- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не го е вдигал заради мен
Здравейте. Имам си приятел от 1 месец, още не сме правили секс, но скоро ще ни предстои и това, иначе всичко останало си го има натискане и т.н., но съм забелязала че никога не му се е надървял в мое присъствие. Просто имам чувството, че не съм достатъчно добра или, че не го възбуждам достатъчно. Мисля, че не си въобразявам, но и за 1 месец не сме станали достатъчно близки че да го питам директно. Според вас това нормално ли е?
Това, че той не се е надървил не значи непременно, че не го привличаш сексуално. А и защо търсиш вината в себе си? Може от него да е проблема, да е притеснен или нещо друго, което да няма нищо общо с теб.
На колко сте години?
Моето момче си го надървя постоянно като се разпуснем малко иии вярвай ми даже някой път ми е неудобно... Както казаха по-горе, може би се притеснява или нещо такова. Едва ли не го привличаш, иначе нямаше да е с теб.
![]()
Първоначално написано от annonimnna
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Най-вероятно сте много малки все още
Престъпникът с пари е възприеман от съвременния свят като честен човек.
Отслабни
НалиПървоначално написано от miminko
Страшна логика вадят днешната младеж
![]()
И как решихте, че сме малки? На 18 съм, той на 19. Иначе не това имах предвид, близки сме си, познавахме се 5-6 месеца преди да започнем връзката, просто се притеснявам да го питам подобен въпрос, да не би да си помисли нещо.
theeye770 - мерси, 50 килограма съм, направо съм свиня!![]()
А ти виждала ли си му го?
Може да му е малък и просто да не го усещаш.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Това и коментара на миминко ми се виждат най-логични :ДПървоначално написано от SisiStrange
Наистина ка не сте достатъчно близки да си говорите, ама за секс вече може![]()
Може можеПървоначално написано от SisiStrange
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂
виж.. може да не е в теб вината.. а и не на всяко момче/мъж му става от едно натискане.. има такива само като ги пипнеш,а има такива, които им трябва повече...ако като стигнете до секс не стане работата, тогава вече можеш малко да се притесниш... и го попитай... да говориш с него е много важно.. ти това не можеш да го попиташ не дай си боже за нещо по-важно..
Е*и му майката, аз си ходя удървен по улиците от най-малкото нещо, на он не му става от натискане....не е на добре работата.
ТРИБЕСТАН!
Ho Ho Ho, I'm using tEh internet
Досега всичките ми гаджета са си го дигали супер лесно и бързо, но сегашното ми гадже го е правил толкова много, че вече даже трудно свършва, какво остава за надървяне. Една нощ бяхме на по бира с баща му и стана дума за това и баща му му обясни какви може да са причините. На това момче аз съм му първото влюбване. Трудно му е да се отпусне. Даже целувка с език дълго време не беше готов да ми даде, понеже се притесняваше какво ще си помисля. За другите не му пукаше какво е си кажат, но за мен му пука. В сексът също се притеснява-просто иска всичко да е идеално. Баща му му каза, че трябва да е луд да не може да го надърви в мое присъствие.И все пак, ако се притеснява нещо това може да повлиае. Седнете, поговорете няма нищо срамно. Изяснете си каква може да е причината и как да решите този проблем . Аз с моя разговарях, накарах го да ми има доверие, проявих разбиране(това е ного важно) и той се отпусна и вече нямаме проблеми. Досега винаги докато е правил секс му се е налагало да свършва на ръчна, а с мен се отпусна и може и по време на секс. Психиката играе голяма роля.
абе, на къде отива тоя свят?
1.Едните не могат да си говорят, но ще се ебат
2. Другите : жената успокоява мъжа и му помага да разбере колко е хубаво да правиш секс, в същност
Я се стегнете, мекотели такива!
по темата: или му е много малък или е импотентен![]()
Aлумин!Първоначално написано от miminko
Защо жените винаги търсите проблема в себе си![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Щом не ти е удобно да си говорите за това не си готова за секс с него .![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Тоя пич обича ли кола? Ако пие много не е невъзможно горното твърдение.Първоначално написано от prostobog
ccdesigns, защо объркваш младежта?
Какво общо има колата с потентността при мъжете, как и коя съставка влияе?
Тва ми беше отговораПървоначално написано от SisiStrange
![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Предлагам и друго, да го дадеш да го изследваме, да му го вдигаме, сваляме, мериме и така.
После ще отговорим на всичките ти въпроси без притеснение![]()
Що пъ реши, че обърквам някоЙ?! Прекомерната употреба на кОла може да вреди сериозно на здравето и да предизвика дори импотентностПървоначално написано от prostobog
![]()
и коя съставка предизвиква тази импотентност ?Първоначално написано от ccdesigns
'Що се излагаш?
Отколкото на 18 и 19,на мен ми се сторихте на по 14 годишни лапета,както и да еПървоначално написано от dee2011
Ами,проблема надали е в теб..Това не означава,че не го привличаш
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн