделя малко преди еякулация и съвсем малка част от еякулацията може да попадне в предеякулационната течност преди да е настъпил момента на кулминацията на половия акт
. !!!
Нещо си се объркала. Предеякулационната течност изпълнява функцията на лубрикант и неутрализатор на пикочната киселина. Единственият начин, пеи който може да има наличие на сперматозоиди е, когато момчето е свършило преди това, като остава малко в пикочния канал.
Грешка!Първоначално написано от Tokra
Давам ти жив пример- аз, както и други живи примери в бгмама. Както и оная мацка в линка по-нагоре. Не дрънкай глупости, че заради такива компетентни като тебе абортите зачестяват все повече и повече!
Грешка! Тези примери са точно от това, че са некомпетентни по тази тема и не знаят какво да правят. Жив Пример! С приятелката ми съм го правил когато е била в овулация, а аз съм сигурен, че имам такава течност! Но пак ви казвам, малки сте да знаете защо ви казват така тази история с предеякулационната течност! Но нищо, ще приема забележките ви и се радвам че искате да ме оспорите.
Това, че приятелката ти е извадила късмет, не означава, че всички ще извадят. 1 ден преди овулация го направих с приятеля ми ВЕДНЪЖ без кондом и преди това не беше свършвал. Познай какъв беше теста 2 седмици по-късно!Първоначално написано от Tokra
Моме, за късмета в биологията няма място. Всичко си е сложни последствия от системни действия. Но добре, все пак ще кажа, че греша, пък вие се пазете. Само едно разбери, вашето твърдение е равнопротивопоставящо се на моето твърдение. Този раздел не е изучен напълно, но явно си е въпрос на патене, който в твоя случай мога да го обясня в няколко варианта. Но както и да е. Пазете се. Като си изпатя ще споделя.![]()
Tokra, беше ми попаднала статистика, че за период от 2 години при 70% от двойките, практикуващи прекъснат полов акт, настъпва бременност. Ако няма бременност, значи партньорите имат репродуктивни проблеми.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
theeye770 ,kакво стана с бебето?Първоначално написано от theeye770