- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Отказване на цигарите.
пушила си ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
е само една нали ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
да , но имам още една![]()
Е изпуши я довечеря нея. : ))
Аз имам една цигара и половина и се чудя да ходя ли да си купувам ощее![]()
С намаляване постепенно няма смисъл да се мъчите. Или ги откажете или не се мъчете. Аре само още една вечерта и всеки ден ще бройте секундите до този миг..
от раз :}
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Това и се опитах да направя .. провалих сеПървоначално написано от BrainlessROCKBABY
![]()
е защо таканамери си занимание,да нямаш време за цигара
МОМИЧЕ!
ами гледай FoodInc. - вече трети месец не съм доближавал тия гадости.Първоначално написано от cookie_master
![]()
青の祓魔師
Глупости на търкалета. Преди да ги откажа ги бях намалил до 2-3-4 цигари на ден. После станаха през ден, по 2-3-4 на седмица и накрая самото отказване беше повече от елементарно.Първоначално написано от D12Respect
точно него гледахПървоначално написано от yxoozo
![]()
МОМИЧЕ!
Лелее от кога го търся този филм.![]()
Сега за жалост не мога да намеря от къде да го дръпна. Помощ?
Иначе успех на всички, които искате да се откажете от тези гадости![]()
На мен пък ми направи впечатление,много лошо при това.Първоначално написано от LoveChocolate
Кой малоумник те е подтикнал към пушенето на 12?![]()
![]()
Иначе много верен коментар,не става ей така- от раз.Първоначално написано от badsector
златии май е това http://www.zamunda.net/details.php?i...#startcomments![]()
Мерсии![]()
После ще ви кажа дядо ми как ги спря след 30години пушене. Ама довечера, сигурно защото сега имам работа.
Вчера бях болна(температура, кашлица, хрема, гадене, както си трЕбе) и почти целия ден го проспах. По едно време се посъвзех и реших да запаля една, което беше много, много лоша идея. Ще спестя натуралистичните описания, като само ще спомена, че цигарен дим + гадене води до неособено приятен резултат.Ефектът е поразителен, днес не съм си и помисляла да запаля. :д
До сега гледах тоя филм едва ли ще спра цигарите,но месото го спирам..![]()
еее не .. не мога .. днес изпуших 3 цигари![]()
в крайна сметка пробва ли това, което ти пратих?Първоначално написано от LoveChocolate
Ами на първо място трбва да се подготвиш психически кажи си "АЗ ВЕЧЕ НЯМА ДА ПУША", после се замисли каква е вредата над разтежа ти, на тялото ти и мисля, че би успяла, защото в тази възраст малко или много вече имаш чувство за самосахранение![]()
.................
Ами и аз се опитвам да спра цигарите. Момиче на 18 години съм и пуша от 3 години. Принципно пуша по полувин кутия на ден (разделям кутията с гаджето) и сега съм решила да ги спра. Забелязала съм, че като спортувам не ми се пуши. Примерно като катеря планина, излизам на разходка с приятели и тн. Всичките ми приятели са пушачи и това затруднява малко полужнието. Сега с гаджето сме се разбрали аз ги намалям примерно на ден си взимам 3 цигари от кутията и му я давам на него, че да не пуша повече. И след време живот и здраве да ги намаля до нулата, а той да не пуши пред мен.
Не е добре да избягваш приятелите си. Просто ги помоли да не пушат пред теб или ако запалят се отдръпни и си намери друго занимание за 10 минути. Аз лично вадя тесте карти и разигравам 1 игра с някой докато другите спрат да пушат. Един път си говорех с господина ми от училище и той много се зарадва, че се опитвам да ги спра и ми каза да предложа тази идея и на съучениците си, за да не ме дразнят. Голяма част от тях също намалиха цигарите, а някой даже ги спраха.
забравихПървоначално написано от KumchoValcho
![]()
кажи интересно ми еПървоначално написано от zlatit0o
![]()
МОМИЧЕ!