- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Отказване на цигарите.
о0 спри се недей ще надебелееш ...
вземи си солети и пуши ( яко е пробвала съм )![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Първоначално написано от LoveChocolate
Нямам нищо против авторката,даже я подкрепям,дано да успее да ги спре.Нова за това "защо трябва да им прави впчатление , какво значение има на колко години съм пропушила",не съм съгласна,то тя тогава е била дете
,представете си какво ще стане с тези бели дробчета на едно дете
![]()
Иначе,до авторката дано да успееш,а за да не надабелееш пий вода,и когато ти се пропуши дъвчи дъвка
![]()
![]()
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
и аз се надявам , но адски много ми се пуши
Пак ми се пуши .. отивам да ям нещо![]()
пушила ли си ?![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
ее дано ги откажеш
аз съм пробвала,но някакси не ми допада идеята така да си харча парите за такова нещо![]()
абе какво е чувството да ти се пуши?винаги ми е било много интересно![]()
МОМИЧЕ!
Не знам,но ако ми се пуши и не запаля цигара веднага ставам много нервна.Чувството е великолепно,като запалиш цигара,но искам да ги спра.![]()
воля ти трябваПървоначално написано от bubkaa93
![]()
МОМИЧЕ!
Опитвала съм много пъти най-много един месец издържах и пак ги почнах.Обещах и на майка ми и бившия ми приятел ама не мога.![]()
ако толкова не можеш,може да гледаш някакви материали за вредата от пушенето и последиците
аз лично гледах един филм за макдоналдс и кфс(и др. подобни заведения) и как правят храната там и ги посещавам все по-рядко![]()
МОМИЧЕ!
Какво мислиш,че не съм ли ? Наскоро гледах едно клипче за белите дробове правят сравнение с пушач и човек,който не пуши гадно ми стана,но ...
еххосвен електронна цигара да си купиш не виждам друго
щом толкова методи не помагат![]()
МОМИЧЕ!
Не съм..Първоначално написано от bubkaa93
Това не съм го пробвала,но според познати не помага просто трябва сама да го реша. Сега се надям Мерито да ги спре завинаги.![]()
Радвам се аз изпуших г/д 6-7 цигари![]()
Аз пък съм утре сама .. и знам къде има стекове с цигари и просто не знам как ще издържа ...
Ще издържиш . : ))
Днес много ли яде ?
Не
обаче утре ще изпуша една цигара![]()
Неее няма да пушиш
Много силна воля ти трябва, а може и да запишеш някакъв спорт примерно за допълнителна мотивацияПросто си го наложи и това е. Лесно е да ти го казвам въпреки че аз пуша от 17 годишна и до сега кви ли не начини не опитвах да спра и не мога и това си е
При мен проблема е с излизанията - като съм си вкъщи съм склонна по цяла седмица, че и повече да не паля, ама в момента, в който седнем в някое кафе или отидем на дискотека - започва кръжока по "Ръцете ми пречат" и задължително паля... Особено пък в дискотека - там имам чувството, че ако не държа цигара в ръката си няма къде да си я сложа
Не знам, просто търси някакво хоби, което да ти отвлича вниманието. Аз примерно по цял ден съм заета и нямам възможност да пуша - пуша вечер по 1 цигара само и това е. Но проблема с излизанията все още си е на лице...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Много ми се пуши,но няма да пуша,а ще хапна нещо.![]()
Изкушавам сеВ стаята на майка ми и баща ми има цял стек с цигари
![]()
![]()
както миналия път не можах за издържа повече от един ден
![]()