- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- нещо объркващо....
 Отговор в тема
 Отговор в тема

дано ви хареса !...
намислете си едно число от 1 до 10 -
умножете го по 2
към произведението прибавете 10
сега разделете полученото на 2
сега извадете числото което сте си намислили от полученото
получава се някакво неголямо число , нали?
представете си че всяка буква от азбуката отговаря на съответния си номер (а=1, б=2 , в=3 , г=4 ....)
полученото от вас крайно число също отговаря на буква
с тази буква си намислете една европейска държава
сега с буквата , коята в азбуката е след тази (тази=буквата с която си намислихте държава) си намислете едро животно
а сега пък с буквата , която в азбуката е след тази (тази=буквата с която си намислихте животно) си намислете цвят...
внимавайте да не объркате при смятането!...
и запомнете - в дания няма жълти елени!...

хах не е така
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
а как е ?..Първоначално написано от bubkaa93
...точно така си е мога да ти кажа - сигурно си объркала като си смятала!...

Казваш ми,че съм сбъркала аз да съм сбъркала едва ли.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
което и число да избереш се получава 5, тоест д и след него е. а единствената европ държава с д е Дания.
青の祓魔師

тоест това е тема за триенеПървоначално написано от yxoozo

така е , напълно правилно си е !...просто бубка не иска да си признае , че е сгрешила!...Първоначално написано от yxoozo

и да е винаги се получава едно и също.......
Не съм сгрешила5 Дания розов на мен така ми се получи

абе умен,а ако кажа Доминика аааа
Розов - р не е след е. (въпреки, че той не е пояснил колко след буквата на животното)Първоначално написано от bubkaa93
青の祓魔師

абе тъпа тема а

само една държава с Д знае и ае ама не е една

темата ти е тъпа,чаоо
Първоначално написано от tomboy

XPaFX <3
оф вярно,защо каза аааа а а а а а а ? не ме кефиш вече
obesendomat

ма ти кво толкова си ме замразилаПървоначално написано от bubkaa93

青の祓魔師
защитаваш негоо

видях ти първия коментарПървоначално написано от Nqkuf
на мен не ми се получи може би съм объркала нещо,но темата е скучна ...

+1...Първоначално написано от bubkaa93