.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Харесах я, но нещата не вървят. Идеи?

Здравейте съфорумници.. Искам да ви разкажа една история и да ви попитам за съвет какво да правя.
    Преди няколко месеца в града имаше пръскания и аз ходех на тях.. там си харесах едно момиче.. беше сладка.. След едно от пръсканията, едно друго момиче ми писа, че съм я опръскал гадно.. следващия път се запознахме, но аз бях заслепен от първото момиче. После обаче излизах с нея и разбрах, че нито е момичето за мен, нито искам да имам нещо общо с нея. Та така започна чатът с второто момиче.. Вече повече от 2 месеца си пишем без да спираме.. всеки един възможен момент.. Привързах се много към нея, тя го знае, но не иска да има нищо между нас и именно по тази причина не иска да излизаме. Искаше дори да спрем да си пишем за да не станат прекалено сериозни нещата и да се самонараня, ама аз не исках.. Скъпа е за мен.. на нея също й е приятно да си пишем.. Тя е доста красива, макар, че в случая външният й вид не беше решаващ фактор. Дори е с кафяви очи.. каквито по принцип не харесвам, но сега не само, че не ми пука, а дори ми харесват.. не знам как стана.. Заради нея зарязах всичко.. сваки, зарибявки, чатове, целувки и сърца във фейсбук.. Общо взето заложих всичко за да я имам.. но засега без успех. От тази година ще учи в училище близко до моето и може да се засичаме. Някакви предложения какво да правя?

Град
    Пловдив
    Хлътнал си А не е добре, щом тя не изпитва чувства като твоите... Може би има причина щом иска да сте само приятели... Друго момче или, незнам и аз.
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Няма друго момче доколкото знам.. просто иска да сме само приятели..

Град
    Пловдив
    Ами щом иска да сте САМО приятели, вярвай ми трудно ще я спечелиш... Давам ти го само за пример-моят най-добър приятел също беше/е влюбен в мен... Иии не ми беше приятно, тъй като аз знаех, че нямам никакви по-сериозни чувства към него. До ден днешен си мисля, че мога да се влюбя в него, но не става. Той ми е само приятел и нищо повече... Понякога именно тази е логиката и на другите момичета спрямо приятелите им момчета, които ги харесват.
    И все пак опитай да я спечелиш, ние не можем да ти кажем как. Само ти можеш да се справиш, защото точно ти си този, който я познава... И като за начало НЕ Я ПРИТИСКАЙ, бъдете само добри приятели, тя може да изпита нещо по-различно от приятелство с времето. Успех

Супер фен Аватара на elysunny
    не те иска, не я насилвай

Благодаря ти, Анонимна.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Danny9
    Благодаря ти, Анонимна.
    За нищо

Мега фен Аватара на Chacho
    Нищо различно няма да изпита, защото с причина си й останал само приятел. Лошата новина е, че вероятно и със следващата ще стане така. Още по-лошата новина е, че с това момиче имаш по-малък шанс, отколкото със следващата.

Не се дръж така, сякаш искаш да си споделяте и да се гушкате само. С други думи, не се дръж с нея като приятелката. Прояви си мъжествеността и сексуалността, но не прави крачка. Накарай я да й се иска да те задърпа някъде и да ти скъса дрехите. И същевременно да си мисли, че ти нямаш нищо към нея и това е само нейно вътрешно терзание. Ще я изгризе отвътре да спука балончето с напрежение, а това може да стане само по един, благоприятен за теб, начин.

Аре успех, но не храни много надежди! Надали ще си промени вижданията.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Като не иска нищо повече от само приятелство с теб не ти трябва. Недей избивай на мазохизъм да се вреш още. Като някоя не те ще - не ти трябва. Ей тва не мога да го разбера, някой като види, че чувствата не са взаимни, да му се увеличава мерака и да продължава да упорства. При мен е обратното. Наистина се замислям понякога как някоя може да не ме хареса, но дотам. Винаги има хора, които да не те харесват. Или си сбъркал в подхода, или не си неин тип, или е влюбена в друг. Може да има хиляди причини, а в повечето случаи дори тя сама не може да отговори, защото и тя не знае. Не трябва да те интересува причината, а фактът. Фактът е, че не те харесва и това трябва да е краят. Ако продължиш да се буташ тя няма да започне да те харесва, но ти ще продължиш да се излагаш.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Като не иска нищо повече от само приятелство с теб не ти трябва. Недей избивай на мазохизъм да се вреш още. Като някоя не те ще - не ти трябва. Ей тва не мога да го разбера, някой като види, че чувствата не са взаимни, да му се увеличава мерака и да продължава да упорства. При мен е обратното. Наистина се замислям понякога как някоя може да не ме хареса, но дотам. Винаги има хора, които да не те харесват. Или си сбъркал в подхода, или не си неин тип, или е влюбена в друг. Може да има хиляди причини, а в повечето случаи дори тя сама не може да отговори, защото и тя не знае. Не трябва да те интересува причината, а фактът. Фактът е, че не те харесва и това трябва да е краят. Ако продължиш да се буташ тя няма да започне да те харесва, но ти ще продължиш да се излагаш.
    Евала, братле!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Принципно е така, съгласявам се с теб, но защо пък трябва веднага да се отказваш? А, ако именно това иска да види тя? (Не в случая, по принцип...) Знаеш ги жените, какви са странни...
    да слуша

Фен Аватара на BohemianRhapsody
    Град
    В мазето
    Не харесваш кафяви очи?
    Поглъщам евтиния сандвич с питателност на куп лайна.И знам пропаднал съм отдавна, пропаднал съм, но к'во от т'ва!Нима светът не е пропаднал,нима не е ръждив дъжда?А който иска да се радва - аз нямам зъби, но ръмжa...

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Като едно момиче/жена ти каже, че иска да си останете само приятели и започне да ти се обяснява няма какво да се доказваш повече. Това, което те кара да мислиш така е заблудената надежда на влюбения и егото ти. Реалността е, че не те иска и няма какво да направиш по въпроса.

Добре, нека на теория приемем, че наистина те "тества". Щом тя рискува да ти ги каже тия неща с шанс ти да се откажеш от нея и тя да изгуби шанса си да бъде с теб... значи не й пука особено какъв ще е изходът от ситуацията.

Знам колко ти се иска да не съм прав, но жестоката реалност е, че съм. Ти много добре го знаеш, но заслепеното ти съзнание и егото ти не искат да приемат истината, което е нормално.

Ама прави каквото искаш, блъскай си главата, излагай се, моли се, убеждавай я, засипвай я с внимание, бастунствай, унижавай се, пък ние с Chacho щи глеаме сеира. ;д
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Директно ти е казала,че не те харесва.
    Продължи напред,няма смисъл от напразни надежди.

Цитирай Първоначално написано от elysunny
    не те иска, не я насилвай

Не искам да съм гадняр , но съм съгласен

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Хм... Продължавай да си пишеш с нея, но го карай по-бавно, може да се е уплашила. Може някой път да я поканиш да излезете с компания (ама съвсем непринудено). Може да не и допадаш, а може просто да не и се занимава. Дръж се мило, а не като поредния бройкаджия. Във всички случай ще отнеме време, след което може и да не се получи. Но зсе пак пробвай, нищо не губиш, на бавно и плавно.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Момче , по-добре спри да я търсиш , вместо да ставаш жалък с тея приятели и глупости ..

И виж това което чачо ти каза в първия си пост , трябвало е ясно да й покажеш какво точно искаш в началото още ..

Иначе ако искаш продължавай , прави каквото искаш и успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си