- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Отказване на цигарите.
Тва имах предвид де. Спортувай и яж. Цигарите ги отписваме. )Първоначално написано от LoveChocolate
青の祓魔師
Лекарства от типа на Tabex притъпяват усещането "пуши ми се". Посъветвай се с фармацевт.
Не не не .. не искам да пия хапчета или разни глупости ..
както казах - най-доброто хапче е човешката воля. карай ннякой да ти крие цигарите![]()
青の祓魔師
Няма нужда да ми ги крият .. нямам цигариИмам и друг проблем .. как да накарам приятелите ми да не пушат около мен ..
Накарай някоя твоя приятелка и тя да ги спре по-лесно ще ти е. Пък това за храната нали ти дадох да прочетеш там едно .. яж повече плодове и зеленчуци.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
както казах - най-доброто хапче е човешката воля. карай ннякой да ти крие цигарите
пп Впрочем сега го забелязах тва - в подписа ти тряя да е watashi wa, не watashi wo
ми ддз, абстрахирай се - нищо да не те отклонява от Великата цел![]()
А иначе ти не ми каза по колко горе долу пушиш на ден?!
Сори няква тотална обърквация ми настана с тия мнения вече не знам кво пиша
青の祓魔師
Обаче,на никой не му направи впечатление,че момичето започнало да пуши на 12![]()
0
Ами,за да забравиш цигарите,купи си-дъвки,вместо да пушиш,дъвчи-помага.![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
И аз ги започнах на 12 години,защото другите пушеха и в един момент започнах и аз.Няма значение на колко ги е почнала важното е,че иска да ги спре.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
защо трябва да им прави впчатление , какво значение има на колко години съм пропушилаПървоначално написано от muhtesemfan
Мери ссега пуша 3-си цигара за деня ( това е добре) днес мисля да изпуша само 5 дано да успея. От 20 цигари на ден ги намалям на 5.
Гордея се с тебМакар че малко не вярвам с намаляне да стане
![]()
Аз днес цигара не съм близвала .. иска ми се .. но когато ми се прииска отивам да пия много вода и си вземам нещо бързичко за ядене![]()
Мда, да не се заяде никой толкова време за възрастта на авторката е новост в тоя форум.
Изрови и други неща, които искаш да промениш в себе си и си създай нещо като идеал за цялостна промяна.Външен, вътрешен вид - всичко, което не си харесваш.Когато се целиш към по - съществена и забележима промяна, мотивацията е по - голяма.Направи си план за изненадващо новата ти.
Няма как да накараш приятелите си да спрат да пушат около теб, особено ако сте компания.Тествай и доказвай ината си, не вади цигари когато всички около теб пафкат.И според мен не бива да ограничаваш излизанията с тези хора - това е гадно спрямо тях, все пак не са ти приятели заради цигарите, та да се дистанцираш когато спреш да пушиш.В случай, че ти е много - много трудно, обясни им защо искаш да се отдръпнеш за малко.
Има едно нещо, което аз правех, когато спирах цигарите.Разпространявах на всичко живо и то с голяма увереност, че съм приключила с пушенетоПо този начин, с един провал щях да загубя доверието на маса хора.А успееш ли, показваш че си упорита - това е ценно.
Поздравления за решението, което си взела и успех =))
Ми не мисля , че искам да променя нещо друго себе си![]()
Изобщо не казвай на всички спирам цигарите се някой ще те накара да ги почнеш пак.Това не е вярно като спрях цигарите преди време една приятелка беше с мен ама и двете се провалих ме ама беше малко по-лесно.
Просто спираш. Въобще не е трудно. В началото е тегаво докато свикнеш с мисълта, че вече не си пушач. И след като хапнеш, ти се приисква да припалиш, което трае по-малко от 5 минути. Ако в това време хапнеш някакъв плод, няма проблеми. След повече от 14 години пушене, вече три месеца не пуша и никакви трудности не изпитвам, нито абстиненция, или каквото и да било. Повече нема да ги употребявам тия лайна.
Струва ми се , че ще е по лесно ако примерно си кажа че няма да пуша само един месец , защото с мисълта че няма да пуша повече и се побърквам![]()
Ако е слабохарактерна да, все ще намери глупак, който да я 'накара' да ги почне пак.Първоначално написано от bubkaa93
И аз нямах предвид да ги спира колективно с някой.
LoveChocolate, предложих го, понеже не ми се вярваше, че пушенето е единственото нещо, което не си харесваш ^^ Но това е само вариант.
Мери днес пуша по-малко,но и ям по-малко странно.![]()
Аз не съм пушила изобщо .. но се храня както винаги .. когато огладнея ... а вече ще трябва и когато ми се допуши![]()
Не си пушила нали ?![]()
Не съм разбира сеПреди малко ми се пушеше и хванах една чиния с толумбички
![]()