- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Напушване
е това е поста!Първоначално написано от badsector
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Kato cqlo s kakvato naglasa pyshish taka shte se chyvstvash..ako se nafilmirash che ti e losho i pochnesh da se depresirash estestvenno nqma da ti e priqtno,no ako mislish pozitivno i si vesel shte ti e mnogo dobre,prosto ne ispadai w panika wsichko idwa ot filma koito si nabivash :}
Пхахахахах
Само искам да разбера кое е вредното! Който иска да разбере истината за тревата да гледа http://www.youtube.com/watch?v=MESZh-_uyUQ
Въпроса е спорен.
Колкото и да те убеждават тука да не го правиш, ти пак ще го направиш, щом се интересуваш и искаш, няма какво да те спре. Всичко зависи от самата трева, дали ще е някъв боклук или ще те хване, както се казва. Аз примерно, когато пропуших първите месеци дори изобщо не усещах нищо, имам предвид, че не ме ловеше. Сега ( от около година-две) не искам и да поглеждам такова, много по-добре е когато си себе си.
И знай, най-грозното нещо е напушена, дрогирана, пияна малка 14-годишна пикла.
ee shto nema kkoi da mi nameri i na men takava post abe batka ot edna drupka da se praa a ne da pusha po edno 10 i da se napusha i sled 3 4 chasa pak da si tursa iskam silna POSTAAAA i da pusheneto e kato orgazam be strahotno e nemoje da se upishe trqbvad as e probva nqma da sujalqvash ama pushi treva aa ne bilka![]()
+1 Точно ;д
Всичко си е до нагласата . Аз лично къде ли не съм била напушена(вкл пред нашите) и никой не е разбирал, въпреки че очите ми стават като светофари хахах Според мен най -много очите да те издадат ,но ако запазиш самоконтрол и не се филмираш на макс можеш да измислиш 1000 извинения защо са ти червени очите ;д.
само един съвет..повече от веднъж на 3 месеца не си заслужава..еуфорията от първите напушвания с времето изчезва и цялата тая простотия си подпомага усилено за деградация.. :\
Това със смъртта е вярно. При мен беше така исках да остана сам. Всеки ме спираше от приятелите. Бях отпаднал нямах сили и знаех защо се събират хора при мен. Хора много хора мислех, че съм мъртъв и това което виждам не са хора от улицата а това са близки които идват на погребението ми. Разбрах каква е цаката да не ми става така а да ми е на кеф. Не трябва да мислите. Това е всичко, ако мислиш наистина можеш да умреш без да усетиш. Трябва да се смееш не се ли смееш става това със смъртта. Това е марихуаната,джойнта или или както му викате е друг разум който те садва ако мислиш. Не е лошо. Не знам защо не ме накара да се смея ? Просто си казах ако тръгна да се правя на напушен май дали ще се оправят нещата и те се оправиха. Довиждане.
Това изобщо не е доказано. Считат се за доказателства глупости, написани от някой си. Не може да се сравнява едното с другото. И освен това, алкохол пие почти всеки и никой, който знае как и колко да пие не си е навредил.
Смъртните случаи са много повече от свръх доза, докато за алкохола, трябва да изпиеш огромни количества, за да се случи нещо такова и пак ще е трудно да умреш. Проблем с алкохола може да имаш единствено, ако си възрастен алкохолик и не правиш нищо друго. През останалото време, ако си човек с поне малко мозък ще знаеш по колко да пиеш, за да ти стане весело, без да повръщаш и/или припадаш и т.н.
А за тревата - има хора, на които им действа доста зле, но не спират, явно са малоумни или не се усещат колко тъпо изглеждат...
П.П. Няма лошо, на когото му харесва, да си пуши. Аз просто съм доста против вече. Всеки си знае за себе си.
0
Da ti obqsnq za trevata na 98/100 ima shans sig da im stane losho ot trevata i to ako purviq put e s desqtka ili gram edno pet dvama choveka i ste lesh vinagi trqbva da mislish pozitivno ako si mislish che ti e losho naistina she ti stane trq da sa otpusnesh i she ti e qko dori purviq put moje da ne te hvane ako toz sus koito she pushesh e neopiten i neti obqsni kak da pushish durpash moshno da si napulnish dropa i zadurjash kolkoto mojesh i tova e obshto zeto vinagi si nosi voda ako iskash da te otpusne si kupi neshto deto she te nahrani kogato se naqdesh te opuska ako iskash da zatapish ako pushish cigari ama tui te hvashta poveche![]()
i tui
хахаха дърпайте бе няма грижи
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Темата е от 2011та, ама карай.
Ако човек е достатъчно осъзнат, за да може да се контролира и да не му става напушването самоцел или да го прави често, няма лошо, естествено ако може да съобрази къде и кога, като последното е пряк свързано с думите до първата запетайка. А си осъзнат човек най - малкото тогава, когато започнеш да правиш неща не защото другите ги правят, защото е модерно или защото какво ще кажат хората, а защото ти носят някакво удоволствие, правиш ги с ясното съзнание, че не пречиш и няма да пречиш на никого, не за да се похвалиш и след това не ходиш да ги коментираш с някого като геройство. Тоест ако искаш да се напушиш за идеята и после да ходиш да го играеш черен рапър, да викаш йо мен знаеш ли как се напуших и демонстративно да влезеш с черни очила в час, тогава не го прави. Примерът е крещящ, но се надявам да се разбира идеята.
Лично аз смятам, че напушеният човек е много по - малко склонен към антисоциално поведение, отколкото пияният човек и това съм го наблюдавал многократно. При много редки употреби можеш да извлечеш ползи от тревата дори. Проблем става, когато започнеш да пушиш често (по мои наблюдения над 2 пъти годишно), защото, отново по мои наблюдения, започва да се образува навик, изразен в това, че започваш да мислиш, че нищо няма да ти стане и е много готино. И лежейки на това ухо, започваш да пушиш по много, точно както някои хора започват да пият ежедневно без да са алкохолици. От прекомерно пушене на трева СЕ затъпява. От рядко и контролиарано пушене няма да ти стане нищо, даже може да си подредиш съзнанието. Така че и тук, както и навсякъде истината е като малките букви по рекламите за алкохол (консумирай с удоволствие и мярка). Вероятния ефект е да не те хване изобщо, ако не си пушил, като цяло ефектът е седативен, започва да ти става весело, да виждаш всичко по - цветно, като няма после махмурлуци и екстри от пиянството, чуваш музиката повече, това не може да се обясни точно, поне от мен. Твърдя, че тревата не е наркотик, защото ако е, то и гроздето би трябвало да е. Има и неприятен сценарий - да препушиш и да почнеш да драйфаш. При всичките три изброени случая, ще си много гладен накрая и ще се наядеш на животно и ще спиш като пън.
Абсолютно не си помисляй да пушиш, ако ще извършваш в този и следващия ден нещо, свързано с мислене, което да ти е важно (контролно, работа) и не си помисляй да шофираш и да общуваш делово с хора. Вашите няма да те разберат ако не се филмираш, което е много вероятно, ако преди не си пушил обаче. Очите се лекуват с визин. Ако искаш да не те усетят те съветвам ако не си пушил преди, да имаш едни 5 6 часа от пушенето до виждането с вашите. И още веднъж да кажа - против тези неща съм. По принцип.
Последно редактирано от prosto_chovek : 12-10-2016 на 18:35
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
и ко кат пушиш трева голям маняк ли ситочно от тревата се тръгва към пикото, после кока мока...
Не се занимавайте с глупости,няма нужда от трева за да ви е хубаво настроението.
изглежда доста абстрактно, като сън е
subway surfers