.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Мега фен Аватара на fenkaaa

Рожден ден и годишнина.. ХЕЛП

Здравейте,знам че мразите тези теми и ви е писнало от тях,повярвайте на мен също,но просто няма начин,трябват ми повече съвети .. Приятеля ми има РД на 31 октомври,а едва след 3 дни (на 3 ноември) правим една година.За съжаление няма да разполагам с много пари тогава и се чудя как да нагодя нещата Много иска една тениска,поръчка от интернет,която струва към 20лв общо.Казвал ми е,че иска и ланец да му подаря някой ден.. ама не знам дали ще намеря хубав за тези пари

Та ако някой има идея какво да му подаря на мястото на ланеца (по случай годишнината) нека каже.. Само да не е снимка,вече му подарих за 6-те месеца

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Ланец за 20 кинта? От онея дебелите? Не знам колко струват, но мисля, че няма да е малко. Може някоя сребърна верижка. За двете събития заедно... За рд-то му подари картичка, нещо по-малко, целувка и една приятна вечер заедно, но да не разкриваш за другото. Ако не стигнат парите, потърси от някъде.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

с какви пари горе-долу разполагаш , идеята за вечерята наистина ми се струва добра , но не мисля че ще оцени само това , тряаа има бонус :Д и какъв ланец иска златен или сребърен ? ?

Цитирай Първоначално написано от blaaablaaablaaa
    Ланец за 20 кинта? От онея дебелите? Не знам колко струват, но мисля, че няма да е малко. Може някоя сребърна верижка. За двете събития заедно... За рд-то му подари картичка, нещо по-малко, целувка и една приятна вечер заедно, но да не разкриваш за другото. Ако не стигнат парите, потърси от някъде.
    Не не,говоря че тениската е 20 общо,защото се поръчва от интернет.. благодаря все пак за мнението

с какви пари горе-долу разполагаш , идеята за вечерята наистина ми се струва добра , но не мисля че ще оцени само това , тряаа има бонус :Д и какъв ланец иска златен или сребърен ? ?
    Ами оставам някъде с 40 и малко отгоре [/quote]

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Ауу, честито
    Иначе колкото и изтъркано да звучи, можеш просто да си купиш секси бельо и да го изненадаш това за РД-то

За годишнината му вземи нещо мъничко и символично, което да си е само от теб - гривничка,верижка (сребърна) или кожена гривна, някое хубаво парфюмче
    часовник също е идейка.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Цитирай Първоначално написано от katii
    Ауу, честито
    Иначе колкото и изтъркано да звучи, можеш просто да си купиш секси бельо и да го изненадаш това за РД-то

За годишнината му вземи нещо мъничко и символично, което да си е само от теб - гривничка,верижка (сребърна) или кожена гривна, някое хубаво парфюмче
    някакъв часовник също е идейка.

1вата част от отговора наистина е най-доброто решение , всеки мъж се радва на това , за др . часовник няма смисъл , хубавите са скъпи , другите примери са добре

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Да найстина хубавите часовници са скъпи, другите не си струват..
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Супер фен Аватара на elysunny
    Цитирай Първоначално написано от katii
    Ауу, честито

часовник също е идейка.

Аз знам,че часовници не е хубаво да се подаряват-били на раздяла

Това с раздялата е просто суеверие. : ) Но наистина хубавите часовници са скъпи.
    Вземи му тениската за рождения ден, а за годишнината може да е нещо символично, което ти да направиш сама - хем ще го оцени повече, хем ще ти излезе по-евтино.
    Верижката е по-подходяща за рожден ден или някакъв подобен повод, не за годишнина.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не ви знам доколко сте суеверни, но подареният часовник носи нещастие.
    Тениска/хубав шал+ръкавици или шапка... Все ще се побереш в тези 40 лв. Има и парфюми тестери на достъпни цени. Мисли си, имаш време.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Тениската да е за Р.Д.-то задължително.
    А за годишнината ... Ами за 40лв. покойно можеш да вземеш нещо,с което да разнообразите Хубаво и сексапилно бельо (както казаха по-горе),белезници и превръзка за очи ... Нещо такова,съчетано с хубава музика,лека светлина и вас двамата мисля,че ще е супер А през деня може да отидете на някое любимо място (например на мястото от първата ви среща) или да се разходите някъде извън града на спокойствие,далеч от всичко и всички ... Ако можеш да готвиш може да му направиш и една романтична вечеря.Нали любовта на мъжа минавала през стомаха Спагети и хубаво вино или торта,която ти си направила ... Знам ли?! Ти знаеш,какво би му харесало
    Абе идеи много,но все пак ти си го познаваш най-добре
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си